Fillestari prsh.
Ne postimin me lart ka shkruar qe e ka provuar me nje dekoder tjeter,dhe impianti eshte ok.
Nese e ka provuar me dekoder tjeter,pra ka provuar dhe kabllin.
Fillestari prsh.
Ne postimin me lart ka shkruar qe e ka provuar me nje dekoder tjeter,dhe impianti eshte ok.
Nese e ka provuar me dekoder tjeter,pra ka provuar dhe kabllin.
Pershendetje mamurrzaku!
Meqense thomai e ka zgjidhur problemin fale keshilles tende cdo fjale tjeter do te ishte e tepert.
Por nga u nisa une qe mbeshteta teorine e stv2008. Para disa kohesh bleva nje aparat vu+zero 4K dhe sic rendom besoj se na qellon te gjitheve kur vendosim nje aparat te ri perdorim kabllat e aparatit te vjeter. Pra hoqa nje tjeter vu+ dhe perdora te njejtin kabull hdmi per ti rene shkurt. Per momentin gjithshcka po shkonte OK por pas disa oresh zeri filloi te ngrihej vetvetiu dhe me pas zhdukej fare. Per momentin mendova se problemin e kishte aparati i ri qe sapo e kisha blere, por pas nje kerkimi me fjale kyce ne google, keshilla e pare qe lexova ishte nderrimi i kabllit HDMI dhe pasi e ndryshova nuk mu perserit problemi ne fjale. Pra i njeti kabell qe funksionon ok ne nje aparat te tjetri kishte probleme.
Te pershendes!
PS: Ti e di qe ketej nga banoj une i kane birrat e mira. Keshtu qe po te ra rruga kendej per te takuar ndonje shok a ndonje mik apo ndonje komisionerme bej edhe mua ndonje 'cere' ta pime ndonje birre bashke dhe te fjasim per hallet e vatanit apo te partizanit megjitese ky i fundit eshte kampion. Por te shpresojme qe nuk do te presi prape çerek shekulli per te qene aty ku e ka vendin.
FLM per ftesen,ka shume mundesi te kaloj andej,sepse dua te shkoj te shoh AJAXIN tim ne Amsterdam.
Shpresojme qe ta fitojme dhe vitin qe vjen,pse jo dhe Flamurtari.!
Nje keshille mos u merr me stv2008,eshte mashtrues i madh,eshte bere tifoz i 17Nendorit.
Pershendetje ???? sepse nikname nuk te pershtatet ty.Tani po ta kishim ne dore aparatin nuk do kishim nevoj per tifozat e Dinamos.
Problemi tek ai djali ishte se sinjal kishte prandaj filluan teorit e Albert Einsteinit.une mendova se ai i keshte bere te gjitha,
pra sic e kemi ne shqiptaret e pare eshte kacavida,e dyte letra zmerile dhe e treta ngjitja me kallaj.
Prsh me duhet ndihme kam istaluar ne box dm800se plygins Xtream tv por nuk po e gjej dot si tia hudh kanalet me mac adrese.Di ndonjeri se si intalohet
ketu keni imagine e pare te realizuar nga dreamelite 7.0 per dreambox one
shikim te kendshem
nese ka mundesi dikush te me ndihmoj .kam nje dm 500 hd ferrari sim .ja nderova softwarin nga open pli 2.0 e bera 4.0
mirpo tani nuk starton .drita e gjelbert i rin ndezur .qfar mund te ket nese ka mundesi te me ndihmoni .ju faleminderit...
pershendetje, me ndihmon njeri si ka mundesi qe me te njejten antene me dm 525 nuk me futen kanalet Tring bashk me vizion plus Hd ne frekunecen 762 Mhz kam ber edhe kerkim manual edhe perseri nuk dalin ku e provoj me aparatin e digitalbit tokesore punon sh mire kjo tregon qe se ka antena mund te ma shpjegoje ku qendron problemi me kete frekunece qe se mer dremboxi combo me dvb-t2
Kerkim manual ne frekuencen e Klan HD,vendos PLP ID 011 dhe ju dalin kanalet ne frekuencen 634 000 ose Channel 41.Ne frekuencen e tringut,vendos PLP ID 012.