καλημερα σε ολους,καλως σας βρηκα!μπραβο για τις γνωσεις και το μερακι σας..αποριες πολλες,αλλα πρωτα θα ηθελα να διαβασω καλα ολα τα θεματα..καλως σας βρηκα!
καλημερα σε ολους,καλως σας βρηκα!μπραβο για τις γνωσεις και το μερακι σας..αποριες πολλες,αλλα πρωτα θα ηθελα να διαβασω καλα ολα τα θεματα..καλως σας βρηκα!
να σαι καλα γιαννη..μελετη εχει πεσει,ευτυχως ηρεμα στη δουλεια σημερα οποτε ολα οκ..οσο διαβαζεις παντως τοσες αποριες γεννιουνται!
το ξερω γιαννη ετσι ειναι..
διαβασα πολλα και οντως τα στραβα μου ανοιξαν σε πιο πολλα! παλι μπραβο για την αρρωστια που χει η παρεα αλλα και την τεχνογνωσια.
θα πρεπει εδω να πω πως με το σπορ ασχολουμαι μολις τρεις βδομαδες με διαθεση για επεκταση κλπ..
και πως δε θα ζητουσα ποτε μασημενη τροφη,ηδη γι αυτα που θα σας ρωτησω εχω παιδευτει μερες ,καηκα!
εχω τον edision progressiv hd compact.φορα πανω την τελευταια αναβαθμιση απο σατ σοφτ,αυτη του σεπτεμβρη..
με τον εντιτορ που χει αυτη η αναβαθμιση περνιουνυαι κλειδια αλλων κρυπτογραφισεων?( viaccess irdeto κλπ)τα χω φτυσει,δεν μπορω να του δωσω τα στοιχεια των κλειδιων που βρισκω.
πχ.στο id. νομιζω εχει ενα ψηφιο επιπλεον που δε μπορω να το σβησω..
γραφουνε τα παιδια για mcaskey.νομιζω το πιο φρεσκο ειναι αυτο που χει δωσει το παλικαρι ο kost greek και μπραβο του..εδω τι παιζει?αν το περασω θα επηρεασει την αναβαθμιση και τα ηδη υπαρχοντα κλειδια?το φοβηθηκα ομολογω..περνιεταιοπως το fw?
επισης διαβασα πως χρειαζεται key editor.χθες ξεκινησα να περασω τον orton 1,8 αλλα ..
επιδη δε υα γνωριζω κολωσα.ειπα να το κανω απο το upgrade by usb ..δε μου φανηκε λογικο,εκανα πισω.
συγνωμη και ζητω την επιοικεια σας..σας ευχαριστω και παλι σορυ για το σεντονι!
..Ton "orton-editor 1.8" den ton pername ston dekti.Einai ena programa gia PC me to opoio anoigeis ena "mcaskey" kai kaneis diorthoseis sta kleidia,vazeis,vgazeis,klp. ..Gia to "irdeto" pou grafeis,apla to ksexnas.
δηλαδη κωστα τον εντιτορ αυτον με τον δεκτη που εχω τον ξεχνω,δε θα με βοηθησει σε κατι..το mcaskey?αυτο οπως το αντιλαμβανομαι περνιεται στον δεκτη και εχει μεσα ενα πακετο κλειδιων...ειναι ετσι η το καταλαβα λαθος..?
@ andro1980
Ο εντιτορ ειναι το εργαλειο που θα σε βοηθησει να επεξεργαστεις(/αλλαξεις)καποια στοιχεια σε καποιο mcaskey χωρις να το αλλαξεις ολοκληρο (το mcaskey).
Τον εχει ο telis στο ποστ 204 και στη συνεχεια (ποστ 205 , 206) λιγες απλες οδηγιες...