
Originally Posted by
jpapaskat
Καλησπέρα και από μένα. Διαβάζοντας το post του Αmpeliotis (452) ένοιωσα να εκφράζονται αυτά που ένοιωθα αλλά δεν μπορούσα να προσδιορίσω. Παρακολουθώ εδώ και πολλές μέρες την συνεχή οπισθοδρόμηση του Forum στον σκοταδισμό και την παραπληροφόρηση. Τα post μερικών από μας έχουν δημιουργήσει την εντύπωση στα υπόλοιπα μέλη κάθε τι που γράφεται βοηθά την ακατανόμαστη να καταστρέψει τις γάτες.
ΒΛΑΚΙΕΣ για να μην πώ καμιά ποιο άσχημη κουβέντα. Λες και από εμάς περίμενε να της πούμε τι είναι και πώς λειτουργεί η γάτα.
Το πράγμα είναι απλό, όταν για κάποιο αρχείο η κωδικό γίνει μεγάλος ντόρος τότε το κόβουν μόνιμα η προσωρινά. Αλλά το να φτάσουμε στο σημείο να κρύβουμε και τα δημοσιευμένα αρχεία και να αποτρέπουμε άλλους να ποστάρουν τα url αυτό πάει πολύ. Και ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται από άτομα που άθελα τους, έκαψαν πολλά HSN.
Γι αυτό αυτόκλητοι ηγέτες της γατοκαρτοκοινωνίας ή ανοίξτε τα pm και βοηθήστε αυτούς που έχουν πρόβλημα ή αφήστε το forum ακηδεμόνευτο να κάνει αυτό που πρέπει να κάνουν αυτά τα forum, να βοηθά το ένα μέλος το άλλο.
Τέλος για νέους και παλαιούς χειρότερο από το να μην βλέπουμε τσάμπα τηλεόραση είναι να πουλήσουμε το βασικό προτέρημα του μέσου που μα φιλοξένει ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΗ ΤΗΣ.
ps Δεν είναι εικόνα αυτό με τα σβησμένα post. Moderators κιτρινίστε ή κοκκινίστε αυτούς που ποσταρουν off topic για να μην το ξανακάνουν και μην σβήνεται τα ποστ.