[B]ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ[/B
Υπάρχει file για τις satkiwi.
Υπάρχει για τις fa5 από smartcard.
Ερώτηση:]
Υπάρχει κάτι για fa5 που βγάζει σωστό HSN αλλά διαφορετικό PROV00?
Υπάρχει κάτι για OS 1.6?
[B]ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ[/B
Υπάρχει file για τις satkiwi.
Υπάρχει για τις fa5 από smartcard.
Ερώτηση:]
Υπάρχει κάτι για fa5 που βγάζει σωστό HSN αλλά διαφορετικό PROV00?
Υπάρχει κάτι για OS 1.6?
Ασ πουμε και κατι αλλο για να σταματησουμε λιγο το νιαουρισμα.mia aporia.giati ekleise to μονο files-χωρις σχολια?εχει μεταφερθει το παιχνιδι εδω?και μια παρατηρηση οταν ενα θεμα εχει 300 σελιδες δεν ειναι ευκολο να βρεις αυτο που ψαχνεις.Στο παρελθον τα εχω ακουσει και εγω (και επαναλαμβανεται σε πολλους αποτι βλεπω εδω μεσα) γιατι δεν εψαξα την απαντηση η οποια βρισκοταν στην προυγουμενη σελιδα απο εκει που ποσταρησα.Μονο που η σελιδα αυτη ειχε το νουμερο 25 η 55 σε αλλη περιπτωση και εχουμε και αλλα πραγματα να κανουμε στη ζωη μας απο το να ψαχνουμε εδω μεσα.Επισης γινονται σχολια για το ποσα post κανει η δεν κανει ο καθενας και οτι το traffic ανεβαινει σε περιοδους πεινας.Κακο ειναι?Οι περισσοτεροι για αυτο μπαινουμε εδω μεσα.Οπως οταν θελουμε mp3 η ταινιες παμε καπου αλλου και δεν μας τα ζαλιζουνε με διαφορες τετοιες βλακειες.Καποτε ηρθα σε αντιπαραθεση με καποιους εδω μεσα.Η απαντηση τους ηταν(επειδη ημουν premium member) ο πελατης εχει δικιο.Απαντω ακριβως το ιδιο και επειδη ειμαι πελατης μη μας τα ζαλιζετε για το τιποτα.Χαλαρωστε ενα forum ειναι,ουτε στρατος,ουτε παρθενογεννεση.
Υ.Γ Αλλιως το ξεκινησα αλλιως μου βγηκε.Φαινεται με ενοχλουσαν πολυ καποια πραγματα
Υ.Γ2 Αυριο μπορω να ειμαι εδω μεσα με αλλο ονομα και απλως να παρακολουθω.
Υ.Γ3 Παιδια σαν τον Τασο και τον AMPELIOTH(με τον τελευταιο δεν εχω μιλησει ποτε) δεν υπαρχουν εδω μεσα
Παντα φιλικα
kalispera se ollous an exei kapios kati kenourgio as mou stili kai emena
euxaristo paideia kai kalloi sinexeia.
euxaristo
Loipon h palies kartes apo smartcard store den paizoyn h kainoyrgies omos entos 6 mhnis agoras paizoyn
ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΦΙΛΕ ΜΕ ΕΝΑ pm
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
Egw 1 mina tin exw kai den blepei akoma fws ... apo smartcard-store.
Kai pou eisai akoma kai kala aftoi pou stelonoun eis gnwsin tous ta email tous alla edw thn exei faei tosos kosmos me ton emk loader v6 o οpοιοs kai einaι password sniffer kai apodedeigmena to kanoun gargara oloi kai paei na perasei sta psila...
OSOI EXETE STHSEI TO MALAKO EMK LOADER V6 (AFTO POU EVGAZE OTI TOY LEIEPEI 1 ARXEIO DLL) NA ALLAXETE OLA TA LOGINS SAS... SE EMAIL FACEBOOK ROUTER PC KLP....
...
Paidia apo enan filo i karta ekleise simera .. leei tin fortose tin paraskeui k simera ekleise . .
uparxei kati giauton ton tupo kartas ? ..
Παιδια καλησπερα στο forum και απο μενα? οταν καποιος στο forum μας παροπτρυνε να χρησιμοποιησουμε τον loader v6 ton dokimasa kai εγω και ο (norton securiti 2010) μου τον διαγραψε αμεσος ως (trozan). apo tote to πpc συμπεριφερετε
αλοκοτα??? ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ?
paides exei kanenas provlima me ton loader1.1?na mhn mporei na fortwsei to fileto thn wra pou patei programm?