Exei al tsantiri niouz simera. Na tou steiloume kamia sizitisi apo edw mesa? oeo!
kanodas erase thn karta me to emk ...kai patodas reset ...to proteleutaio noumero tou atr einai to os ...px 34 os 1.4 ...35 =0s1,5
ta os 1.4 exoun TORA kalutera hsn apo ta alla ...pio polla emms update sto log apo oti katalava
ελα φιλαρακι κοψε κατι. στον υπολογηστη δεν εκατσες με τις ωρες για να δοκιμαζεις ποια αρχεια παιζουν, αλλα για να ανεβαζεις στον αερα το email (για αυτο εφαγες και δυο κοκκινες) και να παρακαλας να σου δωσουν τροφη. οκ την πηρες μεγεια σου και χαρα σου αλλα μην την λες ετσι στα παληκαρια, γιατι σε δεκα μερες παλη θα θελει φαη η καρτα. αλλα μαθεται οτι αυτη ειναι η τελευταια τροφη που περνουν τα γατια. αλλη δεν υπαρχη.
giati re file kseris esu poia username exo kai posa apo pou to evgales to simperasma ton 2 evdomadon e? tosa kseris tosa les file ante prota na matheis kai meta ela pros to paron eisai esu neos akoma kai den kseris ti sou ginete siga min sou dosoume kai diethinsis pou menoume kiolas
λοιπον φιλοι μου αντιμετωπιζω ενα προβλημα!!!!!παω να φορτωσω την γατα με το cas και μου βγαζει no atr.....δοκιμαζω με gammaloader και παλι το ιδιο...το cas το εχω συνδεση με com και usb!!!!καποιο παιδι μου ειπε να κατεβασω το sataidloader...το κατεβασα..δεν μου εμφανιζει παλι το atr αλλα φορτωνω το αρχειο και μου λεει program succesfull!!!!!ειναι σωστο αυτο??????????το φορτωνει κανονικα ασχετα που δεν βγαζει atr???????η καρτα ειναι μια χαρα γιατι πριν 20 μερεσ την ειχα παρει σε ενα τεχνικο και μου την εκανε πληρωνοντασ βεβεαια...ασ με βοηθησει καποιοσ!!!!!!ευχαριστω παιδια!!!!!!!!!!!!!1
MAKRIA apo sataid. Einai moufa kai xoris karta mesa successfull leei. Try it. Episis balte emk 3.5 na deite ti os forate. clean kai reset, ainte kai thellw na paw wc!