to 1 kampanaki..ti allo![]()
το οτι την ιδια χρονικη περιοδο εχασαν τα μισα καναλια του πακετου τους (χωρις σημα) δεν το πηρε κανενας χαμπαρη;;; ενα πουλακη μου ειπε οτι ειχαν προβλημα σε καποιο uplink
Λοιπόν να πω το εξείς. Την ώρα της φάσης εγώ ήμουν με tita και δεν έβλεπα μόνον το LTV και ALFA αλλά σαν να μην είχα πιάτο, δηλαδή κάτι παίχτηκε με τις συχνότητες. Όμως έβλεπα όλα τα gr αλλά και όλα τα υπόλοιπα Cy όπως και έβλεπα το ART και το πακέτο Sex_On_TV αλλά αυτά είναι άλλο θέμα νομίζω. Δίχνει όμως ότι το πιάτο δούλευε εκείνη την στιγμή. Πάντως μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν κλειστά αυτά τα δύο από την vano και ο δορυφόρος δεν μετέδιδε αυτές τις συχνότητες. Από την άλλη μπορεί να γίνονται και κάποιες δοκιμές αν οι παλιές οι γατούλες δεν είχαν φως όπως δήλωσαν πολλοί, ενώ η tita έδινε φως κανονικά....!!!??
Για να τελειώνω περισσότερο μου μοιάζει για χάσιμο συχνότητας παρά κάτι άλλο. Το μόνο που με υποψιάζει είναι ότι ενώ η γάτα σκοτείνιασε η tita φώτιζε μια χαρά.
Χαιρετώ.
to paratirisa ki ego .ta 2 cy kai to nc3(isos kai alla)stamatisan kai to minima itan den iparxei sima,kai milao me kartoula vlepontas oxi kati allo