turbopower,
Ако имаш още емулатора за Ирдето можеш ли да го качиш![]()
turbopower,
Ако имаш още емулатора за Ирдето можеш ли да го качиш![]()
Нямам нищо от тогава, настолният компютър ми е в Бг. То емуто с ключовете беше записано в пик контролер, приемника беше нещо като клиент.
Схеми няма всичко е софтуер. Схемите които трябват за флашването ги има в първият пост на темата.
Относно въпросният софт няма как да намеря, компютъра в момента е копачка за криптовалути, дори да се прибера в България няма как да го сглобя, пък и другият участник в проекта не е съгласен.
Питах "мозъка" който направи софта, но той отказа да го сподели, за да не дразнел Булсата. На мен са ми смехотворни подобни мнения, но това си е негово решение.
Иначе идеята е да направиш копие на карта грифин с ключове за ирдето. В комбинация със специално направен софт за делтата.
Работи по следният начин пробва едният ключ, ако не работи пробва следващият и така докато намери правилният.
Жалко че това така ще си остане в историята, но това е положението.
Аз имам това, но не успях да подкарам jtag-а на фул, чете нещо, но не каквото трябва - тогава е безмислено да правя запис. Сега се опитвам да кача файла (все имам проблем с uploаd-а):
ROМ Делта-200/203. Не успях да ги кача, Боби, ако ти можеш - направи го. В Ром-а има номер (в момента е 12 345678 900) с хекс редактор се сменя на какъвто искате (по информация РОМ-а е без таймер, или поне за такъв ми го пратиха) но аз така и не успях.
Помня че 5119 не ставаха със стандартер JKeys.
Метода описан в тази тема е за 5581
Разрових се в компютъра и намерих тази снимка.
![]()
Благодаря за изчерпателната информация.![]()
Kacho, програматора от тази снимка е за jtag, и няма нищо общо с SPI програматора, за който говориш.
Той май не знае за какво говори по принцип.
Мисля че е бот ма от най .......