Degjo more djale kur une kam harxhuar ore dhe dite te tera ne kete forum duke ndihmuar anetare te ketij forumi publikisht apo privatisht ti vertete ke qene ketu i rregjistruar qe nga 2011 por nuk te ka pare kerkush pergjate ketyre viteve. Tani qe pretendon se ke zbuluar 'boten e re' me copy-paste nga faqe te te tjera, po na e mbush kete forum edhe me viruse
Ta thashe nuk ke faj ti. Fajin e ka tjeter kush. E kane ata qe nuk u behet me vone per anetaret e ketij forumi. Keqardhja shkon per ta dhe jo per tyj..
Nuk e di perse me drejtohesh mua nderkohe qe une nuk kançeloj dot as postimet e mia dhe jo me te tuat. Thjesht te kam thene si anetar i thjeshte po ashu si tyj qe posto ne temat e duhura meqe edhe anetari odobashi ta vuri ne dukje ketu apo edhe ai po ashtu si une kemi interesa financiare???
Pikerisht se na dhimbset ky forum ndaj edhe nderhyjme kur e shikojme qe qelbet ne ate grade sa nuk mban me.
Se ndryshe do rrinim indiferent dhe atehere do kishim vertete interesa qe ky forum te shkonte per l*sh
Njigjo more djale,ketu po behej fjale per rregullore,po beheshin postimet JO ne vendet e duhura.
Pra po thyeshin rregullat ne kete forum.
Ne forumin tjeter nuk po e rrun askush,nese ndokush do te shkoje,apo jo.
Ne kete forum pra Satsuprem,nuk do te thote qe nuk duhet ti permbahemi rregullave.
Edhe une kam thyer rregullat padashje ne kete forum,dhe une kam paguar per kete,mendoj qe kane vepruar sipas rregullores.
Kjo nuk do te thote qe ne te vazhdojme te thyejme rregullat.
Por te vazhdojme te ndihmojme njeri-tjeterin,dhe te ndajme eksperiencat tona.
Pershendetje fillestari dhe mamurrzakt,ju kujtoni se keta ju moren vesh per ato qe keni shkruar ?? kurren e kurres nuk e kane kuptuar.
O Shqiptar,ketu nuk eshte per te postuar linke iptv, por per te diskutuar me problemet qe kane antaret me aparate mbi iptv.
kjo eshte e gjitha
ka ndonje app qe mund te hap kto iptv me mac adress ne ubuntu linux ?
Stb emu converter to m3u ?? Gjendet ?
Nuk besoj se ka ndonje prog per ti hapur direkt ne ubuntu. Te pakten per sa kam pare vete.
Ndoshta indirekt me virtual box psh po te instalosh Anbox ne ubuntu mund te instalosh app te androidid(StbEmu) permes anbox apo edhe te tjereve si Genymotion etj.
Vete nuk i kam provuar. Dikur kam pas perdorur vine per disa prog exe te windowsit por me eshte dukur e bezdisshme.