Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 60 of 101 FirstFirst ... 103550555859606162657085 ... LastLast
Results 591 to 600 of 1001

Thread: Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing

Ka shum te folura rreth DGA HD por azgje konkrete nuk op arrij te shoh akoma asnje kanal perpos atyre qe i hapin kur tjau ka qef endja perndryshe kam kerkuar abonim per DGA HD ne kete forum per qfardo qmimi me jane paraqitur shum ne PM por asnjeri nuk eshte konkret te jap nje linj test te shihen si punojn pastaj do abonohesha pa marr parasysh qmimin pernryshe si duket qenkan vetem disa mashtrues qe mendojn se do ju abonohet ndonjeri per 1 vit apo 2 pa pare fillimisht si punon .. pernryshe shikoni e mos blini linja se me te vertet ka shum mashtrues qe po mundohen vetem leket ti fshijn jam duke kerkuar gjithkah neper forume e ne internet edhe nga ato qe shesin linja ONLINE servere ne internet duke pritur akoma azgje konkrete skam pare , asnjeri nuk arriti te me deshmoj qe DGA HD po punon ... sidoqoft jemi ne pritjee te shohim ... :S

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    6

Quote Originally Posted by uranqe View Post
    Ka shum te folura rreth DGA HD por azgje konkrete nuk op arrij te shoh akoma asnje kanal perpos atyre qe i hapin kur tjau ka qef endja perndryshe kam kerkuar abonim per DGA HD ne kete forum per qfardo qmimi me jane paraqitur shum ne PM por asnjeri nuk eshte konkret te jap nje linj test te shihen si punojn pastaj do abonohesha pa marr parasysh qmimin pernryshe si duket qenkan vetem disa mashtrues qe mendojn se do ju abonohet ndonjeri per 1 vit apo 2 pa pare fillimisht si punon .. pernryshe shikoni e mos blini linja se me te vertet ka shum mashtrues qe po mundohen vetem leket ti fshijn jam duke kerkuar gjithkah neper forume e ne internet edhe nga ato qe shesin linja ONLINE servere ne internet duke pritur akoma azgje konkrete skam pare , asnjeri nuk arriti te me deshmoj qe DGA HD po punon ... sidoqoft jemi ne pritjee te shohim ... :S

Edhe pse te sqarova ne PM perseri nuk kupton, DGA HD funksionon Edhe ate shum mir.. vetem se e ka cmimin paksa te lart... me vjen keq qe nuk beson... dhe DGA HD nuk po e hapim me cccam por me MGCAMD + port ne ruter + dns+ ip edhe per kete arsye nuk ka test line, me kupto edhe ti edhe te tjeret ne kete forum.. klm

Senior Member kelioooo's Avatar
    Uploads
    7

hapet dhe shume mire me cccam Digitalb hd dhe me mgcam pa port dhe pa mac adrese nuk ka nevoje per keto

me vjen keq se dhe une e kam sqaruar shokun tone uranaqe

Senior Member
    Uploads
    2

Pershendetje te gjitve.. Po diskotohen shum per DG HD qe po hapen me cccm,mgcam? kush eshte ai I gatshum me postue nji cline test qe me vertetue a po hapen ,,dhe mos te diskotohet shum per DG HD.kLM

VIP Member mile kristo's Avatar
    Uploads
    268

Quote Originally Posted by fatmir500 View Post
    Pershendetje te gjitve.. Po diskotohen shum per DG HD qe po hapen me cccm,mgcam? kush eshte ai I gatshum me postue nji cline test qe me vertetue a po hapen ,,dhe mos te diskotohet shum per DG HD.kLM
    test nuk te jep njeri mos mbaji shpres ne qofte se paguan e ke te hapur pa problem dhe mos diskutoni kote eshte hapur sesht hapur po ju a them qe eshte hapur 100000000000000%

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by mile kristo View Post
    test nuk te jep njeri mos mbaji shpres ne qofte se paguan e ke te hapur pa problem dhe mos diskutoni kote eshte hapur sesht hapur po ju a them qe eshte hapur 100000000000000%

mire besojm kete qe e thua por a njuk eshte per tu habitur fakti qe vjen njeri e thot eshte hapur por vetem me DNS port te hapur etj dhe e thot me shum bindje ndersa tjetri jau hudh posht keto teori met vertet eshte per tu habitur . pastaj te gjith do paguajm normale eshte por kush do te paguaj per 1 vit pa pare se si punojn askush nuk ka lek per plehra ashtu .. pse ndonjeri ketu nuk me jepi nje linje per 1muaj si test kuptohet me pages pastaj po punoj do abonohem edhe 10 vite po qe nevoja por jo askush nuk eshte konkret ketu jo... sidoqoft shpresojm ne shperndarje me te shpejt dhe ti bie qmimi sadopak se kishte nje qmim stratosferik qe shkon me abonimet normale te kompanis DGA ..

Contributing Member
    Uploads
    157

Mos diskutoni me a eshte hapur apo jo sepse eshte e konfirmuar qe Dga HD hapet. Madje edhe me cline dhe shume stabel ne funksionim. Vetem se eshte shume e veshtire per te gjetur dike qe e shet. Por qe eshte thyer paringu eshte e sigurte 100 %.

Senior Member kelioooo's Avatar
    Uploads
    7

Paketa Premium
    34,990 Lekė [€ 249.9]

Pay Per View
    2,000 Lekė [€ 14.3]
    ne muaj

Big Brother
    1,000 Lekė [€ 7.1]
    deri ne fund te spektaklit

mund ti besh pak llogari i dashur

+ tring 150 euro ne vit sa bejne bashke

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by fisipro View Post
    Edhe pse te sqarova ne PM perseri nuk kupton, DGA HD funksionon Edhe ate shum mir.. vetem se e ka cmimin paksa te lart... me vjen keq qe nuk beson... dhe DGA HD nuk po e hapim me cccam por me MGCAMD + port ne ruter + dns+ ip edhe per kete arsye nuk ka test line, me kupto edhe ti edhe te tjeret ne kete forum.. klm

Shume gabim e ke se une i kam testu per nje jave rresht, me CCcam linje, edhe ate perfekt hapeshin.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kelioooo View Post
    hapet dhe shume mire me cccam Digitalb hd dhe me mgcam pa port dhe pa mac adrese nuk ka nevoje per keto

me vjen keq se dhe une e kam sqaruar shokun tone uranaqe
    po e vertet un e kam testuar nje cline per 3 dite rreshte me mgcam pa port pa mac adrese per mrekulli funksionojke DGA HD po qe nuk guxova tja dergoj paret me qen qe se njifsha personin qe ma dergoj clinen

Advertise Here