Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 662 of 1075 FirstFirst ... 162412562612637652657660661662663664667672687712762912 ... LastLast
Results 6,611 to 6,620 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

Senior Member vparis1's Avatar
    Uploads
    0

Re: Ειδήσεις, Φημες, Προτασεις, Γενικες Συζητησεις

Quote Originally Posted by tzanampetis View Post
    ορισμένοι μας τα έχετε κάνει τσουρέκια εμένα δεν με νοιάζει ότι και να γίνει παίζει δεν παίζει βλέπω δεν βλέπω είτε είναι η πιο γαμιστερή η τιτα η cyta η gamma η κάπα η δέλτα δεν με νοιάζει θα πηγαίνω στο καφενείο να βλέπω άντε γιατί ορισμένοι νομίζουν ότι το κύριο πρόβλημα του σύγχρονου ανθρώπου είναι αν βλέπει μια φορά την εβδομάδα τον κάθε Ατρόμητο με το Λεβαδειακό ή το private spice.......άντε γιατί μας τα ζαλίσατε πωωωωωωω ρε πούστη μου......
    Με όλο τον σεβασμό... φίλε μου να σου πω πως του σύγχρονου ανθρώπου σε γενικές γραμμές όχι αλλά φίλε μου εκτός του ότι ο χώρος εδώ είναι για τέτοιες σηζητήσεις υπάρχουν και άνθρωποι που δεν βγαίνουν από το σπίτι τους λόγο υγείας και η τσεπούλα τους δεν αντέχει τα 60 Ευρά τον μήνα και ναι θέλουν να δουν τουλάχιστον Ατρόμητο Λεβαδιακό που σε άλλα κράτη αυτά είναι ελεύθερα για όλον τον λαό. Όσο για τα private δεν θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά αν τους κάνει κούκου... Βλέπεις κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις...
    Χαιρετώ. Πάντα φιλικά...

2. Advertise Here
    VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

12130 Η 27500 η νεα συχνοτητα της νοβα στον χοντμπερντ8. επτα καναλια που ειναι σε μορφη τεστ

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by therapia View Post
    pes ta re tzanabeti edo iparhoun pio sovara provlimata opos pos na patsaris to playstation 2 dorean e?kala ta leo?
    perimene ke opou nane tha kleei ke tha parakalaei gia kana fileto ,mou fenete prepi na ksethapso kana pm
    poso grigora ksexnan merikoi

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by satgeo View Post
    perimene ke opou nane tha kleei ke tha parakalaei gia kana fileto ,mou fenete prepi na ksethapso kana pm
    poso grigora ksexnan merikoi
    δεν πρόκειται να ξαναπαρακαλέσω κατάλαβα πολλά πράγματα και βαρέθηκα να ακούω κλείνει δεν κλείνει κλείνει δεν κλείνει συνέχεια......καταντάει κουραστικό το φόρουμ αυτό δεν είναι μόνο για να λέμε αν θα κλείσει ή αν δεν κλείσει είναι και για άλλα πράγματα νομίζω....΄και φυσικά ούτε το πατσάρισμα του playstation είναι το πρόβλημα του κόσμου αλλά τουλάχιστον εγώ το έγραψα μια φορά δεν το γράφω 50 φορές.....και φυσικά τότε που ήμουνα άσχετος τότε είχα άλλη συμπεριφορά τώρα όμως που κατάλαβα πώς παίζεται το παιχνιδάκι δεν μπορεί να με δουλέψει κανέις.....ας κλείσει η δικιά σου ότι νάναι ας μη βλέπω σιγά το πακέτο στην τελική.....και δεν πα να ξεθάψεις ότι pm θέλεις.......είπαμε τότε ήμασταν άσχετοι τώρα όμως όχι....κάποιοι με μάθανε πολλά....... την καληνύχτα μου.....

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

mou aresei h aisiodoksia merikon edo mesa!!!
    mou aresh pou protou gurisei mode to avin
    to exete <<spasi>>
    mou aresh pou h avin den kanei tipota ...NOMIZETE...
    re sys den allazei oles tis kartes... mono tis vercion 2 kai 4 allazei
    me ta epimaxa hsn...
    mou aresei pou nomizete oti to kanei gia plaka ...etsi gia xavale

yg. to cy exei kai ver 4 kai ver zeta
    allazoun kai sthn kypro kartes ...gates me hsn cy eine
    liges afou ta hmk tou cy eine periorismena.

Uploads
    10

Re: ΦΑΓΗΤΑ,ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ 3

Quote Originally Posted by gveloce View Post
    Mia (akoma) erotisi gia gates: Apo ti eksartatai kai pos orizetai h diarkeia zois tou provatou? ennoo pos an kataferei kai zontanepsei o provaider kai meta baleis me emk ena fola hsn tote to mono pou mporeis na patheis einai na sou liksei o provatos. Sosta?
    Loipon poios magkas mporei na riksei ligo fos?

efharsties
    GV
    1.to provato to allazei o ekastote paroxos (avin) apo 15 eos 50 meres.
    2.an exeis sosto prov 00 kai ka8olou hsn pezis mexri na allaksi to provato kanonikotata ..meta papala/\.
    3.xoris sosto hsn den kani update to provato.
    4.yparxei tropos na valis sto gato prov me mideniko hsn
    5.to hsn=hmk ton gamma trofodotite apo vercion 4 gnision
    ekmetalevomeno tis command cb+c3 ton emms.

elpizo na se kalipsa

Uploads
    4

δεν πρόκειται να ξαναπαρακαλέσω κατάλαβα πολλά πράγματα και βαρέθηκα να ακούω κλείνει δεν κλείνει κλείνει δεν κλείνει συνέχεια......καταντάει κουραστικό το φόρουμ αυτό δεν είναι μόνο για να λέμε αν θα κλείσει ή αν δεν κλείσει είναι και για άλλα πράγματα νομίζω....΄και φυσικά ούτε το πατσάρισμα του playstation είναι το πρόβλημα του κόσμου αλλά τουλάχιστον εγώ το έγραψα μια φορά δεν το γράφω 50 φορές.....και φυσικά τότε που ήμουνα άσχετος τότε είχα άλλη συμπεριφορά τώρα όμως που κατάλαβα πώς παίζεται το παιχνιδάκι δεν μπορεί να με δουλέψει κανέις.....ας κλείσει η δικιά σου ότι νάναι ας μη βλέπω σιγά το πακέτο στην τελική.....και δεν πα να ξεθάψεις ότι pm θέλεις.......είπαμε τότε ήμασταν άσχετοι τώρα όμως όχι....κάποιοι με μάθανε πολλά....... την καληνύχτα μου.....
    min les megala logia mexri prin 3-4 mines mou klegosouna sta pm
    tora ksetharepses ke emathes polla?? !!
    ante kalitera mou fenete pekse me to playstation ke min asxolise ,ke stenaxoriese ke xalas ke tin kali sou diathesi
    kalitera to play ,ke i camera,gia pio endiaferonta ta wlepo ke go apo tis mamakies ton gation ,etsi den eine file mou tzanampeti??

Uploads
    10

τώρα όμως που κατάλαβα πώς παίζεται το παιχνιδάκι δεν μπορεί να με δουλέψει κανέις.....
    ta alla den ta sxoliazo ....to pezete pexnidaki edo mesa???
    omos ...gine pio safis tzanampeti ...ti enoeis?
    to oti exoun allaksi oles tis kartes ver2+4 eine psema??
    to oti energopioun 1000 kappa thn mera eine psema??
    e loipon sou leo oti eine ali8eia ...afto leme pernoun adimetra
    kai 8a exoume skotadia ...ti na leme gia na eimaste eyxaristoi
    oti oi gamma 8a doulevoun mexri to 2045 ??? e oxi da.

yg.tora an 8elete na poume tipota allo na perash h ora
    as poume gia to m0dechip tou playstation 3+sony camcoder for sale

Uploads
    4

Quote Originally Posted by xaniaras View Post

gia sou wre stathi lewentia giauto se pao file mou

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by xaniaras View Post

τα παιχνιδάκια είναι ότι κάποιοι εδώ μέσα για να πουλήσουν κάποιες κάρτες συγκεκριμένες πασχίζουν συνέχεια να μας πούνε ότι είναι καλύτερες επί μονίμου βάσεως ....κάποιες κάρτες που εσύ ο ίδιος λες ότι όταν κλείσει το σύστημα θα κλείσουν κι αυτές άρα το καλύτερο της κάρτας πού υφίσταται δεν κατάλαβα.....στο ότι θέλει ένα κάρο αρχεία να φορτωθεί ?στο ότι για να πάρεις files και loaders πρέπει να κάνεις μαζική παραγγελία?μια χαρά παίζουν οι άλλες κάρτες δεν υπάρχει τίποτα που να αποδεικνύει αυτή τη στιγμή τη χρησιμότητα αυτής της καινούριας αυτής κάρτας σε σχέση με την παλιά αφού ΑΝ γίνει το μεγάλο μπαμ θα κλείσουν τα πάντα και επειδή έχω μιλήσει και με γνώστες και φίλους ορισμένων εδώ μέσα από αυτούς που τώρα μου το παίζουν ειρωνία μου είπανε από την αρχή ότι αυτή η κάρτα που την διαφημίζουν κάποιοι λυσσαλέα είναι μια μπαρούφα και μισή......δεν αξίζει να πληρώσεις τόσα λεφτά για τέτοια κάρτα αλλά το πάθος κάποων να κονομήσουν τους αναγκάζει να λυσσάνε υπέρ αυτής της κάρτας.......επειδή με ρώτησες για ποια παιχνιδάκια μιλάω σου μιλάω για αυτά τα παιχνιδάκια.....αν θέλετε λοιπόν εξηγήστε μου αναλυτικά γιατί αυτή η tita είναι καλύτερη με επιχειρήματα 1,2,3 ........θα παίζει πιο πολύ καιρό?είναι πιο καλή σαν τεχνολογία?κλπ.......με επιχειρήματα όμως που θα τα καταλαβαίνει όλος ο κόσμος.....γιατί μέχρι τώρα εγώ καταλαβαίνω ότι γύρω από την tita αύριο την πσι και μεθαύριο την ωμέγα γίνεται μεγάλη μπάζα......και το κακό της υπόθεσης είναι ότι και άλλοι φίλοι που είναι και αυτοί έμποροι κάνουν μπάζες αλλά τουλάχιστον όταν τους ρωτάς τι εστί tita και gamma σου λένε την αλήθεια .......δεν με ενδιαφέρει να κονομάει κάποιος.......αλλά με ενδιαφέρει σε ένα φόρουμ όπως αυτό να λέει αλήθειες......

υ.γ.για να δούμε θα γίνει delete το post μου επειδή είμαι εκτός θέματος τάχαμ δήθεν ή θα μου απαντήσετε με επιχειρήματα?

Advertise Here

Tags for this Thread