Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 19 of 102 FirstFirst ... 914171819202124294469 ... LastLast
Results 181 to 190 of 1018

Thread: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

Contributing Member
    Uploads
    0

Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

pershendetje po i lexoj te gjitha temat per kanalet iptv dhe une i kam testuar dhe eshte e vertete qe kane ngecje te shumta por vetem serverat qe perdorin amatore sepse sic dihet te besh nje server iptv eshte shume i kushtueshem plus qe ne shqiperi eshte dhe interneti shume i dobet por te abonohesh ne kompani sic jane tibo iptv apo alb tv iliria iptv jane perfekte vetem shume ralle here mund te kene ndonje problem une jetoj ne usa dhe ketu prblem interneti nuk eshte . ndikon vetem ke serverat qe bejne amatore per te fituar dicka po qe te paguash 200 usd per keto servera qe japin amatore eshte e kote ju pershendes klm

2. Advertise Here
    VIP Member MX7's Avatar
    Uploads
    17

Qe te besh iptv stabile duhet te kesh kanale te sakta!
    Si fillim gjejme nje sherbim interneti me fibera optike i cili na jep nje ruter me 100mbs,200mbs,300mbs,400mbs!
    Per te nxjerre kanalet ne iptv perdorim encodera dhe pc!
    Ne pc mund te nxjerrim kanalet me karta satelirore,karta tokesore,usb dvb-t,modulator!
    Po te gjejme dhe modula profesionale conax na bejne pune!
    Me encodera nxjerrim kanalet direkt nga dekoderat orixhinal si flybox apo paketat e tjerra sky it,ote,no... etj!
    Kur ke te tilla kanale atehere merre nje dedikated server te fuqishem dhe me bandwith te sakte e te madhe!
    dga+tring mund ti nxjerrim nga tokesori por edhe me modula ne satelit!
    sky it ka filluar regjistrimin e kartave dhe kjo ka bere qe ata qe japin kete pakete neper forume e kane te veshtire deri sa te bejne regjistrimin e kartave me emra fallco apo tjeter gje eshte puna e tyre!
    Paketat greke nese djegin nje karte e cila perdoret ne iptv atehere abonenti merre nje gjobe 2000 euro!
    Paketat e tjerra punojne shume mire ne cs keshtu qe dhe kanalet i nxjerrim nga enigma2 dhe kartat satelitore qe marrin newcamd!
    Pas kesaj atehere ke mundesi per cdo gje!
    Ekziston dhe mundesia tjeter se mund ti keshe bere te gjitha keto por prape nuk ke iptv stabile!
    Arsyeja eshte e thjeshte sepse nuk dine te perdorin programet dhe panelet!

Senior Member W1nd0ws's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by billi23 View Post
    pershendetje po i lexoj te gjitha temat per kanalet iptv dhe une i kam testuar dhe eshte e vertete qe kane ngecje te shumta por vetem serverat qe perdorin amatore sepse sic dihet te besh nje server iptv eshte shume i kushtueshem plus qe ne shqiperi eshte dhe interneti shume i dobet por te abonohesh ne kompani sic jane tibo iptv apo alb tv iliria iptv jane perfekte vetem shume ralle here mund te kene ndonje problem une jetoj ne usa dhe ketu prblem interneti nuk eshte . ndikon vetem ke serverat qe bejne amatore per te fituar dicka po qe te paguash 200 usd per keto servera qe japin amatore eshte e kote ju pershendes klm

ato qe thua ti jane iptv profesionale te licensuara nga digitalb e tring e normale qe punojne mire e smund ti krahasosh me te tjerat.per dike qe jeton e punon ne usa 400 dollar apo ku e di une sa kushtojne keto ne vit nuk eshte se jan problem por ideja eshte qe jo te gjithe jetojne ne usa.

gjtihsesi ideja eshte qe serverat shqipetare seshte se kane shume cilesi me aq sa kam pare une pasi te them te drejten une seshte se shoh tv,i perdor vetem per ndeshjet dhe deri tani kam perdorur iptv italiane te cilat me 6mb internet kane punuar shkelqyer per ndeshjet

Senior Member
    Uploads
    7

Un kam blere iptv nga njė shqipetar dhe kanalet qė ka nxjerrė nga tibo punojnė nė hd punojnė pa ndėrprerje mė 2- 3 mb ndėrsa ato full hd duan internet tė mirė mbi 5mb dhe pėrdor Black hole 3.02 b.

Inviato dal mio SM-G850F utilizzando Tapatalk

Member
    Uploads
    0

o njerez..une e di qe nuk ka gje perfekte..edhe transmetimet direkte kane nganjehere probleme por edhe te mos punojne pjesa dermuese e kanaleve apo te ngrijne nje pjese e tyre kjo nuk eshte e mire..kam testuar te pakten mbi 15 linja qe nuk me kane lene shije te mire..te gjithe te thone ska me te mire se ajo ne treg, te thone se eshte serveri im pavaresisht se ishte thejshte rishites..tek pothuajse te gjithe 20-30 kanale lokale shqiptare nuk punojne fare pavaresisht qe i vendosin ne liste..tek pothuajse te gjithe ke mbi 20 kanale te dubluara..pastaj ke mjaft kanale qe ne mengjes eshte ta zeme top channel dhe ne dreke eshte tribuna channel e ne darke news 24..tek pothuajse te gjithe kanalet e filmave dhe te sporteve kan ngecje dhe nuk arrin ta shohesh nje film apo nje ndeshje te plote..perfundimisht kam kuptuar qe pjesa dermuese per te mos thene 100 % e tyre nuk e kan server te tyre por jane shites te dores se dyte apo edhe me gjate..te pakten dy persona me kan ofruar te jem rishites i linjave te tyre..e kam kuptuar qe pjesa dermuese i marrin kanalet shqiptare nga aplikacionet pasi pikerisht keto kane probleme..gjithsesi per nje linje qe e kamprovuar dy here mund te them se eshte me stabilja ( me e mira nder te keqijat ) dhe ne ditet ne vazhdim mund te bej abonim ne te..

sa per sqarim kam internet qe edhe ne piken me te keqe nuk bie poshte 7.5 mbs dhe kam tipin e fundit te samsung smart television..tani nuk e di cka aparaturash tjera duhet qe te mos kete probleme..

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by lumnjani View Post
    o njerez..une e di qe nuk ka gje perfekte..edhe transmetimet direkte kane nganjehere probleme por edhe te mos punojne pjesa dermuese e kanaleve apo te ngrijne nje pjese e tyre kjo nuk eshte e mire..kam testuar te pakten mbi 15 linja qe nuk me kane lene shije te mire..te gjithe te thone ska me te mire se ajo ne treg, te thone se eshte serveri im pavaresisht se ishte thejshte rishites..tek pothuajse te gjithe 20-30 kanale lokale shqiptare nuk punojne fare pavaresisht qe i vendosin ne liste..tek pothuajse te gjithe ke mbi 20 kanale te dubluara..pastaj ke mjaft kanale qe ne mengjes eshte ta zeme top channel dhe ne dreke eshte tribuna channel e ne darke news 24..tek pothuajse te gjithe kanalet e filmave dhe te sporteve kan ngecje dhe nuk arrin ta shohesh nje film apo nje ndeshje te plote..perfundimisht kam kuptuar qe pjesa dermuese per te mos thene 100 % e tyre nuk e kan server te tyre por jane shites te dores se dyte apo edhe me gjate..te pakten dy persona me kan ofruar te jem rishites i linjave te tyre..e kam kuptuar qe pjesa dermuese i marrin kanalet shqiptare nga aplikacionet pasi pikerisht keto kane probleme..gjithsesi per nje linje qe e kamprovuar dy here mund te them se eshte me stabilja ( me e mira nder te keqijat ) dhe ne ditet ne vazhdim mund te bej abonim ne te..

sa per sqarim kam internet qe edhe ne piken me te keqe nuk bie poshte 7.5 mbs dhe kam tipin e fundit te samsung smart television..tani nuk e di cka aparaturash tjera duhet qe te mos kete probleme..

Ja ke fute kot plako ? Take it Easy dhe ble nje SONY TV

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tonito85b View Post
    Un kam blere iptv nga njė shqipetar dhe kanalet qė ka nxjerrė nga tibo punojnė nė hd punojnė pa ndėrprerje mė 2- 3 mb ndėrsa ato full hd duan internet tė mirė mbi 5mb dhe pėrdor Black hole 3.02 b.

Inviato dal mio SM-G850F utilizzando Tapatalk
    Totalishte jam dakort me ty por foli pak atij lumnjani se skupton asgje nga iptv?

Senior Member
    Uploads
    7

Quote Originally Posted by zLINK View Post
    Totalishte jam dakort me ty por foli pak atij lumnjani se skupton asgje nga iptv?
    deri me sa kam lexuar vetem nje MAG 250 eshte i mire per iptv dmth punon dhe me pak internet
    Un per vete kam nje vu zero dhe pelqejn ti shikoj ne satelit programet por CS po i vin fundi me duket dhe je detyruar te shikosh ne iptv
    Deri tani asnje ketu nuk na dale te na jap DGA ME CCCAM ME CMIM TE ARSYESHEM

Senior Member
    Uploads
    0

Pranues satelitor me G-SHARE (StarSat apo ndonje tjeter) edhe jeni te qete ne kete drejtim.

Contributing Member mamurrzaku's Avatar
    Uploads
    71

Quote Originally Posted by MX7 View Post
    Qe te besh iptv stabile duhet te kesh kanale te sakta!
    Si fillim gjejme nje sherbim interneti me fibera optike i cili na jep nje ruter me 100mbs,200mbs,300mbs,400mbs!
    Per te nxjerre kanalet ne iptv perdorim encodera dhe pc!
    Ne pc mund te nxjerrim kanalet me karta satelirore,karta tokesore,usb dvb-t,modulator!
    Po te gjejme dhe modula profesionale conax na bejne pune!
    Me encodera nxjerrim kanalet direkt nga dekoderat orixhinal si flybox apo paketat e tjerra sky it,ote,no... etj!
    Kur ke te tilla kanale atehere merre nje dedikated server te fuqishem dhe me bandwith te sakte e te madhe!
    dga+tring mund ti nxjerrim nga tokesori por edhe me modula ne satelit!
    sky it ka filluar regjistrimin e kartave dhe kjo ka bere qe ata qe japin kete pakete neper forume e kane te veshtire deri sa te bejne regjistrimin e kartave me emra fallco apo tjeter gje eshte puna e tyre!
    Paketat greke nese djegin nje karte e cila perdoret ne iptv atehere abonenti merre nje gjobe 2000 euro!
    Paketat e tjerra punojne shume mire ne cs keshtu qe dhe kanalet i nxjerrim nga enigma2 dhe kartat satelitore qe marrin newcamd!
    Pas kesaj atehere ke mundesi per cdo gje!
    Ekziston dhe mundesia tjeter se mund ti keshe bere te gjitha keto por prape nuk ke iptv stabile!
    Arsyeja eshte e thjeshte sepse nuk dine te perdorin programet dhe panelet!
    Me duket se ti s'lexon kur shkruajne te tjeret...?!!!
    Lumjani u ankua se spo gjen server IPTV STABEEEEL.
    Dhe po ta perseris qe ska IPTV stabel,per te pare sebashku paketat italiane,dhe shqipe.
    Une me W1ndo0ws,plus ato qe une kam shoqeri,nga italia,danimarka,spagna,i kemi testuar dhe asnje s'ka shpetuar pa FREEZ.
    te testume ne vlc dhe 100mb.!!! I leme jo po dekoder i vjeter,jo po internet i dobet,pra testuar me fiber.!!!
    Nese dikush do vetem shqip te zgjedhe server shqiptar,nese do QIELLIN ita atehere te kerkoje ne ita.
    Per te pare kanale SD NUK duhet FIBRA,mjaftojne dhe 2 deri ne 7mb,dhe per HD mjafton te kesh nga 7-deri ne 25mb.i kemi thene 1000 here.!!!

Advertise Here