ashtu eshte ferrari_666 nuk ja vlen !
ashtu eshte ferrari_666 nuk ja vlen !
kapoaug ke shume te drejte nuk e kisha vene re mire qe behej fjale per TV HD.Je i nderuar.
Gjithe te mirat
ne rast se funksionon per shum distributore do te ishte shum me interes ta kishin ne radhen e veglave te tyre sepse jam i sigurt se do ja nxirrnin leket brenda javes por pa u testuar sigurisht nuk guxon asnjeri te rrezikoje sidoqoft ideja e fredit esht entuziaste/
cfar kablli duhet te perdorim per aparatet qe nuk kane porte lan, si psh chlarke tech 5000c hd?
kuptohet kjo per te bere sharing.
me te degjuar e kam por qe nuk e kam vertetuar me karten e sat+ mundesisht te jete gama card nje karte e kuqe po qe se e ke te tille dhe me ane te nje aparati qe mbush kartat mund te ngarkosh softin ne karte te gama card dhe mund te shikosh novat greke e perseris nuk e kam vertetuar po mendoj se 60% eshte e realizushme se e kam pare ne seksjon grek ketu ne forum qe nxjerin gjithmone update per gama card (ketu hyn dhe karta e sat+).Me qe u hap kjo teme ju lutem te gjith ata qe kane mundesi ta provojne dhe te kthejne pergjigjet se une nuk kam aparatin qe mbush karta ai kushton 60-90 euro dhe mund te mbushesh kartat e kam pare ne revista dhe ne internet po postoj dhe updetin e fundit te noves
me falni di njeri gje sa kb e ka chipin karta e sat+ dhe gamma card?
Une e disponoj nje karte te tille ,eshte e kuqe por nuk shkruan Gamma kart por Delta Card sipas nje antari te forumit eshte thene qe kartat qe ka shit sat + suportojne vetem Irdeto 1.Kursa Nova perdor karta qe suportojne Irdeto 2,Megjithate kush antare i forumit qe disponon nje karte te tille te Sat +,si dhe Cas 3 per mbushjen e kartave te beje nje prove dhe te na japi nje pergjigje nese karatat e Sat + mund te karikohen dhe te shikohet Nova e Grekut ,ky do ishte nje lajm shume i mire per ata qe disponojne karta te Sat +,shpresojme ne nje lajm pozitiv
mirembrema te gjitheve dini gje per dekoderin e dga eshte i bllokuar si kaon apo ka ndonje te re