fux σ ευχαριστω για την τοσο αναλυτικη απαντηση. Αν φτιαξω τους υποτιτλους με καποιο προγραμματακι στα σωστα fps τοτε θα ειμαι οκ; Θελω να τις βλεπω "on air", πχ κανω ζαπινγκ, βρισκω μια ταινια, εστω αφου δε γινεται αλλιως, παω κανω τσακ μπαμ τη διαδικασια με το subworkshop στο pc, τους βαζω σε ενα στικακι κ θεωρητικα ειμαι οκ; Θα μου πεις, δε βαριεσαι ρε περιεργε;Κατι αλλο, η μεταδοση μιας ταινιας σε hd καναλι, σε τι fps ειναι; 25000; Καποιος υποτιτλος δε θα ταιριαζε; Παιρνω το παραδειγμα σου. Terminator 2. Την πετυχαινω σε καποιο καναλι, ωπα λεω! εδω ειμαστε! βαζω το δεκτη να κανει αναζητηση και μου βρισκει διαφορα srt... 1080p 720p brip dvdrip. Τα φορτωνω με το εργαλειακι ενα-ενα, μπας και καποιο ταιριαζει. Αλλα τζιφος...
Υπαρχει καποιος φιλος που εχει τον pingu και εχει δοκιμασει αυτη τη λειτουργια;

Κατι αλλο, η μεταδοση μιας ταινιας σε hd καναλι, σε τι fps ειναι; 25000; Καποιος υποτιτλος δε θα ταιριαζε; Παιρνω το παραδειγμα σου. Terminator 2. Την πετυχαινω σε καποιο καναλι, ωπα λεω! εδω ειμαστε! βαζω το δεκτη να κανει αναζητηση και μου βρισκει διαφορα srt... 1080p 720p brip dvdrip. Τα φορτωνω με το εργαλειακι ενα-ενα, μπας και καποιο ταιριαζει. Αλλα τζιφος... 
Reply With Quote