Απο τα συμφραζομενα όλων μαλλον η γατουλα δεν παιζει κατ'ευθειαν με το reader. Δυστυχως ( ή ευτυχως :) ) εγω εχω tita και παιζει μια χαρα.
@ thrylos ( mprrrr μονο που το εγραψα μου ηρθε καπως :) ) το newcs θελει και ενα ωραιο xml και καλο ειναι να το ξεκινησεις απο telnet ωσε να δεις τι κανει. Argotera θα ανεβασω ενα xml που δουλευε οκ σε εμενα.
Btw βγηκε και νεο firmware αλλα θα προτεινα να περιμενετε λιγι ακομη για ενα πιο official![]()
Therapia shetika me tin karta pou legame itan kameni telika tha mou dosi alli o tipos.ostoso iha paragili mia alli apo germania kai den xero pio programa ehoume tora kai douleyi .eho fortosi kamposa alla tzifos mporis na voithisis?
Eyharisto
e oxi ke na tis thapsoume,exoume kana dimino akoma,katse na perasi ke auto ke meta wlepoume
Sumpatriwth Giorgo,
Apo to stoma sou kai stou Jiarambi to auti pou leei kai o Laos mas.
koukos1955
Αν και ψιλοάσχετο δεν μπορώ να μην διαφωνίσω στην σύγκρηση μεταξύ του QboxHD και AZboxHD. Πιστεύω ότι η υποστήρηξη στον AZboxHD είναι σε καλό δρόμο αλλά και ο QboxHD δεν πάει πίσω, μόνο και μόνο που υποστηρίζει το enigma2 όπως στα dm και τις λειτουργίες των EMU όπως σε dm επίσης εμένα μου λέει πολλά αλλά... το ισχυρό κομμάτι του QboxHD είναι το Hardware που είναι καλύτερο και από του dm8000HD και μάλιστα στην μισή τιμή. Αυτό δεν το διαπραγματεύομαι... Όπως και νάχει το θέμα είναι το να δει την άσπρι ο AZbox και εγώ πήγα αλλού. Όμως επειδή με ενδιαφέρει πολύ το θέμα επιλογής τσίμπησα έτσι εύκολα. Μόνος λόγος που ακόμα δεν έχω προχωρίσει στην αγορά του ενός ή του άλλου είναι η κατάληξη που θα έχει το θέμα με τις κάρτες της vano. Γιατί αν πρόκειται να αγοράσω έναν τόσο υπέροχο δέκτη και να πρέπει να βλέπω από έναν πατάτασατ άστο να πάει καλύτερα. Σωστά.
Σορρυ αν ψιλοξέφυγα και χαιρετώ.
Γεια σας παιδιά.και καλώς σας βρήκα.
Εχω μια μοντούλα irdeto access P/N: 901275 Rev1.1. Ημουν έτοιμος να πάρω γάτα αλά με όλες αυτές τις φήμεςείπα να πάρω τιτάνα Ξέρει κανείς εάν παίζει τιτάνα αυτή η μοντούλα;
![]()
an leei o arxhgos (isws) me titan ti na leme tote
allwste h gamma to teleytaio diasthma kanei synexeia diakopes
pou prepei na sbhseis ton dekth kai na ton ksananapseis kammia 2-3fores
den kserw an symbainei kai se allon ayto......