mundet dikush te me ndihmoj a ban qe me instalu programet ne Panasonic se spo di edhe si quhet apps qe duhet me instalu ne ket tv
mundet dikush te me ndihmoj a ban qe me instalu programet ne Panasonic se spo di edhe si quhet apps qe duhet me instalu ne ket tv
derisa ktu sja vlen me postu me po shkoj jashte teme derisa sdi ku me postu...
ketu kush do account te ketij serveri tme kontaktoj ne pm..
ka Ex yu..arab me bein sport..france..uk..nl..it gati 500 kanale..
i pari qe con mesazh ne privat e merr..
------
EDIT: 5 Account te ndryshem u shprendan ke 4 te paret qe kerkuan ne privat..
kauboi,matt03,besi1,sim7alb dhe anton-k45 mund ta konfirmojne dhe vete ketu qe i moren :)
duhet te mirkuptojne te tjeret qe si kam kthy pergjigje qe po bej ca mundem dhe se nuk kam fabrike :)
Si mund te konvertohet nje link iptv, i tille psh
Code:
http://zerocube.dyndns.org:8000/get....tput=mpegtsDua ta hedh me usb ne amiko 8840 HD.
Kam qene pjese e disa bordeve te huaj e shqipetar por asnjehere nuk kam pare njerez qe i japin rendesi vetes kot si fiku e disa moderatore ktu!meqe kisha shume link mendova te gjeja menyren dhe ti vija ne ndihme kujt nuk kishte mundesi me pasur nje iptv.krijova nje teme dhe besoj se ishte e vetmja ne te gjithe forumet qe te jepte mundesine te kishe nje iptv teresisht tenden e jo te shperndare(kam shperndare gati 20 account dhe kte mund ta konfirmojne userat qe i moren ato) por Fiku e fshiu dhe pse se kuptoj cfare ishte kundra rregullave.gjithsesi meqe ketu qenkan kaq strikt sjam duke u lodhur me dhe kete spo e them te me lutet dikush apo me u dukur i rendesishem sepse kush ka kontaktuar me mua keto dite e di se si jam dhe sa i kam ndihmuar.ju lutem mos nisni me mesazhe private sepse nuk kam me link per asnje..
shnet e gjith te mirat
Prsh o cuna. Me linkun qe me dha AlbozClan po shoh romen dhe pashe dhe interin. Forumi per kete qellim eshte per te zgjeruar dhe ndare njohurite si dhe per te ndare dhe ardhur ne ndihme (ne) personave qe nuk marim vesh dhe skemi mundesin per te mar abonim. Nese forumi ka qellim tjeter atehere fiku na fal qe po te biem ne qafe.
AlbozClan....admini te kerkoi te zbatoje rregulloren dhe te shpjegoi si ndihmohet me mire...ti e ktheve ne parlament...pastaj ne lufte...dhe tani ne kapitullim te pergjithshem qe nuk pranon te japesh ndihme askujt me linke ne PM...Te besh mire duhet te kesh zemren sa nji top futbolli .....nuk ka shqiptar sot me zemer jo ne forum por as ne Shqiperi dhe Kosove...E keni pare rusin a serbin cfar eshte ai(Ivanov)...? qe ka 10 muaj qe shperndan nji server te shkelqyer me C linje falas....Ju mbaini linjat... serverat.... IPTV.... ETJ..ne frigorifer se mos ju duhen neser dhe pjellin euro....Ju lutem mos me shkruaj njeri ne PM nuk e dua ndihmen e askujt....
djema permbajuni temes perkatese.. mos kaloni ne replika personale.. nese nuk beni dot ndryshe, atehere ju lutemi te vazhdoni keto replika ne PM. Me respekt..
pershendetje kam provuar linja te shumta por kam ngecje thuajse ne te gjitha kanalet si tek movistar+ sky de e tgjihtha kanalet si mund te testoj nese e kam problemi n tek interneti apo tek linjat apo tek emulatori cccam apo ku mund te jet problemi se nuk mund te shikoj nje ndeshje futbolli pa pas ngecje gjith kohes boxi im Cloud ibox 2 me openplo , cccam 2.3.0 .. nuk e kuptoj qfar dueht te beje.. ?