Kush e ka provuar nese punon dm500s me freq e reja te tring se me cpo shoh dhe pse thone ka kaluar me mpeg4 resolucioni po i njejte eshte.
e kam provuar me amiko 8840 dhe perseri e njejta figure asnje lidhje me hd dhe difekti me ze te ulet ne shumicen e kanaleve.....
meqense jemi tek tema e dreambox
kush me poston nje mgcamd per dm 500s imazh marwensat 2.7 qe te punoje me N line mgcamd
ju falenderoj te gjitheve kush me ndihmon.
Pershendetje eshte thyer ende pairingu i digitalb hd sepse jam i interesuar un dhe disa shoke qe te benim abonim 1 vjetor me digitalb hd dhe paketat e tjera
A mundet kush ju lutem, te me gjej nje Mg-camd funksionale,per Merlin3 OE 2.0
si dhe nese eshte e mundshme nje skjarim se si vendoset ne Dreambox 800 hd se (origjinal)
Kanalet e Tringut kane kaluar ne DVB-S2, Dreambox 500S Suporton Vetem DVB-S, keshtu qe nuk punojne me ne ate Aparat, sa per Rezolucionin eshte ashtu sic thua ty, kane kaluar ne MPEG-4, mirepo Cilesia Vazhdon te ngelet e Dobet, kjo ka te beje me Kompanine, sepse Tringu eshte Kompani Sorrogato, dhe po Vazhdoi keshtu ka per te falimentuar, ose te mbaje dicka qe del me humbje, se nuk ka as 1% te tregut, po te Shikosh disa Kanale te Digitalb jane akoma ne MPEG-2, por Cilesia e Figures eshte Goxha e Mire!!!!
pershendetje, a me ndihmon dikush hapat e flashimit te dm500HD
SIM 2.10
ssl 83
cilet hapa duhet ti ndermar ju lutem, kam friken se mos po e prish.
po e shkruj ne web IP e dreamboxit por po me qet diqka tjeter (dreambox webcontroller), e jo per ta fleshuar.
prsh.si munde te riparoj nje porte lani tek nje dm800sepse nuk i funksionon pas nje nderhyrje te nje mjeshtri qe ja ngjorri komplet jashte loje.ndonje skem me ura ,qe te aktivizohet.sepse me usb wifi her pas here shkeputet.klm