Kai prin 10 lepta eipes oti apo avrio metrame wres malon exei dikaio o filos gia ta fitilia!
sovara twra oyte h nova den kserei ti tha ginei!Opote as sigratithoume!!
Kai prin 10 lepta eipes oti apo avrio metrame wres malon exei dikaio o filos gia ta fitilia!
den ipa metrate ores ipa arhizi i antistrofi metrisi min alazis ta logia mou
na sto po kai pio liana anteksi den anteksi i gamma fileta den tha dite alla sto net opote ti na sigratithite apo pou?
na sto po kai pio liana anteksi den anteksi i gamma fileta den tha dite alla sto net opote ti na sigratithite apo pou?
Na sou pw tin alitheia egw exw kai gamma kai twra pira kai tita gia pan endexomeno!Pistevw oti h tita einai h sinexeia tis gamma!Isws kanw kai lathos elpizw na vlepoume oloi mas fws ite me ton ena ite me ton allo tropo!Twra an telika den ginei paiksame kai xasame!
Na sou pw tin alitheia egw exw kai gamma kai twra pira kai tita gia pan endexomeno!Pistevw oti h tita einai h sinexeia tis gamma!Isws kanw kai lathos elpizw na vlepoume oloi mas fws ite me ton ena ite me ton allo tropo!Twra an telika den ginei paiksame kai xasame!
ego ipa pistevo oti i tita tha anteksi akoma 1 hrono kai den to leo epidi mou irthe to leo apo kapies erevnes tehnikis fiseos apo ta log kai statistikis mehri to irdeto 3 tora an peso ekso epesa thelo na pistevo oti i tita tha sinehisi
des te to kai alios i gamma den vgazi pia arhia den milao gia ta 50 np pou pezoun mono gr milao gia kenouria na anoigoun cy kai gr i tita vgazi sinehos kenouria arhia ehoun vgi 5 kai se mia evdomada etoimazonte alla 3 ara?