ej futja kot plako se u be kohe qe flasin po asgje..
dhe ju lutem flisni shqip ketu dhe mos na jepni shkrime ne anglisht
shikoni dicka te pa pame
instalacioni i8 lnbs ne dreambox
ne qofte se keni 0/12 output ne aparatin tuaj, yu mund te lidhni 2 x 4 input diseq switchose te keni 8 LNB or 2 x 8 diseqC te keni16 LNB input.
per ne fillim DiseqC you selectoni 0 volt, dhe selectoni 12 volt per te 2nd diseqC.
kini kujdes kete qe keni selected 1.1 per Diseqc dhe kete LNB Lo is set correctly if not universal ( LO L 0975 - LO H 10600).
ne qofte se po perdorni C band kini kujdes kete LO is set to 5750 dhe 5150(for LNBF)
dhe video eshte setto inv.
PO spo mundem te gjej asgje nga ata serverat e ati sajtit
ja si duhet infi cccam
vendose prap foton me file zip ose rar sepse nuk duket, dhe ste kuptova mire nuk te punon ? proceduren e ke ne rregull por serverat duhet te jene aktiv.
atyre qe jane falas mos i zej bese se skadojne shpejt, duhet te lidhesh me ndonje shok qe te furnizoje me nje server aktiv dhe do e shikosh qe punon.
tung e provova une mbrem me CCcam sapo dolen severat por asnji rezultat prandaj per mendimin tim lidhuni me ndonji server dhe mblidhni mendjen se keta serverat te lire jan kot
perpara eshte postuar dhe ndonje file qe nga shpejtesia nuk eshte modifikuar, edhe un kam postuar file te tille.
por tashi jemi duke postu file pa linke te jashtme. tema sherben per test sic e the dhe vet, sepse ato servera kur dalin jane aktiv si pune a dcw qe mund te durojne 1 ore ose 1 deri 2 dite, prandaj smund ta mbyllim.![]()
Kam postu disa here por nuk kam arrit me marr pergjegjie rreth titrave ne dm500.
Perveq menyres permes teletextit si mundem ta shikoj nje film me titra?
Ne resiverat e rendomte ka qen kjo mundesi me nje tast dhe OK i shifshe titrat kurse me dm 500 nuk ja kam idene.