Otan einai "esoteriko" to link den nomizo na yparxei provlima.Kai ego prospatho na kano to "edo" alla tipota.An kanoun tis odigies me fotos
tha einai pio efkolo gia olous.
Otan einai "esoteriko" to link den nomizo na yparxei provlima.Kai ego prospatho na kano to "edo" alla tipota.An kanoun tis odigies me fotos
tha einai pio efkolo gia olous.
Gia kante mia dokimi etsi. keimeno pou theloume
Εχω καταλαβει μεχειο εδω Κανεις αντιγραφη το link που θελεις, ανοιγεις το εικονιδιο πανω με την υδρογειο σφαιρα και το κανεις επικολληση στο πινακακι που σου ανοιγει. Μετα τι?.. χαθηκα..
..Ego nomizo oti to katafera. Kai 2 fotos:
Δεν μπορω!!!
Etsi to grafeis,me ola osa vlepeis.
edo
!!!!!!!!!!!!!
Ηθελε να αφησω κενο δεξια και αριστερα απο το edo
.......] edo [....]
Ευχαριστω!
Prepei na ginete kai xoris klick sto eikonidio.edo
Καταρχην μπραβο και στους δυο σας που τα καταφερατε......
Ειναι αυτο που ελεγε ενα παλιο σλογκαν "δεν θελει κοπο, θελει τροπο",
απο την στιγμη που καποιος σας ειπε τον τροπο, απλα ηθελε λιιιιιγη ενασχοληση μαζι του......
Πιστεψε με φιλε μου κανενας μας δεν εχει διαθεση να μαλωσει με κανεναν,
απλα επειδη ολοι μας ειμαστε φιλοξενουμενοι εδω, πρεπει να τηρουμε και τους κανονες.
Λογικα δεν υπαρχει προβλημα, αλλα προκειμενω να μην φατε αδικα καμια καρτα απο αλλου, το επισημαινουμε .......
Φιλε μου επειδη για καποιο λογο δεν μας αφηνει να ανεβασουμε απευθειας φωτο, γι' αυτο και δεν το εκανα.
Ψαχνω να βρω τον χρονο να τις ανεβασω σε καποιο image hoster και να τις κατεβασω μετα στους κανονες της ελληνικης κοινοτητας......
Δεν ειναι απαραιτητο να αφησεις κενα .......
Και οπως καταλαβαινετε, επειδη δεν εχουν οοοοοολα αυτα καμια σχεση με την ενοτητα οταν διαβαστουν , θα μεταφερθουν κι ολας εκει που πρεπει (στον κουβα)......
Πρατα-πρωτα να ευχαριστησουμε τους φιλους που μας εδειξαν. Μεχρι και οι αποριες βοηθανε .
Και μετα να ρωτησω εγω με τη σειρα μου . Γιατι στον κουβα ? Μπορει να δημιουργηθει ενα καινουριο thread με τετοιου ειδους βοηθηματα (γιατι βοηθημα ειναι ) και να ανατρεχουμε οταν θελουμε . telisgr τι λες ? (το δικο μου για... κουβαδιασμα)