Peshendetje . E hapa ket tem per mag 250 te cilin ne ket forum nuk e gjeta nese dikush e din ku gjindet te lajmroj
Peshendetje . E hapa ket tem per mag 250 te cilin ne ket forum nuk e gjeta nese dikush e din ku gjindet te lajmroj
Pershendetje per te gjith kam nje problem.me mag250 .problemi eshte me hdmi nuk funksionon vetem no signal e kam provu me avi kabel ashtu ban dhe kam provu me ja nderu relezuacionin po spo ka efekt e kam ba flash apet njejt kisha dasht ndihem nga ndokush
si ja ke nderru rezolucionin kur thote no signal? mos ke mag kinez?? A del infomir kur ndizet te pakten ?
hiqja korentin nga mbrapa dhe nderkohe mbaj butonin e menuse shtypur(qe eshte ai butoni me tri pika dhe tri vija ,,, do te hap nje si tip menuje recovery mode, luaj me opsionet video... nese nuk arrin te shfaqet dhe kjo menu... nderro televizorin
new_remote_control.png
Prsh cili ėshtė soufteri i fundit pėr mag250
Kur dhezet infomir nuk eshte kinez kam.provu me me boot menu siq the eedhe ti me hjek nga adapteri magin dhe me.shku ne digitron me tri via .i kam.nderru krejt opsionet.kam.ba flash me usb prap njejt kam.ba flash me.multicas me.lan kabel prap nejt
persh kam marre nje mag 250 dhe se di se cfare kam bere dhe me nxjerr <<your stb is blocked call the provider>> a mund tme ndimoni ,,FLM
Ndize mag250 dhe kur te dale loading ne ekran thote menu duehet te shtypesh butonin menu pastaj shko te settings
shko server shko te portals dhe fshije ate qe eshte shkruar dhe jepi ok dhe beji reboot portals dhe je ok
?????????????????????