Πρόσφατα αγόρασα ένα δέκτη commanter 5000 και θέλω να βρώ με ποιό λογισμικό θα μπορέσω να επεξεργασθώ τα κανάλια τα οποία έχω φορτώσει
Ευχαριστώ
Πρόσφατα αγόρασα ένα δέκτη commanter 5000 και θέλω να βρώ με ποιό λογισμικό θα μπορέσω να επεξεργασθώ τα κανάλια τα οποία έχω φορτώσει
Ευχαριστώ
Χρονοδιάγραμμα
Σεπτέμβριος
Στις 24/9 ξεκίνησε η πρώτη εκπομπή ψηφιακού σήματος
στην περιοχή του Κορινθιακού κόλπου.
Νοέμβριος
Θα ακολουθήσει η εκπομπή ψηφιακού σήματος στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, από τα κέντρα εκπομπής Χορτιάτη και λόφος Φιλίππειου.
Δεκέμβριος
Ακολουθεί η εκπομπή ψηφιακού σήματος στην περιοχή της Αθήνας από τα κέντρα εκπομπής Υμηττού και Αίγινας.
καλα ρε παιδια εχω ακουσει που λετε μερικα γατια παιζουν 2 χρονια με ενα φιλετο μονο και τωρα λετε πωε η διαρκεια ενος γατιου ειναι 14 μηνες και μετα γινεται καρβουνο...
Μου φαινεται πολυ παραξενο να εχει τοσο λιγη διαρκεια ζωης την στιγμη που εχω ακουσει οτι πολλοι εχουν γατα που παιζει 2 χρονια σερι
profanos o therapia exei dikio
4 gatia filon paizoun edo kai
15 mines h mia exei ginei
karvouno h ales 3 paizoun
astamatita ala einai katamavres
apo piso kai exoun erxisi na kaigonte kai
apo brosta,malon einai sta teleftea tous.
tis exo valei tainia alouminiou kapioi
lene oti voithaei.
kalo mesimeri se olous tous filous
exo mia gatoula kai edo kai merikes meres mou ekleise meta apo para poli kairo pou tin eixa piga kai lipon na tin taiso me ton klasiko tropo pou xeroume
me to pou anoixa to loadr mou petaxi stin mouri auto Not Cleaned. The Card ATR is 3B9F210E49524445544F204143532056342E319D
anoigo meta to emk kai vlepo auto
ATR = 3B 9F 21 0E 49 52 44 45 54 4F 20 41 43 53 20 56 34 2E 31 9D
ti epathe stenaxorethike ligo
ligo help re paidia
thanks
nikospat otan tis kaneis to peritiligma vgale kai mia foto na tin doume.xaxaxaxaxa