faleminderit fiku75 se e zgjedha problemin. ju pershendes te gjithve
faleminderit fiku75 se e zgjedha problemin. ju pershendes te gjithve
ei antar te nderuar ku mundem me gjet DREAMBOX 500S(origjinal) me ble se ktu ne Kosov nuk po muj me gjet origjinal Ne gjoft se ka ndonjeri antar naj DM 500S dmth origjinal qe i rrin te shpija qe nuk e perdor le tum lajmrohet pm ose email ********* sa per qmim merremi vesh Tung kaloni mir
Ciao Fiku,
Di ndonje menyre se si te shoh nje film nga kompjuteri ne HDD e DM?
E kam provuar ta hedh nje film por nuk shifet dot ndofta ngaqe file eshte AVI.
Faleminderit
tung econom, filmin duhet ta konvertosh ne .TS file nese do me shti ne derambox.
te pershendes
Gabim FIKU75 je kloni me origjinalin nuk mundet mu krahasu une per veti kam nje dm 500s (klon) po bllokohet shum ngrihet fotografia nuk di ku qendron problemi
Faleminderit Afrim
Di ndonje soft qe e ben kete?
nuk e di ku mund ta kesh ti problemin sepse mund te jet ne linje, ne image, ne konfigurim etj etj, nuk eshte problemi domosdoshmerisht vetem pse eshte nje klon.
dreambox 500 dolet me shume probleme prandaj kur u kostatuan nga fabrika u eliminuan dhe doli versioni i ri dm500+
ndersa klonet dolen njesoj si dm500 por me tuner sharp ose alps. kurse tuneri i dm500 origjinal ishte philips gjith probleme etj.
tung a mundet kush te me ndihmoj qe ta gjej passin e dreamboxit ngase nuk qenka "root" dhe "dreambox" noshta ia ka ndrruar shitsi prej te cilit kam linjen , si mund tia ndrroj une ....