Επειδη το προηγουμενο thread τα χιλιασε συνεχιζουμε εδω ......
Την προηγουμενη ενοτητα θα την βρειτε εδω.......
Επειδη το προηγουμενο thread τα χιλιασε συνεχιζουμε εδω ......
Την προηγουμενη ενοτητα θα την βρειτε εδω.......
Χαιρετε δορυφορικοι τυποι! εγκαινιαζω το θεμα με αιτημα κι ελπιζω καποιος να βοηθησει..
ειμαι τελειως ασχετος και ψαχνω κατι (νέα έκδοση μετά την 2.1.11) για να βλεπω cccamd για τον δεκτη EDISION ARGUS MINI HIGHSPEED SAT & 2IN1.
παιδια καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες για να βλέπω δορυφορικά digea στον argus pingulux (spark)?
βαλε στην αναζητηση ILTV. από εκει κατεβασε την τελευταια αναβαθμιση για τον argus miniplus highspeed (1.5.95 emu 11-12-13 ) από τον kunibert. κανε ένα backup την αναβαθμιση που εχεις επανω στο δεκτη σου και μετα φορτωσε αυτην που σου ειπα. σερφαρισε στο μενου και θα βρεις όχι μονο αυτό που ρωτας αλλα και παρα πολλα αλλα.σου θυμιζω ότι από το δικο σου backup μπορεις να ξαναφορτωσεις τη αναβαθμιση που φορουσε ο δεκτης σου πριν την αλλαγη η μονο τη λιστα καναλιων κτλ. . στο λινκ που θα σου ανοιξει μετα την αναζητηση..κατω κατω εχεις τη δυνατοτητα να ανοίξεις άλλο ένα λινκ..εκει θα μπεις στα soft για τον δικο σου δεκτη..πανω πανω θα δεις κατι που μιλα για nasscamd..ανοιξε το txt file και κανε ότι σου λεει!!! καλες δοκιμες :)
καλησπερα παιδια εχω τον vip3 αυτος pio λογισμικο εχει?? παιρνει enigma 2?η εστω με dualboot?
μαλον δεν τα εχει δει τα pm του..σιγουρα εχει και αλλου με τη διαφορα ότι οι του kunibert είναι οι πιο αξιόπιστες αυτος είναι και ο λογος που του εδωσα το site της ILTV εχω δοκιμασει τα παντα ..το μονο που δεν εχει 1.5.95 του kunibert όπως βεβαια δεν το εχει και η original 1.5.95 είναι το fake standby ..αυτή η επιλογη υπαρχει στην τελευταια original 1.5.99 που όμως δεν εχει το emu..αρα αναμονη για την 1.5.99 από τον kunibert. :)
οποτε ποιο ειναι καλυτερο το λογισμικο που φοραει η ενα enigma2?διαφορες ?τι προτιματε?
οποτε argus vip3 η cloud i-box? ποιο προτεινεται?<br>
παιδια καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες για να βλέπω δορυφορικά digea στον argus pingulux (spark)?