Οποιος Φιλος,θελει να βλεπει τον ΑΝΤ 1 Pacific,σε οποιονδηποτε EDISION μπορει,να παρει κλειδια, χειροκινητα,ας κανει το εξης!!
CAID Serv Συχνοτητα τυπος KeyData
2600 000001 11174(5) Key8 b4 da af 3d 2c ab 2c 03
Οποιος Φιλος,θελει να βλεπει τον ΑΝΤ 1 Pacific,σε οποιονδηποτε EDISION μπορει,να παρει κλειδια, χειροκινητα,ας κανει το εξης!!
CAID Serv Συχνοτητα τυπος KeyData
2600 000001 11174(5) Key8 b4 da af 3d 2c ab 2c 03
[QUOTE=fux22;1172565]Αγαπητέ satuser1 να διορθώσω την διατύπωση "καθαροί linux"
και να πω ότι είναι βασισμένοι στην μέθοδο sh4 (slash 4)..
Στο image enigma2 ο δεκτης τα AFN τα πιάνει σαν "iptv"
από την relay port του "οσκαμ" με id 17999 (streaming),λειτουργία που δεν την παρέχουν τα προσφερόμενα enigma images για pingulux προς το παρόν.
Den katalava tin diatypwsi sou oti to sh4 einai methodos (isws na ksexasa ta ellinika-leipw polla xronia apo ellada).Afto pou kserw einai oti to sh4 einai typos prozessora.Dimofilestero einai to mips.Gia ta ypoloipa isws to parakatw link na se voithisei.
h**p://www.skystar.org/comment.php?dlid=6626
-----------------------------------------------------
Βρε παιδια ας κοιταξει καποιος το post 728 και ας απαντησει .Αν το θεμα ειναι τοσο <<περιπεπλεγμενο>>μπορει να απαντησει οτι ΔΕΝ γινεται.Ευχαριστω.
και γω πινγκουινο εχω φιλε σε ε2 δεν καταφερα να τα δω αυτα τα καναλια σε σπαρκ πανε σφαιρα
----------------------------------------------------
---------------------------------------
Καλησπέρα σε όλους,παρακαλώ γνωρίζει κάποιος να μου πει πως βάζω χειροκίνητα κλειδια σε progressiv hd ενός φίλου;
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου νάσαι καλά.