zafiri, me cfare opsioni e ke hedhur, e kam fjalen per smart tv apo ssiptv, se jane dy gjera te ndryshme
zafiri, ke adresa qe ju dhashe fut mac adrese ne te majte te te tre kutiat, me pas beji edhe me grep aplod dhe aeddlink, nuk ka mundesi qe te mos cfaqet linku qe ju keni hedhur, une kam nja 4 muaj qe e kam hedhur dhe tani po shoh se eshte ok, tung shoku.
Nuk eshte marifet, por per te ruajtur ty.Nese do qe ta shohesh linkun, duhet te perdoresh SSIPTV.
Zafiri tani me kujtohet, ta kam hedh une ate linje dhe eshte linja ime qe kam paguar, ska problem mund ta perdoresh deri sa te shkoje, kur ta kuptoje ai italiani qe ma ka shit qe jan te lidhur 2 ip, thjesht do e bllokoje dhe do me jape password te ri... Nderkohe ti testoje mir e mir, dhe nese te intereson ta kesh nje tenden, do mundohem te te vej ne kontakt me te. Kalo mire
Te falenderoj shume per bujarine.Por po munde me nis ne pm linkun se dua ta hedh ne k2 pro qe ta testoj.Dua ta fshij listen tek tv LG smart , se aty po rrin kot se eshte tv i vjerrit ne kat te pare e ai sja ka haberin e kete liste dua ta kem te aparati im K2 pro.Flm dhe njehere.
Per te gjithe ata qe duan te blene tv ultra hd 4k me android.
I keshilloj dhe kete marke kineze te 2107 TCL
Mund te beni çdo gje me kete tv.!!!
Eshte shitesi i 3 ne bote,por ajo qe ja vlen eshte qualiteti dhe çmimi qe kane.
Mir e ki shoki por sa per smart tv SAMSUNG eshte 1 nuk njeh kufij per cmimin qe ka e per me te mir smart LYEWE prodhim gjerman kushton por kualiteti edhe sony sene mberin !!! lowen smart tv, kuptimi LOWEN eshte LUAN !!
Tash je tu ja fut kot,mor bac,qysh keka samsung ma i miriii!!!
shikjoje iher LG OLED![]()