kuptova ,por a ka ndonje menyre tjeter qe ta shperndaj jashta shtepise ose mos din nodnje host tjeter qe funskionon?
kuptova ,por a ka ndonje menyre tjeter qe ta shperndaj jashta shtepise ose mos din nodnje host tjeter qe funskionon?
Po te adresat qe ke thene vete provoje.
Tani une nuk kam marre linjat e te tjereve dhe ti shperndaj jashte shtepise se nuk me duket normale. Keshtu qe nuk kam pervoje ne kete drejtim.
Megjithate nga ato pak prova qe kam bere, ne rast se ke IP statike ne vend te host mund te perdoresh edhe IP qe te jep operatori (IP e jashtme). Edhe me IP dinamike mund te behet por ajo eshte e ndryshueshme, keshtu qe besoj qe eshte me mire te krijosh nje host te ato adresat qe jane falas(ato qe ti i di vete)
e kam nje pyetje tjeter, si mund te bej ban ip e ndonje klienti ne dreambox dmth kur nuk e dua at klient kuptoni dmth kur nuk dua ta perdor c-linen time ok?
pres pergjigje...?
C e merre ti.
F e jep ti.
I e injoron.
o MX7 MUNDET TE ME BEJSH ME METODE SI BEHET KJO CKA THU TI PSH:
Duhet ta kesh lexuar
http://www.satsupreme.com/showthread...Qbox-etj/page8
te postimi 71.
Nderro F me I e je ne rregull ose nese vendos #### perpara kete shenje apo dicka tjeter cccam nuk lexon ate rrjesht ku ti e ke vene!
se kuptoj kete cka thu ti bash mire a mund te bejsh nje demonstrim si e ben ti psh:
Ndoshta mund te duket si pyetje pa kuptim por them mos ka ndonje shans
A mund te bejme ndonje manover qe te mos na vijne fake ecm (te sky ka shum)