Une kisha ket pytje a flashohet dreambox7000(ME AT SOFTVARE SIKURSE 7020)sikurse ai 7020,me ra ne dore nje i till e nuk e preka deri sa te marr ndonje pergjigjje nga ju,a eshte i njejt dhe a mundem ta perdor sikurse e perdor 7020
tung
Une kisha ket pytje a flashohet dreambox7000(ME AT SOFTVARE SIKURSE 7020)sikurse ai 7020,me ra ne dore nje i till e nuk e preka deri sa te marr ndonje pergjigjje nga ju,a eshte i njejt dhe a mundem ta perdor sikurse e perdor 7020
tung
degjova se mund te shikohen kanalet HD nga dreambox ne pc permes vlc player.di ndonjeri se cfare image,plugins dhe si ta konfigurojme te arriijme kte gje?
Pershendetje! A me ndihmon ndonjeri, pasi sot me erdhi nga gjermania nje dm 800hd, duke qene se eshte i paperdorur nuka asl liste satelitesh dhe asgje tjeter , cfar duhet te instaloj fillimisht ?
fillimishte duhet ta flashosh kaloi nji imagine tjeter per mua nabilo pastaj bej konfigurimet mbasi e ke kaluar imagine munde te perdoresh dreambox-edit per te hedhur kanalet seting .por me e mira dhe me e thjeshte ne qofte se ke te lidhur me internet aq me mire mjafton mbase flashimit beji konfigurimet tek aparati vendos ip dhe te tjerat hyne ne menu tek download gjeji dowload seting dhe je ne rregull por duhet te keshe parasyshe ne qofte se e ke me shume lnb.koka seteitore antenen duhet te hyshe ne menu te dreamboxi te beshe konfigurimet e antenes disec.1/2.1/3.1/4 e keshtu me radhe besoi se te ndihmova sadopake
Ne rradhe te pare ta gezosh aparatin se eshte i mrekullueshem. Qe te mos perseris mile kriston se dhe mua ai me ndihmoi per mendimin tim pas flashimit ndiq wizard se magjistari do te te coje deri ne fund qe ta kesh aparatin gati bile pothuajse te gjithe image per dm800s kane 2 setinge ne menu nga vhanibal qe per mendimin tim jane shume te mira mjafon te besh download direkt nga aparati ate qe deshiron
persh,
doja te dija dream kerkon patjeter te hapesh port ne router ose modem per te bere sharing apo punon dhe me porta te cfardoshme pa qene nevoja te jene te hapura?
kete e pyeta e bera dhe une pak postime me lart .Pegjigjja eshte nqs do ta blesh cline pra je klient nuk ka nevoje per te hapur portat, gje e mire kjo, ndersa nqs do te behesh ti serveri per te shperndare linja duhet te hapesh porta po kjo ka dhe ca avaze te tjera pra eshte pak e komplikuar.Nqs e do per klinent nuk ka nevoje per asnje porte.
![]()
Nuk do e bej server, thjesht klient jep e merr linje...
mire e the supervisor, uroj te jete ashtu si thua.
Une kisha bere ne mend te bleja QBOX HD por kam frike se do marr nje DREAM DM800 a ka ne tirane te tille?
okay flmn per drejtimin tek pergjigjet e fiku75, ishalla po marr ndonje pergj pozitive per pranine e dm800 hd ne tirane.
FLMN!![]()