Οι περισσοτεροι εχεται HSN 6fe5a7 καθοτι χρησιμοποιηται αρχεια του 2009
(οπως κι εγω αλλωστε)
Τι ειναι HSN για τους μη γνωριζοντες.
Το HSN ειναι τα αρχικα του Hex Serial Number που διαθετει καθε καρτα.
Πως αναγνωριζουμε τι HSN διαθετει η καρτα μας?
Συνηθως μεσα απ το μενου του δορυφορικου μας δεκτη που αναφερει πληροφοριες σχετικα με την καρτα.
Αν οχι χρησιμουποιουμε την εφαρμογη EMK (ψαξου λιγο στο upload center) που κατα το reset της καρτας επεισης το εμφανιζει.
Το "καμενη" καρτα που αναφεραιτε στο HSN σημαινει οτι αυτος ο τυπος σειριακης ταυτοτητας προς το παρον εκλεισε, κλειδωσε, σκοταδιασε η οπως αλλιως το καταλαβαινετε πειτε το.
Προγραμματιζοντας την γατουλα σας με παλαια αρχεια εχετε πολλες πιθανοτητες να βγαλετε το ΣΚ παρεα με την ακατανομαστη.
Εγω προσωπικα θα πρεπει να περιμενω και να σιγουρευτω προτιστως ποιο η ποια απο τα παλια αρχεια "ανοιγουν" καθοτι εχω laptop που σημαινει οτι δεν εχω την δυνατοτητα σε σχεση με πολλους απο εσας να πειραματιστω με συνεχομενους επαναπρογραμματισμους
Pws vriskoume to HSN na to steiloume tou gatou ?
Help !!!
To unlooper einai card reader pou skopos tou einai na xekleidwnei tis kartes.
To kalytero einai to unlooper trunker epeidh exei diplo chip.
Gia na xrhsimopoihsei kaneis ena unlooper prepei na programmathsei prwta to chipaki tou unlooper kai meta xreiazetai kai to katallhlo scriptaki se morfh DOS gia na xekleidwsei thn au8entikh smart card.
Sthn prokeimenh periptwsh kaneis den to exei kanei ws twra gia Irde*o 2.
Osoi asxolh8hkan me th gamma team den to xoun kanei public gia na prow8oun tis gamma cards.
Alliws o ka8enas 8a mporouse na kanei MOSC (Modify the original smart card) kai na vlepei free.
Fusika gia na ginei kapote auto (pou pisteuw oti 8a ginei etsi gia to GAMWTO mono ena mhna prin na vgei to Irdeto 3) prepei na ginei public release o vasikos ALGO...
apo emena dystyhws osa palia fileta exw den epaikse kanena...
eixe kaneis kaluterh tuxh?