Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 82 of 1075 FirstFirst ... 3257727780818283848792107132182332582 ... LastLast
Results 811 to 820 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Re: eιδήσεις ,φημες,προτασεις

Quote Originally Posted by AMPELIOTIS View Post
    Orea bil ETO sinfonis ftani omos afto na antigrafoume tis protaseis alon melon kai apla leme sinfono.

Den ine kalitera na akougete i prosopiki protasi tou kathe melous gia na praksoun analoga oi katexontes opos grafis.

Giati stin ousia katexontes inaste oloi emeis ta energa meloi pou dinoume to paron otan mporoume.
    Giorgo h gnomes einai san tis kolotripides ...oloi exoun apo mia

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Re: 03/04/2008 ekdosi gia osous den anoikse pote

taso an mporis ela msn .........epigon

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by satgeo View Post
    ke ena paradigma ,xtes aniksa kenourgio thema gia na mpenoun ola ta kenourgia arxeia
    ke ti egine ??
    apo palio melos anixtike kenourio thema ,oxi apo kenourgio apo palio!!
    giorgi wlepo polles skopimotites edo mesa ,ke mou fenete ginonte apo alla forum eskemena
    opos ke o allos me tin anakinosi
    ypirxe logo na aniksi kenourgio thema ,efoson exoume anixto gia eidisis fimes ktlp
    to kako eine oti polla palia meloi apantane anti na tous sinetizoun
    filika kirioi ke tin kalispera mou
    File satgeo des simera ,auton pou ypostirizes toso kero autos anikse kenourgio thema me arxio
    diko tou eine ke opou theli to wazi etsi leei
    san na leei se exo grameno sta papar.....
    auta gia tis prospathies pou kanis
    ke an exo adiko as mou pi kapios pou eine to lathos mou sauta pou leo

File ampelioti esi ti exis na pis???
    gia ti den pires thesi ???

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by therapia View Post
    karagiozako kofto den eho oreksi vradiatika
    fisika mono na wrizis kseris giauto ke se diagrapsane apo moderator
    den mporeses pote na kanis kamia aksiologi sizitisi sowarou epipedou edo mesa
    lipame

New Member
    Uploads
    0

gia sas palikaria ,eistai oraioi ,,, mono pou ta astra den kanoun ton stratigo,,,,, opios exi ti miga migiazetai

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by AMPELIOTIS View Post
    Pedia kales oi protaseis sas kai fisika ama ine gia to kalo pios na feri antirisi.

To exi pi aloste kai o satgeo monos tou den mpori na kani kai pola pragmata.

Grapste ti opies idees exete kai siga siga tha ftasoume sto epithimito apotelezma.

Oi anthropoi ftasane sto fengari kai emeis mia xoufta ellines den mporoume na sinenoitoume.

Giati re pedia pion mpori na mou dosi mia logiki apantisi.

GiaTi Re MaMoTo!
    μα σοβαρολογης βρε φιλε AMPELIOTIS εδω καναμε μια υποδειξη με ολη την καλη διαθεση για το τι εστι section ενος φορουμ και αυτο αναγκαστικα γιατι κλειδωσαμε μια ερωτηση πολυ ζωτικης συμασιας ενος φιλου (απο την απαντηση εξαρτατω αν θα καψει το παληκαρι την καρτα του η οχι) και αντ αυτου κατηγορηθηκαμε οτι εχουμε πολλες σκοπιμοτητες. η δε τραγελαφηκη απαντηση ηταν.''oi italides san thema pistewo na teriaze sto italiko section'' και αυτο επειδη θεωρησε ο ανθρωπος καλο να κανη υην ερωτηση του με λιγη δοση χιουμορ.δηλ με λιγα λογια αν θελουμε να κανουμε μια ερωτηση για την καρτα των αλ ζαζειρα και focusat πρεπει να μαθουμε αραβηκα και ρουμανικα αντιστοιχα για να παμε στο εκει section να ενημερωθουμε. και ρωταω εγω εσενα (και θελω την γνωμη σου) και ολους τους 368 που διαβασαν η αυτους που θα διαβασουν το θεμα. που το μεμπτο σε ολα αυτα που γραφτηκαν, και οι υποδειξεις που δωθηκαν στον φιλο αλλα και σε εμενα τον ιδιο που εμαθα κατι που δεν ηξερα. ΜΗΠΩΣ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ μονο και μονο επειδη θεωρουμε οτι ειμασται αφεντικα και δεν δεχωμεθα υποδειξεις;; και μαλλον ετσι πρεπει να ειναι, γιατι σε ολα τα θεματα που εχουν κλειδωθη αλλα καλως και αλλα κακος. θελουμε λεγοντας την τελευταια λεξει (δεν το συζηταω αν ειναι ατυχης. εσεις θα το κρινεται) να τα κλειδωνουμε, χωρις να ακουσουμε τον αντιλογο (μηπως μου θυμηζει καποιες μαυρες πολητικες εποχες της πατριδας μας;; δεν θυμαμαι γαμωτο και πως λεγοταν). αλλα ειπαμε αν κανεις δωση μια συμβουλη η υποδειξη, θα θεωρηθει οτι ενεργει με σκοπημοτιτες και ραδειουργειες.
    φιλε μου ειμαι 50 και κατι ετων και ειμαι 25 χρονια μεσα στα φορουμ,τοτε που οι ποιο πολοι εβγαιναν απο την κιλιτσα της μανουλας τους τι γνωμες,συμβουλες και υποδειξεις να δωσουμε σε ατομα που μας βλεπουν ολους οτι εχουμε ενα πρηονι και πρηονιζουμε τον θρονο τους;; σε ατομα που δεν μπορουν να ξεχωρησουν σε μια καλοβουλη συμβολη και υποδειξη;;
    φιλικα Fhillip... η αλοιως παπους

Uploads
    1

Quote Originally Posted by satgeo View Post
    opos ke o allos me tin anakinosi
    ypirxe logo na aniksi kenourgio thema ,efoson exoume anixto gia eidisis fimes ktlp
    to kako eine oti polla palia meloi apantane anti na tous sinetizoun
    filika kirioi ke tin kalispera mou
    φιλε μου το καινουργειο θεμα ανειχτηκε
    1) γιατι δεν ηταν ουτε για ειδησεις, ουτε για φημες, ουτε για προτασεις.αλλα για να μαθουμε επιτελους τι ειναι μια κοινωτιτα και οτι μια κοινωτιτα δεν μπορει με τιποτα να γεινη φορουμ και
    2)οπως θα διαβασες στην πορεια εγεινε μια πολυ υποδομητικη συζητησει με θετικα συμπερασματα, αλλα εσυ θεωρησες σωστο οτι επρεπε να μαθουμε ιταλικα και να παμε στην ιταλικη κοινωτιτα να ρωτησουμε και να συζητησουμε
    φιλικα, ο επωμενος κιτρινισμενος

Uploads
    1

Quote Originally Posted by malakudi View Post
    Νομίζω πως ο satgeo στην προσπάθειά του να βάλει μία τάξη έφτασε στο άλλο άκρο και κάνει lock τα πάντα.

Το φόρουμ είναι ένας τόπος για να ανταλλάσεις απόψεις. Κάθε νέο thread αποτελεί ένα νέο θέμα προς συζήτηση. Μπορεί να αφορά 2-3 άτομα ή 1000, αλλά δεν παύει να είναι σημαντικό. Αν ανοίγονται θέματα παρόμοιου περιεχομένου, ο moderator πρέπει να κάνει συστάσεις και να τα ενώνει. ΟΧΙ να τα κλειδώνει. Αν δεν έχει δικαίωμα για merge, να το ζητήσει, αλλά δε μπορεί να κλειδώνει έτσι απλά threads. Τα φόρα δεν είναι 10 γενικού ενδιαφέροντος sticky threads όπου όλοι γράφουν εκεί. Αυτό είναι διαστρέβλωση του φόρουμ.

Πιο συγκεκριμένα, κλειδώθηκε το thread http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=91138 όπου συζητούσαμε 2-3 άνθρωποι για τις nds3 κάρτες. Έχουμε κάθε δικαίωμα να συζητάμε γι' αυτό στο ελληνικό section. Ο λόγος του κλειδώματος από τον moderator "oi italides san thema pistewo na teriaze sto italiko section ,file mou wlepo polles skopimotites edo mesa" είναι το λιγότερο άστοχος. Έχω ζητήσει από τον moderator να ξεκλειδώσει το συγκεκριμένο θέμα με pm και ελπίζω να το κάνει. Αλλά και γενικότερα, θα πρέπει να σταματήσει αυτό το κλείδωμα threads. Threads κλειδώνουν αν οι συμμετέχοντες στη συζήτηση παρεκτρέπονται σε ύβρεις ή αν υπάρχει συζήτηση με παράνομη δραστηριότητα.

Πάντα φιλικά
    φιλε μου το θεμα κλειδωθηκε μονο καΙ μονο για τις υποδειξεις που εκανα. και οχι για την πολυ ωραια συζητηση που ειχαμε επανω στο χομπυ μας.εκτος και αν ειμασται υποχρεωμενοι να λαμβανουμε μερος και να συζηταμε ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    φιλε μου το θεμα κλειδωθηκε μονο καΙ μονο για τις υποδειξεις που εκανα. και οχι για την πολυ ωραια συζητηση που ειχαμε επανω στο χομπυ μας.εκτος και αν ειμασται υποχρεωμενοι να λαμβανουμε μερος και να συζηταμε ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ
    File mou Fhillip_Morris ,to thema klidothike (to aniksa efoson diorthosa tin epikefalida)oxi gia ta legomena sou alla giatin epikefalida
    an o kathenas nomizi oti me auto to tropo mpori na anigi themata ,ego den to dexome
    ke tin dikia sou tin sizitisi den tin eida pouthena ,mono ta parapona sou edo mesa
    eise eipes 50 xronon ke 25 xronia se forum??ta 50 xronia sou ta sevome ,ta 25 xronia forum se pia perioxi tou planiti ypirxan?
    apo pote ypirxe to internet
    telos panton ke go min nomizis oti eime kana moro ,ton iounio eklisa ta 45 ke sa forum eime apo tote pou mpike to internet stin germania pantos oxoi 25 xronia
    auta ta liga gia ta parapona sou

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    μα σοβαρολογης βρε φιλε AMPELIOTIS εδω καναμε μια υποδειξη με ολη την καλη διαθεση για το τι εστι section ενος φορουμ και αυτο αναγκαστικα γιατι κλειδωσαμε μια ερωτηση πολυ ζωτικης συμασιας ενος φιλου (απο την απαντηση εξαρτατω αν θα καψει το παληκαρι την καρτα του η οχι) και αντ αυτου κατηγορηθηκαμε οτι εχουμε πολλες σκοπιμοτητες. η δε τραγελαφηκη απαντηση ηταν.''oi italides san thema pistewo na teriaze sto italiko section'' και αυτο επειδη θεωρησε ο ανθρωπος καλο να κανη υην ερωτηση του με λιγη δοση χιουμορ.δηλ με λιγα λογια αν θελουμε να κανουμε μια ερωτηση για την καρτα των αλ ζαζειρα και focusat πρεπει να μαθουμε αραβηκα και ρουμανικα αντιστοιχα για να παμε στο εκει section να ενημερωθουμε. και ρωταω εγω εσενα (και θελω την γνωμη σου) και ολους τους 368 που διαβασαν η αυτους που θα διαβασουν το θεμα. που το μεμπτο σε ολα αυτα που γραφτηκαν, και οι υποδειξεις που δωθηκαν στον φιλο αλλα και σε εμενα τον ιδιο που εμαθα κατι που δεν ηξερα. ΜΗΠΩΣ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ μονο και μονο επειδη θεωρουμε οτι ειμασται αφεντικα και δεν δεχωμεθα υποδειξεις;; και μαλλον ετσι πρεπει να ειναι, γιατι σε ολα τα θεματα που εχουν κλειδωθη αλλα καλως και αλλα κακος. θελουμε λεγοντας την τελευταια λεξει (δεν το συζηταω αν ειναι ατυχης. εσεις θα το κρινεται) να τα κλειδωνουμε, χωρις να ακουσουμε τον αντιλογο (μηπως μου θυμηζει καποιες μαυρες πολητικες εποχες της πατριδας μας;; δεν θυμαμαι γαμωτο και πως λεγοταν). αλλα ειπαμε αν κανεις δωση μια συμβουλη η υποδειξη, θα θεωρηθει οτι ενεργει με σκοπημοτιτες και ραδειουργειες.
    φιλε μου ειμαι 50 και κατι ετων και ειμαι 25 χρονια μεσα στα φορουμ,τοτε που οι ποιο πολοι εβγαιναν απο την κιλιτσα της μανουλας τους τι γνωμες,συμβουλες και υποδειξεις να δωσουμε σε ατομα που μας βλεπουν ολους οτι εχουμε ενα πρηονι και πρηονιζουμε τον θρονο τους;; σε ατομα που δεν μπορουν να ξεχωρησουν σε μια καλοβουλη συμβολη και υποδειξη;;
    φιλικα Fhillip... η αλοιως παπους
    wre
    Fhillip_Morris
    auta ta logia eine dika sou ?apo 50ri me 25 xronia sta forum?
    auta eine apo pedi 15 xronon pou eine protaris
    an eine olo edo mesa na kanoume erotisis anigontas themata oxi me ligo alla me arketi dosi xioumor ti les na aniksoume ena kenourgio thema?
    ola ta themata na anigonte me arketi dosi xioumor
    poli kalo

Advertise Here

Tags for this Thread