sostos o provlimatismos sou file mou emis pou tin pirame edo ke 3 xronia xortasame na wlepoume tsampaetsi eine to risiko panta ,opios tin perni amesos apolamwani ke pio poli kero
tora oso gia sena an thes na tin paris tora eine ontos risiko gia to poso tha kratisi
alla ola stin zoi eine ena risiko ,allos to troi ke drosizete ke allos zorizete ,opos leme ,kapos etsi eine kie i katastasi me tin gata pros to paron![]()
giorgo me ola afta poy egrapse o tasos dilwnw dimosia oti ta parataw ola!!!!
mou ksypnise to epanastatko mou pneyma...taso tha ekdosw 360.000 simeoules "BESTTT" kai tha poulaw simees stoys synadelfous edw mesa..alla kai se olo to panelinio,entos kai ektos synorwn!
GEIA SOY RE GIATRE ME TA ORAIA SOY!!!!!!!!!!!!!!![]()
Εχω το gemini 4.60 kai 8elo na balo manual ta kanalia apo hotbird kai astra me to DCC afou me to dreamset kai dreamboxedit den mporo aytomata!
Gnorizi kapios ton dromo kai pos 8a to kano?
Eyxaristo ek ton proteron!
καλησπερα σε όλους!Ερώτηση... έχει δοκιμασει καποιος τον opticum 7300ci2cx plus τη τιταν!!!
χμμμ εχεις δικιο..οντως μπορει να ειναι κακή χρονική συγκυρία για γατα αυτη την περιοδο...
για πριν απο 3 χρονια κ αν υποθεσω πως η συνδρομη τοτε ηταν σε υψηλα επιπεδα ισως ναι να ηταν πολυ καλη η ολη κατασταση...![]()
παντως αυτο που εννοουσα στο αρχικο ποστ ηταν το εξης:
ας πουμε πως εγω ειμαι ο αβον.. (φτου φτου φτου) κ εχω απεναντι μου τον "γιατρο" ... (μη το παρεις προσωπικα απλα επειδη με σε σενα συζηταμε..) που ξερω οτι τον εχω χασει απο πελατη κ με την καμια δεν προκειται να ερθει σε μενα.. Αρα τα λεφτα τα εχω χασει απο πρωτο χερι.. Το γκολ εχει μπει απο τα αποδυτηρια.. Τι κανω? Μηπως να τον προμηθευσω με καρτουλες ψιψινες κ card reader κ κλπκλπ ωστε κατι να παρω απο εκει??? Κ δεν εννοω συγκεκριμενα το γιατρο αλλα εννοω ολη την αγορα να προμηθευσω... ΧΜμμ
κ οταν δω οτι τα κερδη μου και απο αυτο πεσουν μηπως παλι να αλλαξω καρτουλες ψιψινες κ να βαλω καρτουλες κοκοκοψαρα κ να τα αρπαξω παλι?? Ετσι τι θα εχω πετυχει? Κ απο το τπτ θα εχω παρει καποια λεφτα... Αλλα κ ο γιατρος θα ειναι χαρουμενος γιατι θα στρωσει τον κ@@λο του κατω κ θα φαει απειρα ξενυχτια κ εν τελει θα καταφερει να ταιζει μονος του το κοκοκοψαρο... Μεχρι τοτε οι φιλοι του γιατρου θα πηγαινουν απο δω κ απο κει να ταιζουν το κοκοκοψαρο τους κ μεχρι ο πολυς κοσμος να μαθει να το κανει μονος του θα εχει περασει καιρος κ εγω η ΑΒΟΝ θα χαιρομαι που θα τα παιρνω... (οχι οσο αν θα τους ειχα πελατες αλλα ενα χαμογελακι θα το εχω....)
Αυτα...
Γιατρε χωρις παρεξηγηση παντα... κ ευτυχως που εισαι εσυ κ καποιοι αλλοι που θα βγαλουν κοκοψαροτροφες γιατι βλεπω ολοι να τρεχουν απο δω κ απο κει να ταιζουν... Απλα το ποιντ μου για ολους αυτους που θα μαθουν να ταιζουν το κοκοκοψαρο τους καποια στιγμη.. θα εχουν δωσει ηδη αρκετα λεφτα.. Εννοειται οτι οσο πιο μαγκας εισαι κ ασχοληθεις τοσο πιο νωρις θα γινεις ταιστης...
Αυτα κ παλι ελπιζω να μην σας κουρασα...
Kalispera se olous.
1) Gnorizei kapoios an paizei i tita se DM500s me phoenix reader & Cccam 2.1.2?
2) Thelei kamia alli grami?
Σ`ευχαριστω για την διευκρινιση!
Σβηστο σε παρακαλω εκτος αν το βαλεις καπου για εμμεση πληροφορηση και των αλλων φιλων στο φορουμ!
Η απαντηση ειναι η εξης¨
με το DCC θα περασεις τα settings καναλιων στο var/tuxbox/config/enigma. και το αρχειο satellite xml στο
var/etc/tuxbox. γραψε μας τι κανεις να δουμε που σκαλωνεις. κωστας
Φιλε μου και η gamma θα αλλάξει και η δέλτα θα αλλάξει και τα DM θα αλλάξουν και το os 1,4 θα αλλάξει,στη ζωή olla αλλάζουν μην είσαι συντηρητικός πολύ.
Εκείνο που δεν αλλάζει και έχει σημασία είναι το το πείσμα αυτόν τον παιδιών εδώ πληρώνοντας από την τσέπη τους για να δουν το φως πίσω από την μαυρίλα αυτό το φως κυνηγούν...
Αλλοίος είναι να την απολαμβάνεις επί πληρωμή και αλλοίος να την κυνηγάς σαν φιλενάδα να κουραστείς για να την απολαύσεις….