e kam nje pyetje ku ta gjej kete dqcam dhe si ta installoj ne menyre manuale ne resiverin tim dreambox dm 500 hd din dikush tem e bej nje tuto te vogel me imazhe
Kam IPTV stabile ne pm mashum..
IPTV-KING SCAMER, Ky person eshte SCAMER, nuk e kuptoj sesi njerez te tille vazhdojne te aderojne ne forum, kam patur debate edhe me Administratorin Andrushka, kam replikuar me te por pa rezultat, ky person vazhdon te punoje ne Forum pa pike gajleje, bravo, vallahi, ne edhe per dy rreshta njelloj dy here marrim paralajmerime, te tjeret vjedhin e hic gje, ju pershendes.
pershendetje!
di njeri gje a hapen me ndonje server kanalet alquiler pjese e movistar+?
shume e vertet kjo gje qe thua, cdokush e di se ku i "pikon catia". Ata e din shume mire qe kanalet e tyre hapen. Ju mendoni se kur behet nje ndryshim ne sistemin e kripitimit nuk testohet? Absolutisht jo testohet dhe biles dhe punohet qe te mbyllen, dhe do te jete ceshtje kohe qe dhe kanalet e tyre do te mbyllen.
Keni shembullin e s*y it. U deshen 1 vit e gjysem qe te mbyllej komplet. Fillimisht filloj ne serverat normal ne tetor 2014, pastaj dolen qe kanalet hd hapeshin ne gshare (gje qe zgjati per gati 3-4 muaj ne mos gaboj) me pas u gjet zgjidhja me kartat e vjetra etj etj, deri sa u mbyll fare. Gjithe ate kohe nga tetori 2014 ne 23 dhjetor 2015 ishte kohe testimi per ta perfeksionuar kodifikimin e tyre. Dhe kjo eshte si nje deja vu e situates se s*y it.
kanalet sky sport bundesliga UHD dhe RAI 4K ka arritur ndonjeri ta hap me cccam?
Po me cmend kjo iptv, ndonjehere bllokohet dhe kur i jap restart dekoderit ose Enigma 2 me zhduket gjithmone lista e kanaleve, perveç kesaj nuk arrij te kuptoj as arsyen.