Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 707 of 1075 FirstFirst ... 207457607657682697702705706707708709712717732757807957 ... LastLast
Results 7,061 to 7,070 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

Member
    Uploads
    0

Re: Ειδήσεις, Φημες, Προτασεις, Γενικες Συζητησεις

Quote Originally Posted by theofilos View Post
    metafero post apo allo forum filou

"Γεια σε ολους.Σημερα με πηρε τηλ.καποιος απο την avon και μου ειπε οτι κανουν μια προσφορα για συνδρομητες που εχου διακοψει το συμβολαιο τους:full pack με 19,90 το μηνα για 6μηνες χωρις δωδεκαμηνη δεσμευση!!!Ημουν στην δουλεια και δεν μπορουσα να μιλησω εκεινη την στιγμη,πηρα τηλ.πριν απο λιγο μου ειπαν οτι δικαιουμαι οντος αυτη την προσφορα και την ξαναενεργοποιησα!!!Μετα το 6μηνο ομως διακοπη αν δεν ξαναβγαλουν προσφορα..... "

pos to akoute an einai alithia;profanos tha ginei kai se allous afto ara tha to diastavrosoume
    Επιβεβαιώνω κι εγώ.Έλαβα κι εγώ σήμερα το πρωί το ίδιο ακριβώς τηλεφώνημα.Η προσφορά είναι ακριβώς έτσι.

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

Re: Η 1η μου Ερωτηση, Αρχαριος, Ψαχνω αλλα δεν βρισκω..

καλησπέρα παίδες.. ήθελα μια βοήθεια.. μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία ή να μου δώσει ένα guide για το πως βάζω τα settings από Newcamd (ip,port,username,password) στον Octagon SF 908 reciever? μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

ευχαριστώ..
    Edit/Delete Message

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Re: ασχετος τελοιος ζηταει βοηθεια

Quote Originally Posted by desteni View Post
    παιδια καταρχειν καλησπερα διαβασα αρκετα πραγματα κι μερικα τα καταβα κι καποια αλλα οχι γιαυτο θελο ενα μικρο σπρωξιμα κι απο εσας στην πολικατικοια που μενω ειχε καποιος ενα δορυφορικο πιατο 1.20 με 2 lnb για να να μην κανω τον κοπο να βαλω κι αλλο του ζητησα να παρω σημα απο το δικο του φυσικα κι δεχτηκε γιατι αυτος σταματησε να ασχολητε οποτε το μονο ποθ εκανα υταν να αγορασο ενα disect κι καλωδιο για να μπω μεσα στο στιτι αφου τα εκανα αυτα κι αφου μου δανησε για λιγο τον δεκτη του για να δω οτι τα εκανα ολα σωστα τωρα πρεπει να βρω ενα δεκτη κι μιας ειμαι λιγο περιεργος κι την ψαχνω πολοι θελω να μου πειτε την γνωμη σας μου στελνουν δωρο απο γερμανια ενα kathrein 910 διαβασα οτι ειναι δυσκολος δεκτης θα τον καταφερω να τον αξιοποιησω στο επακρω ? σαν δεκτης ειναι καλος παιζει την γατα αμεσως η θα πρεπει να μαθω να κανω παπαδες για να δουλεψει ? να μην τον παρω κι να κοιταξο να αγορασω κατι αλλο? ειμαι απο θεσσαλονικη κι οποιος ειναι κι απο δω κι μπορει να με βοηθησει σε αυτο το δυσκολο ξεκινημα να ερθει κι σπιτι μου να μου μαθει καποια κολπα κερναω κι καφε θα το εκτιμουσα αυτα γι αρχη περιμενο οσο το δυνατον περισοτερες αποψεις
    den anigoume prosopika themata
    prota leme ke ena gia sas sto analoogo thema!
    diavase ligo tous kanones
    yparxoun arketa themata gia tis erotisis sou
    fantasou oloi oi neoi na kanan auto pou ekanes esi !!
    diawase ke ksanadiawase ke tha wris apantisis
    filika

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by lianma2002 View Post
    λοιπόν σήμερα πήραν φίλο που είχε ανενεργή σύνδεση με την ακατανόμαστη κάνοντας του προσφορά 19,90 για 6 μήνες φουλ πακέτο . ΠΡΟΣΟΧΗ όμως τι δεν λένε -ότι σου κανουν 12μηνη σύνδεση και ενω οι 6 πρώτοι είναι 19.90 οι 6 επόμενοι μήνες κανονικά 59.90 (τόσο είναι νομίζω?) άρα ερχεται 40 το μήνα στο δωδεκάμινο. Και το ωραίο για το τέλος . Ειπε πως θα το σκεφτεί και αν θέλει θα τους πάρει αυτός και το απόγευμα (σε 3-4 ώρες ) τον πήρε άλλος υπάλληλος να ενεργοποιήσει την σύνδεση !!!
    Συμπληρώνω:
    Αν έχω τηλεφωνία forthnet όχι 19.90 αλλα ακόμα πιό λίγο 15.90

VIP Member theofilos's Avatar
    Uploads
    1

as xanaginoume loipon sindromites esto gia 6 mines.etsi malista as kratisoun tin timi afti kai argotera allios tin kovoume pali

Senior Member
    Uploads
    0

Επιβεβαιώνω κι εγώ.Ξαναενεργοποίησα και εγώ την συνδρομή μου για 6 μήνες(ούτε μέρα παραπάνω αν δεν βάλουν μυαλό).Η κάρτα μου είναι version 2.

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Η 1η μου Ερωτηση, Αρχαριος, Ψαχνω αλλα δεν βρισκω..

Quote Originally Posted by skyros View Post
    Μια απαντηση ζητω εστω και pm (πως θα μαθουμε και εμεις οι νεοι σε αυτα αν δεν δωσει καποιος τα φωτα του ?)
    einai aplo bale to bin file kai eisai ok ...ston humax....

Member
    Uploads
    0

mexri pote isxyei i prosfora paidia?eimai sto idioktito dyktio tis forthnet

VIP Member
    Uploads
    0

pantos pedia an kratisoyn aftes ths times k argotera mas blepo sindromites

Banned
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by PAS GIANNENA View Post
    pantos pedia an kratisoyn aftes ths times k argotera mas blepo sindromites
    ego tha ksanagino sindromitis , me tetoies times panta ...
    alla den nomizo na kratisei gia polly to panigiri , einai mexri merikoi ( 1-2 ) megala kefalia na piasoun tous stoxous kai na paroun to bonous tous ... meta mia apo ta idia ...

Advertise Here

Tags for this Thread