Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 89 of 100 FirstFirst ... 3964798487888990919499 ... LastLast
Results 881 to 890 of 1000

Thread: Keshilla dhe Rekomandime mbi Dekodera te ndryshme chat

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Re: Keshilla dhe Rekomandime mbi Dekodera te ndryshme chat

Quote Originally Posted by stv2008 View Post
    Pershendetje "fillestari",mos u hiq kaq naiv sikur ne bote nuk ekziston vjedhja e autorit ose modifikomi (kopje).Po ju tregoj nje gje shume interesante qe bene Kinezet me Gjermanet,nuk e di nese keni degjuar per nje projekt Gjerman Transrapid ketu
    Kinezet lidhen nje kontrate me Gjermanet per te ndertuar 10-te transrapid ne Kine.Tani Kinezet i dhane te drejte Gjermanise qe te ndertonte vetem nje ne Kine,dhe te shikonte rezultatin se si dote funksiononte.Gjermania e beri vetem nje dhe cdo gje shkoi normal,dhe 9-te te tjerat Kina i beri vete duke kopjuar te gjithe sistemin edhe te transrapidit.Po te njejtin gabim beri edhe Franca.
    Kinezet porositen nje Airbus (avjon) me te drejten qe te cmontohej dhe riparohej ne kine dhe me vone do te blenin pjesen tjetr simbas kontrates qe kishin lidhur.Por cfar ndodhi ?? Airbus u zhduk nga radaret dhe Franca e njoftoj kinen se cfar ka ndodhur me Airbus,kina as qe reagoj fare.Kaluan disa kohe dhe kina nxorri nje avjon (nuk me kujtohet emeri) duke pretenduar se eshte prodhim kinez.
    Tani te gjithe jemi deshmitare qe mbas kapitullimit gjerman e gjithe teknollogjija u kopjua nga te gjithe,si nga Amerikanet nga Anglia nga Franca dhe Rusia.
    Po ju tregoj edhe nje rast qe e kam pare me syte e mi,mbas luftes se 2-te boterore ne ishim me Bashkimin sovjetik,dhe e gjithe teknollogjia ishte ruse,u prishem me ruset dhe u lidhem me Kinezet.
    Ne kombinatin teksil kinezet i cmontuan te gjitha makinerite ruse dhe i fotografonin,pra vidhnin teknollogjine ruse, dhe cfar ndodhi asgje.
    E drejta e autorit eshte deri ne 10 vjete,mbas 10 vjetesh mund ta prodhoje cdo kompani.

Dhe ne fund per ta mbullur,vjedhja,kopjimi ose fallsifikimi ka qene qe ne kohet e lashta dhe keshtu dote vazhdoje.

stv2008 te falenderoj qe gjithmone nicknamen tim e fut ne thonjeza.
    Jam plotesisht dakort me argumentet e tua pervec sa me poshte:
    Ne fakt nuk dua te hiqem naiv se qe te hiqesh ai qe sje i bie te jesh hipokrit. Dhe une perpiqem te mos jem.
    Nuk dua te dal jashte teme keshtu qe po i bie shkurt mbi ate qe ke shkruar.
    Jane subjektive mendimet e gjithsecilit prej nesh ne lidhje me fuqite e Medha duke perfshire Kinen. Ata aktualisht jane veteperjashtuar nga shumica e detyrimeve nderkombetare. Por edhe ne evropianet kemi vjedhur teknologjine e tyre ne te shkuaren si psh barutin apo pushken me te cilat vrame jo vetem njeri tjetrin por edhe ata popujt e tjere ane e mbane botes

Po hyj ne temen qe na intereson
    Ne ne fakt po debatojme 'per mustaqet e çelos' Cfare rendesie ka per ne, nese DM vjedh apo kopjon LINUX-in, apo ky i fundit ka 'pak dore' kundrejt MAC IOS, çfare rendesie ka nese gjjthe te tjeret me pas vjedhin apo kopjojne DM. Ata vjedhin apo kopjojne njeri tjetrin dhe ne fund te fundit e gjejne gjuhen e perbashket. Ne te apasionuarit jemi ata qe zbrazim xhepat tane per te mbushur te tyret. Dhe kete shpeshhere e bejme ne menyre te paarsyeshme. Ata pasurehen ne varferohemi. Ata jane krejt te ftohte ne logjiken e rrjepjes ndaj nesh ne jemi shume te nxehte nga pasioni.......... deri ne budallalek.

2. Advertise Here
    Moderator
    Uploads
    529

Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Jam plotesisht dakort me argumentet e tua pervec sa me poshte:
    Ne fakt nuk dua te hiqem naiv se qe te hiqesh ai qe sje i bie te jesh hipokrit. Dhe une perpiqem te mos jem.
    Pershendetje "fillestari",nuk e thashe me ate kuptim,jane dy fjale te ndryshme nga njera-tjetra..Fjala naiv dote thote është i padjallëzuar ( që beson ne çdo gjë që i thuhet),ndersa fjala hipokrit eshte shum e keqe, dhe kjo nuk me nderon mua qe tja them nje njeritu qe kame shume respekt.

Une mendoj qe duhet te jete nje keqkuptim,por megjithate te kerkoj falje publikish neqoftese nidihesh i ofenduar.

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Quote Originally Posted by stv2008 View Post
    Pershendetje "fillestari",nuk e thashe me ate kuptim,jane dy fjale te ndryshme nga njera-tjetra..Fjala naiv dote thote është i padjallëzuar ( që beson ne çdo gjë që i thuhet),ndersa fjala hipokrit eshte shum e keqe, dhe kjo nuk me nderon mua qe tja them nje njeritu qe kame shume respekt.

Une mendoj qe duhet te jete nje keqkuptim,por megjithate te kerkoj falje publikish neqoftese nidihesh i ofenduar.
    Te them te drejten tani po ndjehem une ne siklet te madh.
    Kursesi nuk e morra per fyerje. Te jesh i sigurte qe faji qendron nga ana ime qe nuk kam zgjedhur fjalet e duhura.
    E keqja dhe e mira qendrojne gjithmone ne krah te cdo njerit prej nesh.
    Te kerkoj ndjese qe te vura ne siklet.

New Member
    Uploads
    0

Pershendetje. A me sygjeroni dekoderin tokesor me te lir i cili cbllokon kanalet shqiptare. Nuk jam i interesuar ne 4k. 1080p e kam te mjaftueshem. Flm

Senior Member
    Uploads
    0

abisiqerimi!
    Të kam dërguar mesazh.

Contributing Member mamurrzaku's Avatar
    Uploads
    71

Quote Originally Posted by arbisiqerimi View Post
    Pershendetje. A me sygjeroni dekoderin tokesor me te lir i cili cbllokon kanalet shqiptare. Nuk jam i interesuar ne 4k. 1080p e kam te mjaftueshem. Flm
    Me ke shkruar ne PM,po te pergjigjem ketu.
    Dekoderi qe te sygjeroj une eshte zgemma.Thjeshte sepse qualitet / çmim nuk ka rival.
    Plus gjeja me kryesore eshte SUPORTI qe ka ky decoder.
    Mos shpenzo asnje grosh me amiko,e goldenstar,e dekodera te tjere.

Member
    Uploads
    0

Ku mbeten Zgemma h9 se apo zgemma h10 ku mund te blehet ne Shqiperi dhe Kosove.Shkruaj ne pm.Faleminderit

Senior Member Altin1's Avatar
    Uploads
    0

Shet ndonje Zgemma h9 me shkruaj inbox.

Member Berti.Al's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by Altin1 View Post
    Shet ndonje Zgemma h9 me shkruaj inbox.
    Ai i mamurrasit sygjeronte nje kishte njohuri shum per zgema ai

Member
    Uploads
    2

Përshëndetje!
    Cilin aparat satelitor më sugjeroni me 4k- android (IPTV)?

Advertise Here