pernjemnd po i tranojka,kur kryesoret spo punojkan,nese te kam kuptuar
Per mendimin tim,tani per tani numer 1 eshte starsati me sistemin g-share,dhe s'ka asgja per tu tremb,deri sa eshte arrit me u thyer pairing i dga-se,besoj se do vazhdoj ca kohe.dhe te mendosh qe vetem 1 vit te abonosh karten e dga-se premium,shkon afersishte 40.000 te reja,e si nuk ja vlen me blere per 100 euro aparatin g-share me 15 muaj abonim?!
problemi eshte qe po duhet me ndrru,reseverat nonstop,g-share a ben ne amiko mini combo,pasi kam pa qe ka shume emulator aty,,por g-share se kam pare qe eshte
Nje miku im ka starsat 2000 hd hyper prej 1 muaji dhe po e shijon ne maximum,a sh sh i kenaq nga ky aparat.madje i kishin than qe sh shpejt do jet dhe paketa tring pjes e g-share.kshu qe nuk duhet me u marre me me dga jo sot jo neser me cccam,jo me oscam jo me mgcamd,eshte humbje kohe kot,thjesht banet per komercialitet dhe reklama e aparatve enigma 2,jo vu+,jo dm 800 hd etc,ca po banet me ta?! asgja fare!me ba abonim per dm800 hd apo vu+,me mgcamd dga kushton 130 euro +paketat e huaja vete 180euro,ja vlen kaq per 1 vit?!ku dhe ai ne tetov ku ban abonimin e dga nuk te le akses fare ne dekoder e bllokon me lloj lloj kodi.kurse me starsat g-sharee e fle menjen,dhe abonim 40 euro a ne vit per g-share,dhe je rehat fare.e le ti mbajn per vete dga ata qe e shesin me cmime stratosferike!!!
Une mbaj mend qe Starsatin e kam hedhur ne plehra ne 2010..prape paska hyre ne mode..? ..Ska ndonji zgjidhje per Sky Italia pa leke..? flm
Ti e ke hedh ne plera e di ti pse,por ama te jemi te logjikshem starsati ka qen nga aparatet me te mire qe punonin me celsa e hapnin gjithe ato kanale,kenaqeshe duke pare sport me digi tv,nagra 2 etj,pa nevojen me pagu dhe internet,po ashu ata starsatet lexonin karten abrakadabra qe hapnin dhe digitalbin ne vitet e para.dhe tani si duket ka ardhe perseri koha e tyre e jane rikthy me fuqishem se kurre!dhe besoj qe do dominoj dhe ca kohe,e madje nuk besoj se do dali nga moda,deri sa eshte aparati i vetem qe e ka hap lehet fare dga,dhe tringun sh shpejt!
kam nje pyetje ne lidhje me reseverin Amiko Mini Combo,qe te punoj me listen e iptv,,,,,e di proceduren se si hedhet kjo list,,por kanalet po kan shkeputje qdo 3 seconda,,,,,pasi qe ne resev ekziston nje suste ku shkruan DownloadWebtv List.txt;;;;;;pra me kete liste punon ky resever me iptv,por po Ndalen kanlet,,,,,,derisa te njejtat ne VLC punojn pa nderprerje,per aq kohe sa rrin te hapura,,,,,,,,,,,Pyetja ime eshte pasi vllai ka reseverin po ashtu Amiko,por Amiko mini SE,dhe perveq ,sustes ku shkruna download webtv list.txt,,,para kesaj susteka edhe nje suste tjeter qe shkruan Download iptv list (m3u),qka kur i hudh me kete liste kanalet,nuk nderprehen fare,,,,pra Une desha te dij a din ndokush ndonje Sofware per Amiko mini combo,qe e ka edhe Listen m3u,,,pres pergjigje