Obenoo po MaxMtu per cfar esht ska lidhje me kete.Pastaj nese e ka fajin interneti pse me ts player hapet shkelqyer dhe me vlc ngec (dhe me cdo player tjeter)
Serveri eshte lokal pra 192.168.0.101 e kam un
Obenoo po MaxMtu per cfar esht ska lidhje me kete.Pastaj nese e ka fajin interneti pse me ts player hapet shkelqyer dhe me vlc ngec (dhe me cdo player tjeter)
Serveri eshte lokal pra 192.168.0.101 e kam un
Server lokal!?! Kjo ėshtė adresė lokale, dmth gateway-in e ke nė WORLD WIDE WEB. Pastaj ne po flisnim pėr cccam mė duket, dhe pėr internetin qė duhet pėr cccam.
pershendetje miq aktualisht perdor dm500hd original dhe problemi eshte se spo arrij dot te hedh addons te imashet qe kam provuar duke fillu nga gimini dream elite openpli italy sat merlin3 etj spo arrij dot te kush file hidhen qe ta njohe se ngaqe kam perdor nje image tsmedia po e ka patur vete addons dhe i shkarkoja aty te gjitha po ngaqe nuk punon mgcamd dhe e hoqa po nese kush ka mundesi te ma thote ku hidhen filet
Softcam Manager for OE2.0
Softcam manager in the spring of @pcd
modded by me for OE2.0
content:
softcam manager
Scam 3:59
CCcam 2.3.0 (including the startup script for CCcam / OSCAM)
OSCAM 1:20 svn6553
thanks to MiRoMOMO
ose
Ferrari Addons/Plugins Manager v5.0 for Enigma2
(DM800,DM8000 and DM500HD)
me ftp tek tmp pastaji tek addons install manual po te postoi extra url per dream elite shpaketoi nga rari qe po te dergoi te del folderi dhe brendatij ke ty file rar merri nji e nga nji dhe vendosi tek tmp shkon tek addons dhe gjeji install addons shtyp butonin blu install manual instaloje qe te dyja restart enigma dhe kur te futesh tek addons shon tek extra addons aty i ke te gjitha
Extra.rar---extra-nemesis.net
Jo obenoo.Me keni keqkuptuar po flas per streaming local te dreambox 500s ne pc.Per kete untitled.jpg . Kur e hap streaming e dreambox me ts player te tunisia sat nuk me ngec video (windows media player 11) ndersa kur klikoj tek ai butoni qe kam treguar ne foto ngec streaming (ne te gjithe player perfshire dhe windows media player 11).
Me siper fola per MaxMTU mos ndoshta duhet ulur a ngritur sepse besoj se ky eshte shkaku por nuk arrij dot te gjej nje zgjidhje
ok mile kjo eshte vetem per dreamelite apo per te gjitha imaget ky veprim te ftp pastaj temp aty ti hedh nje nga nje keto te dyja extra dhe ket DExtra ok
po keto instalohet manualisht thua ti dhe kur te instalohen duhet te dale dounload ectra se ajo vet e ka dounload adddons po ska asgje
ok mile une po e provoje me vone se tani sjam ne shpi dhe do te them si po me ec ..