2 ερωτήσεις επειδή δεν γλυτώνω το ευχέλαιο.
Αν δεν τρώγεται τίποτα μα τίποτα σε φιλέτο σπας το μηχάνημα (3 μερες παλευω)
και η άλλη
μήπως μπορεί να μου πει κανεις που θα βρω τον loader EMK γιατί χάθηκα και δεν βρήκα τίποτα?
ευχαριστώ
Γεια σας φιλοι μου!
Ειμαι παλιος στο φορουμ αλλα δεν ποσταρω συχνα και τωρα μου δημιουργηθηκαν μερικες αποριες. Διαβαζω συνεχεια για publick, αρχεια no publick αρχεια, αρχεια ου τα εκαναν publick και κλεισανε και οτι για να εχουμε φως να δοκιμαζουμε παλια αρχεια του 07 και 08.
Αυτα τα παλια publick δεν ειναι τοσο καιρο? Γιατι δεν κλεινουν αυτα? Γιατι μερικα αλλα μολις γινονται publick κλεινουν? Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει. Μου φαινεται οτι μαζι με την γριπη των χοιρων ηρθε και η γριπη των γατων. Απορω πως δεν εχει αρχισει το πουλημα αρχειων ακομη ή μηπως εχει.
Signomi!
Den me endiaferi se ti anaferete o kathenas ego apla zitisa ta minimata na ine pio katanoita tekmiriomena kai na exoun sxesi me tin epikefelida
kai opios ta diavazi na min xriazete na diavazi ena vivlio gia na katalavi to noima kai tin iparki tou kathe minimatos.
pos diavazo to hsn tis gamma kartas mou giati eimai neos sto site kai den xero (exo cas 3+ programer)?