Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 14 of 20 FirstFirst ... 49121314151619 ... LastLast
Results 131 to 140 of 199

Thread: Si te gjejme linja iptv tutorial

Member
    Uploads
    0

Re: Si te gjejme linja iptv tutorial

Quote Originally Posted by arbend View Post
    Iptvmasteri beri trimeri.....Qe ne fillim mora viruse nga keshilla qe na u dha per Yd portal turk qe kishte skaduar dhe kishte nxjerre shpallje dhe ne Fb dhe qe 4 here formatova PC per 2 dite...kam nxjerr shume World lista...dhe shumica kane qene te postuara nga shoket e ketij si kjo me siper ...Dje e vura ne pune naten 6 ore dhe nuk kapi asnji gje...shkurt e humba naten....
    une nuk e kuptoj qe ne diten e pare ti do te arrish majat, une nuk bera trimeri gjeta nje wordlist te gatshme per ty ne vend qe ta beje ti, se ke humb naten nuk kam faj une, wordlistat gjithimone mund te modifikohen sipas llogjikes. Por sa me i mire te behesh e ke me keq. Nejse daku se me ju eshte veshtire.

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Iptvmasteri beri trimeri.....Qe ne fillim mora viruse nga keshilla qe na u dha per Yd portal turk qe kishte skaduar dhe kishte nxjerre shpallje dhe ne Fb dhe qe 4 here formatova PC per 2 dite...kam nxjerr shume World lista...dhe shumica kane qene te postuara nga shoket e ketij si kjo me siper ...Dje e vura ne pune naten 6 ore dhe nuk kapi asnji gje...shkurt e humba naten....
    O lale e din si oshte puna se ndoshta nuk e kupton pse nuk ti japim Wordlistat e mira,wordlista leshi si ajo turkja edhe pse Iptvmaster te beri nder qe ta dha gjej sa te duash,nese ne te japim wordlistat e mira edhe nese ti i perdor dhe gjen linjat e njejta me mua ca kuptimi ka,ksaj i thone me te ndihmu ty edhe me i prisjh pune vetes,po deshe nai pytje teknike te ndihmoj per gjera config wordlista proxy knej anej ke xhaxhi Google.

Senior Member
    Uploads
    0

i kerkoj nje tutorial ketyre dyve albozclan dhe mamurrakut nese mundin ose e dine le ta postojne ketu tutorial si te installoj nje Xtream Code Panel ne vps dhe ne vps ne pc time te jete full me licence:??

VIP Member mile kristo's Avatar
    Uploads
    268

ne qofte se do te harrosh viruset vendos nji sistem linux dhe je ok por ne qofte se e punon dot kuptohet

Moderator
    Uploads
    529

shikoni se si behet ketu

dhe tjetren mund ta shkarkoni
    Attached Files Attached Files

Senior Member W1nd0ws's Avatar
    Uploads
    0

Program shume i mire per te krijuar dhe edituar wordlistat

Code:
    http://www25.zippyshare.com/v/xOhkiAze/file.html
    Shkarkojeni ketu e nqs nuk ju hapet shkarkoni dhe instaloni net framework 4 ne kompjuterin tuaj.

Contributing Member Ghostenigma's Avatar
    Uploads
    36

Perdorni programin Sandboxie per te testuar programet nqs injektojn neper procese te windows...98% e ketyre jane me "RAT-ed" backdoor.Ose e mira do ishte te perdornit sistem virtual si p.sh virtual machine ose te tjera!
    Kte jua them nga eksperienca qe se kam te paket por 10 vjecare...Ku kam henger vete viruse,kam programuar,krijuar dhe normalisht perdorur per infektim ne mas te gjere qe beni shum kujdes!

Madje tek kto kam mare dhe un pjese qe te infektohen per arsye sepse nje grup IPTV providerash me rreth 5000 veta qe ekziston ne skype ku jam dhe un pjese e saj vendosem qe kto programe te infektohen normalisht per interes tonin...

Ju do te mendoni se pse na fusin virus?!Eshte thume e thjesht "viktimat" perdoren per te atakuar serverat IPTV qe jane me te kerkuar dhe shesin me shume!Biznes i veshtire apo jo?! :P

Ne momentet qe po flasim rreth 5 "viktima" per minut lidhen ne programet e kontrollit te PC(e imagjinoni se shume duan te shofin falas?!:P)

KLM

Uploads
    0

Quote Originally Posted by Ghostenigma View Post
    Perdorni programin Sandboxie per te testuar programet nqs injektojn neper procese te windows...98% e ketyre jane me "RAT-ed" backdoor.Ose e mira do ishte te perdornit sistem virtual si p.sh virtual machine ose te tjera!
    Kte jua them nga eksperienca qe se kam te paket por 10 vjecare...Ku kam henger vete viruse,kam programuar,krijuar dhe normalisht perdorur per infektim ne mas te gjere qe beni shum kujdes!

Madje tek kto kam mare dhe un pjese qe te infektohen per arsye sepse nje grup IPTV providerash me rreth 5000 veta qe ekziston ne skype ku jam dhe un pjese e saj vendosem qe kto programe te infektohen normalisht per interes tonin...

Ju do te mendoni se pse na fusin virus?!Eshte thume e thjesht "viktimat" perdoren per te atakuar serverat IPTV qe jane me te kerkuar dhe shesin me shume!Biznes i veshtire apo jo?! :P

Ne momentet qe po flasim rreth 5 "viktima" per minut lidhen ne programet e kontrollit te PC(e imagjinoni se shume duan te shofin falas?!:P)

KLM
    Po behesh qesharak me kto tentativat e tua fallco duke na folur me viruse apo siguri pa lidhje.Tgjitha IPTV perdorin Xstream dhe ta siguroj une qe e vetmja gje qe keni ne dore te beni eshte thjeshte te perdorni passworde e user te gjeneruar nga paneli duke e evituar 100% qe tju crackojne klientet.Cracking ka vite qe ekziston dhe derisa akoma nuk kane arritur ta ndalojne website qe gjenerojne miliona dollare nuk besoj se do arrish ti me 500 reseller iptv.E kuptoj qe normalisht derisa deshiron te shesesh nga paneli yt nuk te pelqen qe te tjeret ti gjejne fallco por ktu behet fjale per persona qe nuk kane mundesi te blejne.Une e kam thene dhe vete sa rrojne e qe ne pergjithesi sja vlen e vete dhe pse kam mundesi gjej sa te dua perdor abonime te rregullta e jo te crackuara.SentryMba eshte 1000000% i paster,ato programet e turqve e kam thene qe ne fillim qe kane virus.

AJo metoda jote ``per te atakuar konkurentet`` eshte metode e vjeter per krijimin e b0tn3ts.Tani ka mjaft site qe te ofrojne sherbimin dd000s kundrejt pageses edhe kete perdorin te gjithe ata qe kane server iptv e armiq..

Uploads
    0

EDIT... Postova 2 Here pa Dashje..

Contributing Member Ghostenigma's Avatar
    Uploads
    36

1-Nuk jane reseller por persona qe kane serverat e tyre lokal
    2-Nuk na intereson ndalimi i tyre por shtimi...se ke kuptuar mire pavarsisht se un u shpegova sic duhet!Ne kemi bere shperndarjen e informacionit per programe si sentry e te tjara programe per udp ect qe njerzit si puna jote ose te tjera te perdoren si karrem qe te hajn virus qe me pas grupe grupe kto viktima te perdoren per te atakuar servera...muhabeti eshte me i thelle sec po e mendon ti...Ti mendon se 5000 veta qe kane investuar dhe investojne nga 5000 deri ne 20000 mij euro ne muaj do e lejonin nje gje te tille?!
    3-Un shkrova per informim qe te keni kujdes mos te merni virus meqense e di sec behet e jo se cracking ske ca ti bejme dhe nuk ndalohet dot(se ky eshte nje fakt qe me na u tek ... e bejm qe neser)

Kush mendon se e kam gabim i ofroj nje server qe te provoje te krakoje ndonje link dhe te shofim ca rezultati do nxjerri...0000 te madhe

Pra ideja ime ishte tek mos marja e viruseve dhe jo per cfare shkrove ti

Page 14 of 20 FirstFirst ... 49121314151619 ... LastLast
Advertise Here