Phgaine edw file mou:
http://www.easycalculation.com
Phgaine edw file mou:
http://www.easycalculation.com
ήθελα νάξερα υπάρχει κανείς που να έχει την υπομονή να αφήσει ένα από τα μεγάλα βασικά αρχεία όχι για 8 ώρες αλλά για 1 και 2 μέρες και να μην πειράξει τίποτα?αρκεί να μην έχει το καταραμένο hsn που δεν θα του παίξει με τίποτα?αφού αν δεν έχει αυτό το hsn θα του παίξει κάποια στιγμή τι το ζαλίζετε?πήγαινε σε μια καφετέρια και απόλαυσε την αεκάρα σήμερα που θα ρίξει 3 γκολάκιαχαράς στο πράμα δηλαδή.....άστο 1-2 μέρες ή ακόμα και 3 και άμα δεν έχεις το καταραμένο hsn θα σου παίξει με επανεκκίνιση κάποια στιγμή.....αμάν πια.....αυτό το αρχείο που λέω είναι πολυσηζητημένο και το πιο γαμάτο από όλα.....πιστεύω δηλαδή ότι σε αρκετούς θα παίξει ύστερα από κάποιο διάστημα απλά δεν έχουν οι περισσότεροι την υπομονή να περιμένουν και βάζουν συνέχεια αρχεία και περιμένουν 10 λεπτά και σου λέει μετά δεν μου έπαιξε....ψυχραιμία και άμα θέλετε ρωτήστε και κάποιους ανθρώπους ειδικούς εδώ μέσα που έχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν..εγώ δεν έχω τις γνώσεις .......κάποιοι από εδώ μέσα όμως μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν....μπορεί να μην είναι πολλοί αλλά υπάρχουν.....
υ.γ.έλα ρε αεκάρα φτιάξε με πάλι απόψε.......![]()
κάποια στιγμή θα ταίζουμε εμείς τα γατιά για τους μικροεμπόρους.....θες να σου παίζει έμπορα?δώστη μου εμένα και 200 ευρώ όσα μου την πούλησες και θα στην ταίσω να μην κλείσει ποτέ εκτός αν πάει σε irdeto 3......θα σου τουσ μάθω εγώ σε λίγο....μιλάω για τους ερασιτέχνες εμπόρους ξανατονίζω .....![]()
file mou esto oti pernas pano fai kai to hsn pou sou vgazei einai gia ton p***la.
den prokeite diladi me tipota na sou anoiksei (oute me c3 line apo log) auto to gati me to fagito auto.To na alakseis sto kapaki to hsn me script ginetai (dokimasmeno) kai na parei h gata allo sto idio fai.
pisteveis oti me to neo hsn 8a sou anoiksei? sigoura kai oxi (dokimasmeno).
oute an to afiseis 8-aoro oute kian doseis direkt apto log sou...
ara den yparxei logos na t allakseis.
filika - akis