Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 26 of 316 FirstFirst ... 1621242526272831365176126276 ... LastLast
Results 251 to 260 of 3155

Thread: Καλάθι αχρήστων ~~~ Kouvas ~~~ 01

Senior Member
    Uploads
    0

Re: nova update 01/05/2009 cy gr

Quote Originally Posted by therapia View Post
    pios ehase re kserete me pion malon me pious ta valate tha sas liosoume to aima tha sas pioume o lapuertas itan mono i arhi
    kala re, den se parakalesa na to dialisoume, ti thelis kai sinexizis mazoxas eise thelis na ta akous, pekse to pexnidi sou poula maggia oso akoma se perni kai ase to aima mas to pinis alli fora.
    ne kseroume me pious ta valame, me apateones

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

apateones iste eseis re lamogia pou pernete lefta kai den stelnete kartes 5000 fagate alla den tha perasi etsi kai an thes na stamatisi edo na min mou apantas
    pote, pios, pianou lefta fagame den se katalaveno, prin ta erixnes
    ston giorgo twra se mena ti prospathis na kanis???

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by gamata View Post
    Are kolofara lamogia tou kerata sas enoxlei pou yparxoun arxeia kai kobeste na min parei o laos tzampa BGALE ARXEIA BESTTT kai dose ston LAO...
    Wre o idios eise o bestt ke o tasosgr ke autos esi eise ,gia malakes mas exete
    Gia pia fileta milas giauta pou sou edosa ego gia gelia eise telika ke esi eise andras ?pou apo ta anavolika egines ke akarpos !!

Uploads
    4

apo to na vrizomaste mou aresi kalitera afto ela pame ena sou kai ena mou parte ena original akoma pou pezi epitopou gr
    Wre megale ,thee ,aeise o dias o telios ta panta kala gia malakes maes exi
    Tora eida to arxeio wre gia ilithious mas pernas ,gia xazous giati???

to arxeioa auto den eine originalllllllllllll
    tgo arxeio auto to eftiakses pali esi apo ta simazemata ke mas poulas mouri oti eine apo tin mchellas
    gia deste ligo wre pedia to arxeio auto trpopiithike sti 09.04.2009 ke o tipos mas to poulaei gia original mchellas apo tis 23.02.09

Thelete na dite pos eine ena original fileto taso ke cia??thelete elipon dite to diko sou ke dite ena original

Uploads
    4

Quote Originally Posted by tasosgr View Post
    Mallon apo auta pou perneis se xalane poli an nomizeis oti eimai o BESTTT..pos to exigis na eimaste tautoxrona kai oi dio mesa?alla tapame doste ta arxiakia sto LAO NA BLEPOUN OLOI.......
    OLA TA ARXEIA TA PALIA PEZOUNE .
    Eixa skopo na po to pos alla mallon den 8a to po edosa polla sta TOOL GAM
    as to psaxoun ta pedia kai an den 8a boei8iso se autous pou 8a ta xonoun xontra kai 8a pernoun 8esei.Oso gia to pios eimai anoiko se elliniko forum polloi to xeroun [psaxte ta arxeia mou sta toolgam kai 8a to brite]. gia na do ti les tora filarako= EMPORAKI

thes na sou dikso pos mpenis me dio onomata diaforetika tautoxrona ke me dio pc diaforetika ke me dio ip adresse diaforetikes to thelis prgmatika arxiempora?to thelis??se 10 lepta mporo na sto kano ke na sto apodikso!!

Uploads
    4

Quote Originally Posted by tasosgr View Post
    ante na doume giati mallon xebrako8ikes kai oloi katalabane ti rolo baras edo.
    sta arxeia pou deinis ti blepis pou den to blepo....
    Exeis miopia i axromatopsia i kati allo?exeis idea apo arxeia?an oxi as kani kanenas mathima an den mporis na ksexorisis pote ena arxeio exi tropipoithi wre file gia sena na sto ksanapo alli mia fora .
    Auto den eine arxeio apo tis 23.02.2009
    Katalawes tora?an oxi pesmou ksero ke pontiaka na milao ,ke germanika ,se ali glosa sory den mporo

File taso den apantises thelis na sou dikso pos mpenoun me tria pc mesa me diafoetika onomata ke diaforetikes ip ,apo diaforetika internet??
    Exo 2 laptop dika mou ,ena stathero pc ke mporo na mpo sixronos me to diko mou internet ,ke me dio gitonous pou exoun wirelles wlan?to thelis??

Uploads
    4

ohi afto re giorgo afto anoigei se 7 ores doron adoron ta alla kseris pia leo ela dosta
    Taso ksexasa na sou po exoun aniksi ke kartes ke mesa se 20 lepta analogos pote tha exi stali to key!!

Member
    Uploads
    0

paidia stamatiste..katantise xazomara..kratiste oso einai nwris tin elliniki section edw anixti.

Senior Member parxar's Avatar
    Uploads
    0

symfwnw kai egw..min xalate tin eikona tou forum...oi ksenoi gelane ..

Uploads
    4

giorgo oi imerominia tropopoiisis ine neoteri apo tin ekdosi pali rezili egines logiko den ine afou tote to katevasa?kseris na metras? o tetaros minas ine dio mines meta ton deftero

Wre file esi mas to edoses gia original mchellas pou wgike stis 23.03.2009 ,etsi den eipes i kano lathos ,mas to edoses gia original mchellas 23.02.2009
    Ara pios kani lathos ego??mallon den katalwes o idios ti les ,mas pasaris ena arxeio apo tis 23.0209 ke tropopiithike stis 09.04.2009
    Ta original file mou eine original den alazoun eine gnisia

Ke ego gia gnisio to edosa den eine mpastardameno eine mpastardemeno mipos to diko mou pou anewasa

gia pesmou

Ante kalinixta ke apo mena awrio stis 5 prepi na sikotho ,wlepete prepi ke oi emporoi na pane gia doulia

Advertise Here

Tags for this Thread