Satfinder Fix for QBox HD,tani nuk mundem ta bej prove nese ben per aparatet e tjera sh4.
Satfinder Fix for QBox HD,tani nuk mundem ta bej prove nese ben per aparatet e tjera sh4.
ndonje web tv qe punon mund ta postoj ndonjeri ?
mirembremqa.kam alien 2 triple tuner cfare me sugjeroni ta mbaj ne spark apo enigma2.flm
fondacionokrist, per mendimin tim une te keshilloj te mbash aparatin ne E2 sepse edhe listat e kamaleve edhe imazhe ka shume me te mire se ne spark, une kam disa muaj dhe se nderroj kete aparat nga E2 me imazhe PKT Hyperion V3.1 dhe punon prefekt ne oscam, te pershendes. TUNG:
ėshtė diēka personale duhet ti provosh tė dyja sistemet vetė sepse varet nga gusto jote. Aparati punon mirė me tė dyja sistemet, oscam punon mirė tek tė dyja. Unė tek alien 2 kam pkt dhe shpesh herė bllokohet nqs. ti shikon youtube, tsmedia etj etj dmth e2 ka disa bug, ndėrsa spark ėshtė ok nuk bllokohet por nuk ka tė gjitha funksionet qė ka e2. Pastaj gjithēka ėshtė personale, varet si gjendesh ti mė mirė
Kam aparatin Amiko 8900 shd ne sistemin SPARK dhe desha ta kaloj ne Enigma2,por kam problem sepse DCC njeh filet e Spark por jo te Enigma2.Passi eshte root dhe useri root.Nuk e di ku bej gabim se nuk kam eksperience ne aparatet me linux,Pershendetje!!
per te kaluar aparati ne enigma2 nuk te hyn ne pune DCC!
ne qofte se e ke te instaluar enigma2 do besh kete procedure:
1. Fik aparatin me butonin nga mbrapa
2. mbaj shtypur butonin OK nga perpara dhe ndize me butonin nga mbrapa deri sa ne displey te dali e shkruajtur FORC
3. Per te ber boot ne enigma2 do shtypesh butonin me shenje nga poshte dhe te del e shkruajtur ENIG, shtyp OK dhe aparati te ndizet ne enigma2.
per te kaluar nga enigma2 ne spark ndiq te njeten procedur vetem se per spark do shtypesh butonin me shenje lart dhe i jep OK.
Nuk e kuptoj sakte. I ke hedhur imazh E2 dhe nuk po lidhesh dot me DCC??? Apo s'ja ke hedh akoma E2??
Nqs ja ke hedh imazhin E2, varet prej imazhit qe i ke hedhur se ka imazhe E2 qe e kane ndryshe password, Psh pkteam e ka root/pkteam, apo hdmu e ka root/HDMU etj
Edhe sparkut mund tja ndryshosh password nga root/root ne root/renis2008 (emri yt eshte marre si shembull)
Menu - System - Net Setting - FTP Password.....
old password = root
change password = renis2008
confirm password = renis2008
Pasi hedh E2 mund tja ndryshosh edhe atij password.
Personalisht i perdor te dy sistemet me te njejtin password.
Flm per pergjigjet por e kam imazhin E2 dhe nuk lidhem dot me dcc , nuk me njeh telnet , kurse ne spark dcc lidhet shum mir , passw root , mame root , kurse ne Enigma2 jo . ( desha qe te konfiguroj c linjen se ne kanelet free punon shum mir ) .