Originally Posted by
kalagas
Epivevaiveono auto pou leei o baxalo.
Ego gia na to kano na paiksei ekapsa 3 reader. To vasiko einai na dosete apo tin arxi (molis to pernete ennoo) reuma sto reader me usb mprizaki oste sigoura na pernei 5v.
Kai kati allo:
1)Molis valete to reader sto reauma (usb mprizaki) den prepei na anavei to lampaki.
2)Molis to sindesete sto rs232 toy dream to lampaki prepei na anavosvinei sinexeia kai
3)molis valete tin karta sto reader stamataei na anavosbinei grigora kai kanei ena blink (anavosvisma) kahe 4-5 deuterolepta.
Otan simvenoun akrivos ta parapano simenei oti to reader douleuei kanonika kai proxorate sta ipoloipa. An kati apo ta parapano den ginetai akrivos opos ta egrapsa tote tha prepei na parete allo reader.
Kai pame sta ipoloipa....
Ego den xxreiazete na kano reset apo ton explorer. Kano to eksis:
1)Bootaro dekti
2)Vazo stin mpriza to reader (5v) kai perimeno na bootarei o dektis
3)Molis bootarei o dektis sindeo kai to rs232 kai to lampaki anavosvinei sinexos
4)Vazo karta mexri mesa kai to lampaki stamataei na anavosvinei sinexos kai anavei mono kathe 4 sec.
5)Sti sinexeia kano to eksis: vgazo reuma-vazo reuma, vgazo karta-vazo (meta apo 2-3sec)karta, vgazo reuma-vazo reuma. Auto kai me ayth ti seira to kano mexri tin teleutaia fora pou tha valo to reuma kai tha do to lampaki na kanei 2-3 grigora blinks. Tote paizei.....
Diladi to setaki (vgazo reuma-vazo reuma, vgazo karta-vazo (meta apo 2-3sec)karta, vgazo reuma-vazo reuma) mporei na xreiastei na to kanete 2-3 h akoma parapano fores mexri tin ora pou tha ksanavazete to usb reumatos pano sto reader nakanei 2-3 grigora anavosvisimata.
Na simioso oti kai ego exo pli jade2 kai to kano me cccam 2.1.0/newcs 1.65.
TO mprizaki pou xrisimopoio einai kati tetoio kai ekei vazo to usb kalodio pou mou steilane mazi me to reader
hxxp://www.emarket.gr/item.php?id=14860788