girisa apo ti douleia kai to 9/7 maurila ki auto meta apo 5-6 wres...xmmm ...oute kserw ti na kanw twra
twra swthikame....![]()
meta apo zapping kai anoigma kleisimo ksanaeida fws...alla an einai na kanw auti ti douleia kathe fora pou kleinw ton dream tote tin katsame ti varka :)
to skeftika ki auto...alla kalo den einai na kleinei? i den exei kammia simasia?
arxontas...paw na faw kai kana mosxarisio fileto twra giati me ekopse...![]()
Για να επαναφέρω το thread στο αρχικό του θέμα, μόλις τάισα τη γάτα μου με το 01/05/2009 cy gr. Παίζει τέλεια gr και cy και έκανε ΑU σε λιγότερο από μισό λεπτό.
Είναι η πρώτη φορά που ταίζω γάτα και είμαι ευχαριστημένος. Δεν ξέρω πόσο θα παίξει αλλά -όσο και να παίξει- από τη στιγμή που είναι δωρεάν εγώ δεν έχω δικαίωμα να παραπονιέμαι.
Δεν θέλω να εμπλακώ σε καμία είδους διαμάχη ή να διαλέγω στρατόπεδα, αλλά οφείλω να πω ευχαριστώ στον therapia για την προσπάθεια!!
Σε ότι με αφορά, δεν είναι θέμα υποστήριξης, προφανώς και δεν έχεις την ανάγκη κάποιου να σου κάνει το δικηγόρο. Απλά ήθελα να αναφέρω ότι το 01.05.09 δουλεύει as advertised και να σε ευχαριστήσω που το ανέβασες.
Επειδή ήταν το πρώτο μου τάισμα είχα αγωνία αν θα πάει καλά και δεν έιχα την υπομονή να περιμένω -πιθανά- ώρες για το φιλέτο που ανέβασε ο satgeo (thanks!) οπότε το fast AU μου ήρθε κουτί.
Cheerz
nickman ti simainei to "Infraction" sto profil sou?