Kam aparatin e Tring HD.Meqė nuk i kisha tė gjitha kanalet,e ktheva nė gjendje fillestare(instalm i ri nga e para),por tani nė Eutelsat 16E nuk ka sinjal,sepse aparati nuk e ka opsionin e konfigurimit tė LNB nė menu( unė nuk kam mundur ta gjej).Nė Hotbird 13E ka sinjal(porta1).Eutelsat 16E nuk ka(se ėshtė porta2).Kuptohet LNB e kam dyshe monoblok. Ē' mund tė bėj ?Falemnderit!
vetem me leviz sacin te kapesh astra dhe eutelsat w2 del vete lnb1
Durresi : Me sa duket qenka me e veshtire puna.Deri me sot nuk kisha pare nje aparat te tille me nje sw. te thjeshtuar kaq shume .Ky po qe duhet te jete sternip i cloneve.
Edhe me frekuencat e reja nuk ka sinjal ne nje impiant ku azbox jep 90% .Po dyshoj per tunerin se me kujton cloud i box 2 ,qe nuk kapte frekuencat e Tringut ne fillim. Por miku im thote qe ne dyqanin e Tringut punonte.
pershendetje mund te na thote njeri nese kartat tring punojne ne marresit hd qe lexojne kartat conax per me shume a duhet te punojne kartat e vjetra per te cilat eshte lajmeruar dhe reklamuar nderrimi i tyre?.Behet fjale gjithmone per abonime dhe rimbushje!
Ka akoma disa karta me abonim te Tring qe punojne ne aparate te tjere HD, por jo per shume kohe sepse Tring i ka zevendesuar te gjithe nje e nga nje deri sa t'i ciftoje te gjithe abonimet aparat me karte. Prandaj nuk ja vlen te blesh aparat HD vetem per te lexuar abonimin e Tring sepse edhe nese punon per momentin, nuk do te punoje me vone nese nuk ciftohet karta me aparatin.