Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 12 of 100 FirstFirst ... 27101112131417223762 ... LastLast
Results 111 to 120 of 996

Thread: Android Tv Box Dvb s/s2 t/t2.pyetje diskutime etj.

Senior Member
    Uploads
    1

Re: Android Tv Box Dvb s/s2 t/t2.pyetje diskutime etj.

Quote Originally Posted by bledars View Post
    ska lidhje versioni njesoj eshte nuk ndryshon gje ne strukture vetem skin ndryshon sigurisht dhe disa permirsime. te te pyes ti keto iptv i ke te blera dmth ke link?apo ashtu ti kane dhene ne file m3u
    Me link me duket, por une i hodha ne notepad dhe i pershtata ne weblist per amiko. Desha ti provoj te k2 se te amiko kane shume freez, ne cel. punojne mire.

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    14

Quote Originally Posted by zafiri View Post
    Me link me duket, por une i hodha ne notepad dhe i pershtata ne weblist per amiko. Desha ti provoj te k2 se te amiko kane shume freez, ne cel. punojne mire.
    spo te kuptoj (me duket ) a ke linkun mor djal si e ke marr listen kur ta kan dhene ta kan dhene si likn dhe e ke shkarkuar vet apo si?sepse ka diferenc parndaj ndoshta ste punojn mire ne amiko a e ke azhurnuar naj her listen

Senior Member
    Uploads
    1

spo te kuptoj (me duket ) a ke linkun mor djal si e ke marr listen kur ta kan dhene ta kan dhene si likn dhe e ke shkarkuar vet apo si?sepse ka diferenc parndaj ndoshta ste punojn mire ne amiko a e ke azhurnuar naj her listen
    E shkarkova linkun, pastaj open with notepad, save. E ktheve ne formatin weblist per amiko dhe e hodha me usb. Nuk ka mdonje filozofi te madhe. Kte liste e kam ruajtua ne notepad ne pc dhe dua ta hedh ne K2 pro.

Senior Member
    Uploads
    14

E shkarkova linkun, pastaj open with notepad, save. E ktheve ne formatin weblist per amiko dhe e hodha me usb. Nuk ka mdonje filozofi te madhe. Kte liste e kam ruajtua ne notepad ne pc dhe dua ta hedh ne K2 pro.
    pikerisht pse nuk ka naj filozofi te madhe po them dhe une .eshte me e thjesht nese ke linkun dhe e vendos ne pvriptv addons ne kodi dhe e merr listen vete behet per nje minut.me telekomand pa usb pa asgje.te config location vere ne remote path internet adres poshte fut linkun qe ke dhe jepi ristart kodit dhe je ok.kaq

Senior Member
    Uploads
    1

pikerisht pse nuk ka naj filozofi te madhe po them dhe une .eshte me e thjesht nese ke linkun dhe e vendos ne pvriptv addons ne kodi dhe e merr listen vete behet per nje minut.me telekomand pa usb pa asgje.te config location vere ne remote path internet adres poshte fut linkun qe ke dhe jepi ristart kodit dhe je ok.kaq
    Mundem dot ta gjej linkun, nese i jap ndonje komande listes qe kam ruajtur ne pc?

Senior Member
    Uploads
    14

Mundem dot ta gjej linkun, nese i jap ndonje komande listes qe kam ruajtur ne pc?
    nuk ka komand per link o shoku.kam nje ore qe te pyes a e ke linkun pse nuk thu qe nuk e kam i thuaj ati qe ta ka dhene qe ta japi perseri pse nuk e ke rujt linkun eshte linku jot ai.nese nuk e gjen te ngelet vetem me usb

Senior Member JayBorn's Avatar
    Uploads
    2

Kam nje liste iptv ne formatin m3u. Mund te me ndihmoje njeri si te hedh ne KII pro android box? Mundesisht pak te detajuar proceduren sesi behet.Flm
    O vllai . Po te shpjegoj si gjendet linku URL nepermjet failit m3u qe te kane dhene... si fillim te keshilloj te shkarkosh app "iptv extreme pro" nga playstore ose "smart iptv" nga website siptv.eu per iptv ...

Hap failin m3u qe ke me notepad, identifiko hostin porten userin dhe passwordin pastaj formulo linkun URL te kesaj linjes ne kete menyre, shembull:

http://host-tv.hosting:1234/get.php?username=AAAAAAAAA&password=BBBBBBBBBB&type=m3u_plus&output=ts

Do ndryshosh te kuqet me te dhenat qe do gjesh brenda failit m3u..Pastaj hyr tek aplikazionet e permendura me siper dhe ngarko URL e sapo formuluar..

1-Si futet url ne IptvExtremePro
    (Password per te hap videon ta jap ne pm)
    http://dai.ly/x5fxysd

2-Si futet url ne smart iptv
    2017-03-24 21.38.29.jpg

Senior Member
    Uploads
    37

Pershendetje!
    Para disa ditesh me erdhi nje aparat Mecool KIII PRO DVB-S2 DVB-T/T2 Amlogic S912 OCTA Core 64Bit DDR3 RAM 3GB RAM 16G ROM
    Por pasi e vura ne pune me ndodhi nje dicka me listen e kanaleve qe nuk hapte asnje kanal.
    Pra ka sinjal dhe nuk hape asnje kanal si ne tokesor dhe satelitor.
    Bera fshirjen pra e te gjitha kanleve,
    Kur shkoj te bej kerkim si automatik dhe manual ne satelit dhe tokesor, ka sinjal per cdo lloj transponderi,
    por nuk hyn asnje kanal ne liste gjate kerkimit.
    Si mund te me ndihmoni?

Senior Member JayBorn's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by lice View Post
    Pershendetje!
    Para disa ditesh me erdhi nje aparat Mecool KIII PRO DVB-S2 DVB-T/T2 Amlogic S912 OCTA Core 64Bit DDR3 RAM 3GB RAM 16G ROM
    Por pasi e vura ne pune me ndodhi nje dicka me listen e kanaleve qe nuk hapte asnje kanal.
    Pra ka sinjal dhe nuk hape asnje kanal si ne tokesor dhe satelitor.
    Bera fshirjen pra e te gjitha kanleve,
    Kur shkoj te bej kerkim si automatik dhe manual ne satelit dhe tokesor, ka sinjal per cdo lloj transponderi,
    por nuk hyn asnje kanal ne liste gjate kerkimit.
    Si mund te me ndihmoni?
    Pershendetje... Ne forumin XDA eshte verifikuar nje problem me kete dekoder qe ke mar ti, ndaj jane stepur te gjithe per blerjen e ketij, une para ca ditesh mora kii pro, dhe funksionon shum mire, sdi si te ndihmoj me problemin tend.

Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by JayBorn View Post
    Pershendetje... Ne forumin XDA eshte verifikuar nje problem me kete dekoder qe ke mar ti, ndaj jane stepur te gjithe per blerjen e ketij, une para ca ditesh mora kii pro, dhe funksionon shum mire, sdi si te ndihmoj me problemin tend.
    Jayborn, boxin Kii pro, ti po e perdor me firmware te fabrikes , apo i ke hedhur firmware Malaysk 5.0, jam kurioz te di a ka ndonje
    ndryshim se doja tja hidhja dhe une.

Advertise Here