kush do me ndihmoje me nje imazh te mire per vusolo pro klone?!ose blackhole/openpli/vti/apo nje tjeter.flm
kush do me thote me saktesi se cfar i ka nohur vusolos tim?i kam provuar mbi 20 imazhe por i njejti problem!!imazhet i merr.i hap normal,por kur shkoj ne ts panel te shkarkoj nuk shkarkon.rri duke shkarkuar por nuk shkrkon asgje.internetin e kam ne rregull se e kontrolloj ne kompjuter.njekohesisht nuk me hap kanalet edhe pse serverat jane aktive.ehe me programe te tjera nuk shkarkon,sic esht new menu,japhar adons,etj.si shpjegohet?
harrova tju them se i pata hedhur para disa muajsh nje imazh blackhole 2.1.0 v3,kurse vusolo im esht vusolo clone.edhe icka tjeter:para 2 itesh i hodha botlogo qe me pati pelqyer por qe ishte botlog vu+.a mund te kete shkaktuar ndonje dem keto qe permenda me lart??
cdo te thote te djeg flashin?vusolo i merr imazht,por nuk shkarkon asgje.un i kam hedhur shume imazhe sidomos sot.te ghithe nen 2.1.1 por te gjithe te njejtin problem me shfaqin!!provoj ti shkarkoj nga te gjitha panelet por asnjera nuk shkarkon.mund te rrije edhe 1 ore duke pritur per te shkarkuar dhe prap nuk shkarkon!!a ka ndonjeri ndonje ide se cfar mund te kete dhe si mund te rregullohet?
tani qe po shkruaj nuk me hap asnje kanal.as me mgcamd,as me cccam,as me oscam,as kanalet iptv.po cuditem.nderkohe qe kam abonim.duket si nje bllok total.nuk po kuptoj asgje.kerkoj ndihme
ore,po asnje nuk paska nje pergjigje per mua?po ku jane ndihmat ore cuna?!!!!!!!!!!
Une e kam aparatin Vu solo pro kinez clone ...dhe perdor black hole 2.1.0 dhe gjithmone me V2...Ndoshta nga qe perdor V3...ta jep difektin..ose ne te kundert ndrro Ts panel...gjeje dhe vendos kete qe perdor une: enigma2-plugin-extensions-tspanel_7.3_mips32el.ipk