Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 681 of 1075 FirstFirst ... 181431581631656671676679680681682683686691706731781931 ... LastLast
Results 6,801 to 6,810 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Re: Ειδήσεις, Φημες, Προτασεις, Γενικες Συζητησεις

Quote Originally Posted by therapia View Post
    den tithete kanena thema sizitiseos peri aftou tha vlepoume tsabaaaaaaaaaaa tsabaaaaaaaaaa kai pio tsabaaaaaaaaaaaa oti kai na kanete emis tha to spame se 1 mina se 6 mines se 3 hronia den pirazi ehoume ipomoni sindromi den tha agorasoume poteeeeeeeeeeee 380000 sindromites ehete dioti to theloume emis i 360000 ine serverades molis kanete tin karta na min kani cs tha minete me 1000 sindromites egina katanoitos avonopediaaaaaaa?imaste kaliteroi imaste perisoteroi kai mas latrevi o kosmos kai to kiriotero imaste pantou den borite na kanete tipotaaaaaaaaa ante min ta paro sto kranio kai vgazo pali publik 3 fileta tin imera cy kai gr piso ehi i ahlada tin oura akoma den ipame tin teleftea mas kouventa
    gia sou arxige me ta megaleia sou ,rixta ola xima

2. Advertise Here
    VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by itoo73 View Post
    Παιδες θα σας πω τον προβληματισμο μου.. σχολιαζει οποιος θελει..
    αποτι εχω καταλαβει πολυς κοσμος χρησιμοποιει τις γατουλες ειτε γιατι τις θεωρει λιγοτερο επιφοβες (αφου χωρις cs δεν φαινεται αυτο πουθενα..) ειτε γιατι νομιζει οτι με αυτον τον τροπο "κανει εξυπναδα" και παρακαμπτει ετσι το νομιμο τροπο για παρακολουθηση της ακατανομαστης..

Παρολα αυτα αποτι βλεπω κ διαβαζω τον τελευταιο καιρο το κοστος για να μπορεσει καποιος να κανει το κολπο ειναι σιγουρα πανω απο 100ε... Πραγμα ομως που αν το καλοσκεφτεις αντιστοιχει σε καποιους μηνες (δε ξερω ποσους) πραγματικής συνδρομης.. Μα ομως αποτι φαινεται απο τα διαφορα thread κ η γατουλα καπου τοσο κραταει. Θα μου πειτε βεβαια οτι μετα μπορεις ομως να τη γεμισεις κ παλι κ δεν ξερεις μεχρι ποσο θα παει.. Θα συμφωνησω γιατι αυτο φαινεται οτι προκυπτει αν διαβασει κανεις τα διαφορα ποστ.

Επισης.... Το file format των αρχειων για την ακατανομαστη ειναι *.gam το οποιο οπως φαινεται ειναι το αρχειο που διαβαζει το λειτουργικο OS 1.4 Που εχουν οι τελευταιες καρτες...
    Αλλα ομως καθε τοσο ακουγεται οτι θα καταργηθουν αυτες και οτι θα ερθουν αλλες π.χ με OS 1.6 η δε ξερω εγω τι ή που θα παιζουν αρχεια *.gamaoua κλπκλπκλπ....

Με βρισκει λιγο σκεπτικο ολη αυτη η κατασταση... Μηπως τελικα ακομα κ πισω απο τις γατες βρισκεται η ακατανομαστη η οποια τροφοδοτει με τετοιες καρτες την αγορα για τους εν συνειδησει "πειρατες" η "αντιρρησιες" (οσον αφορα το νομιμο..) ωστε να πιανει ισως και αυτο το κομματι της αγορας? Δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο οι παλιοτεροι ας σχολιασουν αλλα μηπως τελικα οταν η αγορα "μπουκωνει" απο τις καρτες τυπου π.χ Funcard ή γαμμα στην συγκεκριμενη περιπτωση και αρα τα εσοδα για αυτους που τις παραγουν - γραφουν - αναπαραγουν κλπκλπκλπ μειωνονται τοτε γινεται η κινηση για αλλαγη αυτων?Μηπως οταν πια οι πωλησεις απο τις γαμμα πεσουν θα ερθει καποιος κ θα παρουσιασει τις δελτα που αντι για αρχεια γαμ να παιρνουν αρχεια δελ κ μπορει ή κ οχι να θελουν ΑΛΛΟ reader ΑΛΛΟ Dreambox klpklpklp???Αληθεια για να πουμε κ κατι πιο πρακτικο γιατι ολα τα αλλα ειναι θεωριες.. ΕΙμαστε μηπως σε ενα τετοιο μεταβατικο σταδιο? Θα αντεξουν οι γαμμα?!

Δε θελω να αναπτυξω θεωρια συνομωσιας (!) αλλα ειχα αυτους προβληματισμους... Φιλικα παντα κ κουβεντα να γινεται.....
    sostos o provlimatismos sou file mou emis pou tin pirame edo ke 3 xronia xortasame na wlepoume tsampa etsi eine to risiko panta ,opios tin perni amesos apolamwani ke pio poli kero
    tora oso gia sena an thes na tin paris tora eine ontos risiko gia to poso tha kratisi
    alla ola stin zoi eine ena risiko ,allos to troi ke drosizete ke allos zorizete ,opos leme ,kapos etsi eine kie i katastasi me tin gata pros to paron

Senior Member ignet's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by satgeo View Post
    gia sou arxige me ta megaleia sou ,rixta ola xima
    giorgo me ola afta poy egrapse o tasos dilwnw dimosia oti ta parataw ola!!!!
    mou ksypnise to epanastatko mou pneyma...taso tha ekdosw 360.000 simeoules "BESTTT" kai tha poulaw simees stoys synadelfous edw mesa..alla kai se olo to panelinio,entos kai ektos synorwn!

GEIA SOY RE GIATRE ME TA ORAIA SOY!!!!!!!!!!!!!!

Member
    Uploads
    1

Post Πως να κανω ινσταλ την λιστα καναναλιων που κατε&a

Εχω το gemini 4.60 kai 8elo na balo manual ta kanalia apo hotbird kai astra me to DCC afou me to dreamset kai dreamboxedit den mporo aytomata!
    Gnorizi kapios ton dromo kai pos 8a to kano?
    Eyxaristo ek ton proteron!

Member mimiss's Avatar
    Uploads
    0

Arrow Re: Dektes & Modoules pou den pezoun Gata & Tita Rotame Apantame Sxoliazoume.

καλησπερα σε όλους!Ερώτηση... έχει δοκιμασει καποιος τον opticum 7300ci2cx plus τη τιταν!!!

VIP Member AMPELIOTIS's Avatar
    Uploads
    1

Re: Πως να κανω ινσταλ την λιστα καναναλιων που κατ^

Quote Originally Posted by sakisvele View Post
    Εχω το gemini 4.60 kai 8elo na balo manual ta kanalia apo hotbird kai astra me to DCC afou me to dreamset kai dreamboxedit den mporo aytomata!
    Gnorizi kapios ton dromo kai pos 8a to kano?
    Eyxaristo ek ton proteron!

Saki tosa themata anixta iparxoun des kalitera pou tha teriaze i erotisi sou file mou kai meta to svinoume to iparxon.

Kalitera na grafoume se lathos thema para na anigoume sinexos kenouria themata.

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by satgeo View Post
    sostos o provlimatismos sou file mou emis pou tin pirame edo ke 3 xronia xortasame na wlepoume tsampa etsi eine to risiko panta ,opios tin perni amesos apolamwani ke pio poli kero
    tora oso gia sena an thes na tin paris tora eine ontos risiko gia to poso tha kratisi
    alla ola stin zoi eine ena risiko ,allos to troi ke drosizete ke allos zorizete ,opos leme ,kapos etsi eine kie i katastasi me tin gata pros to paron
    χμμμ εχεις δικιο..οντως μπορει να ειναι κακή χρονική συγκυρία για γατα αυτη την περιοδο...
    για πριν απο 3 χρονια κ αν υποθεσω πως η συνδρομη τοτε ηταν σε υψηλα επιπεδα ισως ναι να ηταν πολυ καλη η ολη κατασταση...

παντως αυτο που εννοουσα στο αρχικο ποστ ηταν το εξης:
    ας πουμε πως εγω ειμαι ο αβον.. (φτου φτου φτου) κ εχω απεναντι μου τον "γιατρο" ... (μη το παρεις προσωπικα απλα επειδη με σε σενα συζηταμε.. ) που ξερω οτι τον εχω χασει απο πελατη κ με την καμια δεν προκειται να ερθει σε μενα.. Αρα τα λεφτα τα εχω χασει απο πρωτο χερι.. Το γκολ εχει μπει απο τα αποδυτηρια.. Τι κανω? Μηπως να τον προμηθευσω με καρτουλες ψιψινες κ card reader κ κλπκλπ ωστε κατι να παρω απο εκει??? Κ δεν εννοω συγκεκριμενα το γιατρο αλλα εννοω ολη την αγορα να προμηθευσω... ΧΜμμ
    κ οταν δω οτι τα κερδη μου και απο αυτο πεσουν μηπως παλι να αλλαξω καρτουλες ψιψινες κ να βαλω καρτουλες κοκοκοψαρα κ να τα αρπαξω παλι?? Ετσι τι θα εχω πετυχει? Κ απο το τπτ θα εχω παρει καποια λεφτα... Αλλα κ ο γιατρος θα ειναι χαρουμενος γιατι θα στρωσει τον κ@@λο του κατω κ θα φαει απειρα ξενυχτια κ εν τελει θα καταφερει να ταιζει μονος του το κοκοκοψαρο... Μεχρι τοτε οι φιλοι του γιατρου θα πηγαινουν απο δω κ απο κει να ταιζουν το κοκοκοψαρο τους κ μεχρι ο πολυς κοσμος να μαθει να το κανει μονος του θα εχει περασει καιρος κ εγω η ΑΒΟΝ θα χαιρομαι που θα τα παιρνω... (οχι οσο αν θα τους ειχα πελατες αλλα ενα χαμογελακι θα το εχω....)
    Αυτα...
    Γιατρε χωρις παρεξηγηση παντα... κ ευτυχως που εισαι εσυ κ καποιοι αλλοι που θα βγαλουν κοκοψαροτροφες γιατι βλεπω ολοι να τρεχουν απο δω κ απο κει να ταιζουν... Απλα το ποιντ μου για ολους αυτους που θα μαθουν να ταιζουν το κοκοκοψαρο τους καποια στιγμη.. θα εχουν δωσει ηδη αρκετα λεφτα.. Εννοειται οτι οσο πιο μαγκας εισαι κ ασχοληθεις τοσο πιο νωρις θα γινεις ταιστης...
    Αυτα κ παλι ελπιζω να μην σας κουρασα...

Senior Member dj-tom's Avatar
    Uploads
    0

Re: Dektes & Modoules pou den pezoun Gata & Tita Rotame Apantame Sxoliazoume.

Kalispera se olous.
    1) Gnorizei kapoios an paizei i tita se DM500s me phoenix reader & Cccam 2.1.2?
    2) Thelei kamia alli grami?

Member
    Uploads
    1

Post Re: Πως να κανω ινσταλ την λιστα καναναλιων που κατ^

Σ`ευχαριστω για την διευκρινιση!
    Σβηστο σε παρακαλω εκτος αν το βαλεις καπου για εμμεση πληροφορηση και των αλλων φιλων στο φορουμ!
    Η απαντηση ειναι η εξης¨
    με το DCC θα περασεις τα settings καναλιων στο var/tuxbox/config/enigma. και το αρχειο satellite xml στο
    var/etc/tuxbox. γραψε μας τι κανεις να δουμε που σκαλωνεις. κωστας

Senior Member fux22's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by itoo73 View Post
    χμμμ εχεις δικιο..οντως μπορει να ειναι κακή χρονική συγκυρία για γατα αυτη την περιοδο...
    για πριν απο 3 χρονια κ αν υποθεσω πως η συνδρομη τοτε ηταν σε υψηλα επιπεδα ισως ναι να ηταν πολυ καλη η ολη κατασταση...

παντως αυτο που εννοουσα στο αρχικο ποστ ηταν το εξης:
    ας πουμε πως εγω ειμαι ο αβον.. (φτου φτου φτου) κ εχω απεναντι μου τον "γιατρο" ... (μη το παρεις προσωπικα απλα επειδη με σε σενα συζηταμε.. ) που ξερω οτι τον εχω χασει απο πελατη κ με την καμια δεν προκειται να ερθει σε μενα.. Αρα τα λεφτα τα εχω χασει απο πρωτο χερι.. Το γκολ εχει μπει απο τα αποδυτηρια.. Τι κανω? Μηπως να τον προμηθευσω με καρτουλες ψιψινες κ card reader κ κλπκλπ ωστε κατι να παρω απο εκει??? Κ δεν εννοω συγκεκριμενα το γιατρο αλλα εννοω ολη την αγορα να προμηθευσω... ΧΜμμ
    κ οταν δω οτι τα κερδη μου και απο αυτο πεσουν μηπως παλι να αλλαξω καρτουλες ψιψινες κ να βαλω καρτουλες κοκοκοψαρα κ να τα αρπαξω παλι?? Ετσι τι θα εχω πετυχει? Κ απο το τπτ θα εχω παρει καποια λεφτα... Αλλα κ ο γιατρος θα ειναι χαρουμενος γιατι θα στρωσει τον κ@@λο του κατω κ θα φαει απειρα ξενυχτια κ εν τελει θα καταφερει να ταιζει μονος του το κοκοκοψαρο... Μεχρι τοτε οι φιλοι του γιατρου θα πηγαινουν απο δω κ απο κει να ταιζουν το κοκοκοψαρο τους κ μεχρι ο πολυς κοσμος να μαθει να το κανει μονος του θα εχει περασει καιρος κ εγω η ΑΒΟΝ θα χαιρομαι που θα τα παιρνω... (οχι οσο αν θα τους ειχα πελατες αλλα ενα χαμογελακι θα το εχω....)
    Αυτα...
    Γιατρε χωρις παρεξηγηση παντα... κ ευτυχως που εισαι εσυ κ καποιοι αλλοι που θα βγαλουν κοκοψαροτροφες γιατι βλεπω ολοι να τρεχουν απο δω κ απο κει να ταιζουν... Απλα το ποιντ μου για ολους αυτους που θα μαθουν να ταιζουν το κοκοκοψαρο τους καποια στιγμη.. θα εχουν δωσει ηδη αρκετα λεφτα.. Εννοειται οτι οσο πιο μαγκας εισαι κ ασχοληθεις τοσο πιο νωρις θα γινεις ταιστης...
    Αυτα κ παλι ελπιζω να μην σας κουρασα...

Φιλε μου και η gamma θα αλλάξει και η δέλτα θα αλλάξει και τα DM θα αλλάξουν και το os 1,4 θα αλλάξει,στη ζωή olla αλλάζουν μην είσαι συντηρητικός πολύ.
    Εκείνο που δεν αλλάζει και έχει σημασία είναι το το πείσμα αυτόν τον παιδιών εδώ πληρώνοντας από την τσέπη τους για να δουν το φως πίσω από την μαυρίλα αυτό το φως κυνηγούν...
    Αλλοίος είναι να την απολαμβάνεις επί πληρωμή και αλλοίος να την κυνηγάς σαν φιλενάδα να κουραστείς για να την απολαύσεις….

Advertise Here

Tags for this Thread