Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 35 of 191 FirstFirst ... 102530333435363740456085135 ... LastLast
Results 341 to 350 of 1906

Thread: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Member
    Uploads
    0

Re: Dreambox ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Quote Originally Posted by spifot View Post
    Καλό μεσημέρι και πάλι ..
    Έχω ένα DreamBox 500s τον οποίο flashara με την τελευταία έκδοση απο το PLI,μαζι με το εξωτερικό Phoenix reader.
    Έκανα απο μέσα απο το λειτουργικό εγκατάσταση του CCcam 2.1.2, αντικατέστησα απο το /var/etc/CCcam.cfg τις lines που έχει στην 3η σελίδα του topic και στις ρυθμίσεις τίκαρα την επιλογή για την serial port .
    ΑΛΛΑ ενώ το led στο dreambox ειναι πράσινο ston reader αναμοσβήνει το κόκκινο led έχωντας την g@mm@ μέσα συνεχίζει να με τρώει το μαύρο σκοτάδι στο μπουκέτο της ακατανόμαστης .
    Έχει μια επιλογή στις ρυθμίσεις για card info πατώντας το συνεχόμενες φορές αναγνορίζει το εξωτερικό reader και την κάρτα και ανοίγει το σήμα το οποίο όμως κρατάει 15-20 δευτερόλεπτα το πολύ και μετά παγώνει η εικόνα . πατώνας πάλι στο card info δείχνει ότι το reader /dev/tts/0 δεν έχει μέσα κάρτα !!! (μάλλον και γι αυτό παγώνει η εικόνα) , αν επιμείνω πατώντας το card info 3-4 φορές συνεχόμενα ξαναδιαβάζει την κάρτα και επανέρχεται το σήμα πάλι για λίγα δευτερόλεπτα .

Καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει ή πως μπορώ να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα??

Ευχαριστώ προκαταβολικά !!
    η το reader σου δεν δουλευει στα 6mhz,η δοκιμασε να αφαιρεσεις την επιλογη για serial port.

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by nikos_ View Post
    kαλησπερα παιδια,εχω παραγγειλει ενα 500ακι κ αφου θα το εχω αυριο-μεθαυριο στα χερια μου εχω μερικες αποριες..σημειωτον οτι ειμαι νεος στο αθλημα κ ειναι το 1ο μου dm(πως λεμε ειναι η πρωτη μου φορα?).
    καταρχας τα διαφορα image τι διαφορες εχουν κ ποιο ειναι το καταληλοτερο για αρχαριο χρηστη? με ενδιαφερουν οι γατουλες k to cs..ευχαριστω πολυ
    ολα τα image πανω κατω,τα ιδια κανουν,δεν εχει ευκολα και δυσκολα,καποια ομως τιναζουν τα μπουρια στους κλωνους,οποτε προσεξετα.για τα υπολοιπα που ρωτας,χρειαζεσαι ενα εξωτερικο reader,ενα καλωδιο serial και πολυ διαβασμα.αυτα!

Senior Member nikos_'s Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by georgeflu View Post
    ολα τα image πανω κατω,τα ιδια κανουν,δεν εχει ευκολα και δυσκολα,καποια ομως τιναζουν τα μπουρια στους κλωνους,οποτε προσεξετα.για τα υπολοιπα που ρωτας,χρειαζεσαι ενα εξωτερικο reader,ενα καλωδιο serial και πολυ διαβασμα.αυτα!
    εχω παραγγειλει κ phoenix programmer οποτε ειμαι οκ! αν βρω κ πως θα δινω ρευμα στον programmer γιατι με usb δ βολευει εκτος αν εχει το 500αρι κ δ το προσεξα. κλωνος ειναι ο δεκτης οποτε ποιο image θα μου προτινες? κατι εχει παρι το αυτι μο με ενα gemini που ειχε time bomb αν δ κανω λαθος..
    σε ευχαριστω πολυ!

Member
    Uploads
    0

υπαρχει τροφοδοτικο που μπαινει πριζα και βγαζει usb.
    δεν ειναι μονο το gemini, υπηρξαν κι αλλα κρουσματα.
    nemesis,nabilo,pli,sif ειναι καθαρα (απο οσο θυμαμαι),καθενα με τα καλα του και τα περιεργα του.

Senior Member ASTERIKOS's Avatar
    Uploads
    1

apo kinito sony ericsson kanei gia trofodotiko gia to fhoenix gia dm

Senior Member nikos_'s Avatar
    Uploads
    0

ισως βρω κ τροφοδοτικο με 5 βολτ απο πριζα στον phoenix..θα κοιταξω..καπου πηρε το ματι κ μιλαγανε για τετοιο αλλα δ θυμαμαι που..

Senior Member
    Uploads
    0

Παιδιά για σας . Έχω ένα 500s συνδεδεμένο με modem-router πως βρίσκω την ip του dreambox?

Senior Member
    Uploads
    0

Πατάς menu, προχωράς στις "προχωρημένες ρυθμίσεις" και επιλέγεις το Νο1 της φώτο που σου επισυνάπτω:
    Attached Images Attached Images

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by georgeflu View Post
    η το reader σου δεν δουλευει στα 6mhz,η δοκιμασε να αφαιρεσεις την επιλογη για serial port.
    George Ευχαριστώ πολύ τελικά αφαίρεσα την επιλογή για το serial port και δούλεψε χωρίς διακοπές !!!

Καλό βράδυ

New Member
    Uploads
    0

EXO 1 Dreambox 500...ke ime sindedemenos me ena server kapiu p pulaei tin akatanomasti meso t server t.....
    Ke 8elo na me voithisete ligo...Lipon kapies fores-i ke sinexia m pagoni i ikona....p.x...dulevi 5 lepta...ke meta pagoni i ikona gia kamia 20 defterolepta...ke 3ana to idio sinexia....
    Ti lete na fteei???
    I ri8misis tu internet m i kati sto drambox...i ke akoma aftos o m dini sima gia tin akatanomasti??????
    DIAVASA KE TA PROIGUMENA POST....ALA DEN LEEI TPT......PARAKALO VOITHISTE ME PEDIA!!!!!!!!!!

Advertise Here