Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 80 of 85 FirstFirst ... 305570757879808182 ... LastLast
Results 791 to 800 of 846

Thread: ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ

Junior Member
    Uploads
    0

Re: ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ

όχι δεν έχω περάσει.
    πως θα το κάνω ?

2. Advertise Here
    Contributing Member
    Uploads
    0

Κατεβάζεις το λογισμικό (είναι αρχείο .abs). Το βάζεις σε ένα stick usb φορμαρισμένο σε fat32 και στη συνέχεια βρίσκεις στο μενού του δέκτη την επιλογή "αναβάθμιση μέσω usb". Κατόπιν επιλέγεις το .abs αρχείο και αναβαθμίζεις.

Junior Member
    Uploads
    0

Καλησπέρα!!
    άλλος τρόπος να βάλω τα biss χωρείς να βάλω το ανεπίσημο λογισμικό υπάρχει ?

Contributing Member kostas1's Avatar
    Uploads
    15

..Xoris anepisimo logismiko den ginete.O dektis me to anepisimo SW exei ta diafora EMU(emulatoren)kai tote kai mono tote mboreis na deis ta kleidia ta opoia mboreis na afiseis kai na ta alakseis.

Junior Member
    Uploads
    0

Οκ!!!
    ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας !!!

Member
    Uploads
    0

Χεραιτώ ολην την παρεά.
    Επεσε ενας Δέκτης στα χερια μου,ο OPENBOX S9 HD PVR,με ανεπισημο software HDS2_S9_anonymousSX.
    Το γνωστο προβλημα με τα καναλια της Digea ERT,με CCCam και με constant.cw,αποιγουν τα καναλια της Digea,οχι όμως της ERT.
    Υπαρχει βεβαια και MgGAMD,αλλα τι αρχειο περναμε μεσα κτλ...κτλ...μήπως εχει καποιος αυτον τον Δεκτη,και γωρίζει πως κτλ..κτλ...
    Ευχαρηστώ εκ τον προτερων,να επισημανω ότι ο Δεκτης επισης ηταν στην αγορά με ονομασιες σαν ....SKYBOX S9,Solomda S9.

New Member
    Uploads
    0

Παιδιά καλησπέρα ένας γνωστός μου στο εξωτερικό είχε πάρει έναν Xtrend ET 9200 και έβλεπε Ελληνικά κανάλια και μου είπε οτι ξαφνικά μια μέρα σταμάτησαν να δουλευουν όλα. Μιας και δεν έχω εμειρία απο τέτοια πράγματα, μπορέι κάποιος να με ενημέρωσει τι πρέπει να κάνω για να δουλέψουν? πρέπει να κατεβάσω κάποιο αρχειό με κλειδιά και να τα φορτώσω ? οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή

ευχαριστώ προκαταβολικά

New Member
    Uploads
    0

Γεια σε ολους ,μια βοηθεια οποιος ξερει, εχω εναν Golden Media Interstar Wizard hd και θελω ναβαλω χειροκινητα ενα κλειδι μπισ για το ιντμαν τι βι στους 46 ανατολικα ,μπαινω μενου ,συστημα τι βι ,κοκινο κουμπι και μου ανοιγει το μενου με τα κλειδια ,παω στα μπισσ βρισκω το καναλι αυτο περναω το κλειδι ,το αποθηκευω αλλα δεν ανοιγει το καναλι οταν εχει ποδοσφαιρο ,κατι πρεπει να κανω λαθος μαλλον ,αυτοματα μεσω usb μπορει να γινει; σας ευχαριστω

Contributing Member
    Uploads
    0

Αν δεν κάνω λάθος, το όνομα του καναλιού στη λίστα με τα κλειδιά πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο με το όνομα του καναλιού στη λίστα των καναλιών, π.χ. αν γράφει idman στη λίστα καναλιών, idman πρέπει να γράφει και στη λίστα με τα κλειδιά.

New Member
    Uploads
    0

Σεραφειμ σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση ,θα το δοκιμασω αλλα ο δεκτης οταν βαζεις ονομα παροχεα στο μενου με τα κλειδια οπως βλεπω εχει μονο μικρα γραμματα ,δεν δεχεται κεφαλαια ,και το καναλι στην λιστα καναλιων φενεται σαν Idman_Azerbaycan μηπως πρεπει να το αλαξω απο εκει την ονομασια του σε idman_azerbaycan χωρις κεφαλαια μηπως το αναγνωρισει;

Page 80 of 85 FirstFirst ... 305570757879808182 ... LastLast
Advertise Here

Tags for this Thread