Kompania Albtelecom dhe Eagle Mobile, me ndėrrimin e viteve pėr abonentėt e saj dhe qytetarėt shqiptar sjell surpriza nė tregun e komunikimit dhe tė shėrbimeve. Kėto supriza pėrshijnė paketat e komunikimit mobile dhe telefonin fikse, si dhe nėpėrmjet internetit, duke futur pėr herė tė parė nė Shqipėri risinė e teknologjisė IpTV.
Zv.Drejtori i Pėrgjithshėm i Grupit Albtelecom dhe Eagle Mobile Murat Ēakmak njėkohėsisht dhe drejtori i grupit teknik, nėpwrmjet mikrofonit tė A1Report shpjegon se qytetarėt shqiptarė qė nė ditėt e para tė vititi 2014 do tė pėrfitojnė njė sėrė shėrbimesh tė cilat do tė ofrohen me paketa tė favorshme ekonomike nė ēdo one stop shop, tė Albetelecom dhe Eagle Mobile.
E pėr tė arritur kėto risi teknologjike, njė punė e madhe ėshtė bėrė nė pjesėn teknike ku sipas drejtorit teknik nė kėtw kohw Albtelecom ka rinovuar tė gjithė infrastrukturėn teknike.
Teknologjia Iptv sipas Murat Ēakmak do tė ndryshojė rrėnjėsisht mardhėnien e qytetarit me televizionin, ku si konsumatorė me anė tė kėsaj paketė ēdo abonent do tė krijojė mardhėnien interaktive.
Ndėrsa pėr paketat e komunikimit mobile Eagle dhe infrastruktura e grupit ka si objektiv pėr vitin 2014 mbulimin e 98 % tė territorit dhe me shėrbimin 3g.
TeknologjiA IpTv, sipas zv Drjetorit tė Pėrgjithshėm tė Albtelecom dhe Eaglel Mobile ėshtė nė fazėn pėrfundimtare tė testimit ku deri mė tani gjithēka ka rezultuar e suksesshme dhe qyteti pilot ėshtė zgjedhur Pogradeci.
23-12-2013.rar lista e plote e kanaleve
Prsh
Si mund ti shikoj/instaloj kanalet iptv shqip ne samsung smart tv?
pershendetje une e kam kete paisje (android tv)kam instaluar iptv I kam fut adresat per kanalet shqip mirpo kur te lshoj po ma qete certificate not fund adin naj kush se si instalohet (nuk eshte sikur me vlc pc vetem me pranu)
Si fillim GEZUAR KRISHTLINJET!!!!!
Desha te di se a punojne iptv tek spiderbox 9000hd dhe ne qofte se punojne si eshte procedura e instalimit.
Faliminderit!!
erionberisha09 dua te di jan kadi linja iptv po deshe dergom ne pm
Provoje ti hapesh nga IPTV me programin MX Player
una kam nje vu duo si mun ti kaloj qe te punojen me open pli