Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 329 of 935 FirstFirst ... 79229279304319324327328329330331334339354379429579829 ... LastLast
Results 3,281 to 3,290 of 9348

Thread: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Re: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Quote Originally Posted by thomasd View Post
    δεν παιζω με Dvblog δεν ξερω να το δουλευω δεν μου εδειξε κανεις αν και πολυ θα το ηθελα
    με IRD LOG extractor παιζω και εκει τα μονα φιλτρα που εχει ειναι για HNS και PROV οπως ειπα δεν ειμαι ειδικος και δεν το παιζω ειδικος διαβαζω και προσπαθω να μαθω
    orea mas kanei........ ksekarise to hsn c3/cb kai to prov ...min VALIS hsn sto FILTRO .......
    vgale apo to dekti cams hte eine software h hardware vale to mgm ....
    seperator =8240 emms pid=0500 ...ftiakse ena fakelo sto c:\ kai dose to path
    sto log folder tsekarise to emm type kai grapse {new} AFTA Kai kali epitixia

PATA start min to ksexasis ..ego to ksexasa kapote kai perimena 15 ores ,,,eixa kleisi kai
    thn o8onh tou pc ,.....xaxaxa

2. Advertise Here
    Senior Member thomasd's Avatar
    Uploads
    0

παιδια εγω δεν θα πω ονομα αλλα απο εδω εναν μαγκα παραδεχτηκα και μπραβο του
    ειχα ανοιξει την καρτα μου κανονικα και εστελνα mails μου στελνει prιve μου λεει απλα και σταρατα "ανοιχε ενα teamview" μου εγραψε την καρτα με 3 κινησεις μου εδωσε HNS που δεν το χα ξαναδει εσβησε τα αρχεια και απο εδω πανε και οι αλλοι
    Μονο και μονο που δεν πηρα το αρχειο να την κανω και να το παιξω μαγκας σε αλλα forum
    δεν ειμαι μαγκας γιατι να το παιξω εδω καποια παιδια ξερουν να διαβαζουν τις καρτες οπως εγω στην δουλεια μου διαβαζω με 0 και 1.
    σημερα ημουν εγω που μπορεσα να βοηθησω χθες με ειχε βοηθησει ο Best o xaniaras και αλλα παιδια πιο γνωστες
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ την δουλεια αλλων για να δειχτουμε εμεις?
    και να δειχτουμε που ...σε εναν κοσμο απροσωπο? τι μας κανει καλυτερους απο την ακατανομαστη μετα που εκλεψε ολα τα FTA ελληνικα καναλια και τα εβαλε στο πακετο της?

Junior Member
    Uploads
    0

geia sas!! ti ginete me tis gates re paidia? tha parameinoyn xoris faghto??? prepei na tin taiso peinaei,,, opoios mporei sas parakalo as moy apantisei!!

Senior Member LordOfRings's Avatar
    Uploads
    0

Paidia exete dikio .. .
    Kapioi theloun na kanoun to kalo ..
    kai kapioi "eksupnoi" ta katastrefoun ola .. .

kalo vradu.

Uploads
    0

Quote Originally Posted by paylos_2009 View Post
    geia sas!! ti ginete me tis gates re paidia? tha parameinoyn xoris faghto??? prepei na tin taiso peinaei,,, opoios mporei sas parakalo as moy apantisei!!
    καλα ειναι νιαουριζουν και σε χαιρετουν αδερφε
    περνα να συστηθεις απο τα γνωστα μερη διαβασε τα post των τελευταιων 5 ημερων να παρεις μια μυρωδια και οτι χρειαστεις ΜΕΤΑ εδω ειμαστε ολοι

Uploads
    0

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    orea mas kanei........ ksekarise to hsn c3/cb kai to prov ...min VALIS hsn sto FILTRO .......
    vgale apo to dekti cams hte eine software h hardware vale to mgm ....
    seperator =8240 emms pid=0500 ...ftiakse ena fakelo sto c:\ kai dose to path
    sto log folder tsekarise to emm type kai grapse {new} AFTA Kai kali epitixia

PATA start min to ksexasis ..ego to ksexasa kapote kai perimena 15 ores ,,,eixa kleisi kai
    thn o8onh tou pc ,.....xaxaxa
    lol
    οκ αμα σου πω πως η ολη βλακεια ηταν απο το CCcam θα μου πεις το ξερω....ειδες εγω δεν το ξερα :P

Member blend1's Avatar
    Uploads
    0

Υπαρχουν δεκτες που να αναφερουν το HSN της καρτας?
    Εχω την εντυπωση οτι το βλεπω στο μενου το δεκτη μου με την ονομασια "....αστο καλυτερα δεν το λεω"

Το "...αστο (λοιπον) καλυτερα δεν το λεω" της καθε καρτας ειναι και αυτο που ουσιαστικα καθοριζει αν βλεπει
    φως. Μαλλον καλα καταλαβα λοιπον.

Δεν μου μενει λοιπον παρα να ψαξω να βρω ποια "...αστο (λοιπον) καλυτερα δεν το λεω" δινουν φως και ποια
    οχι.

Παρατηρω τις τελευταιες μερες να παιζουν συγκεκριμενες λεξεις μεσα στα περισσοτερα μηνυματα των χρηστων.
    Κατακορων χρησιμοποιουντε οι λεξεις "σκοταδι", "φως", "ασχετος", "σχετιικος", "φιλετο", "HSN" και αρκετες ακομα λεξεις
    και τεχνικες ορολογιες.
    Επισης παρατηρησα το φαινομενο του σχετισμου και του ασχετισμου με ειρωνικη διαθεση απο τους υποστηρικτες του σχετισμου
    σε πολλες των περιπτωσεων. Παραπονα και παλι των σχετιστων για την μη συχνη επισκεψη των υπολοιπων μελων κ.α..

Αγαπητοι μου,

Το forum διαθετει δυσχρηστη πλατφορμα και ανυπαρκτο κατα την γνωμη μου ιστο που κανει τον ασχετο να ζει στο σκοταδι του.
    To οτι θα δει φως ειναι κατι σχετικο με το αν εχει απειρο χρονο να ψαχνει και να συνδεεις τα κομματια της γνωσης ως ενα παζλ.

Απειρα θεματα, αμετρητα "sticky", ανυπαρκτο begginers, ολα ειναι σχεδον λιγο απ ολα. Ειναι γνωστο οτι δεν εχουμε ολοι τις
    ιδιες μαθησιακες ικανοτητες αρα εφοσον καποιοι απο εμας δεν διαθετουμε πολυ ελευθερο χρονο... δεν πολυασχολουμαστε.

Σκεφτειτε ομως και αυτο.

Αν επισκεπτομασταν συχνα η τελος παντων συχνοτερα οπως επιθυμουν οι σχετιστες το φορουμ τοτε το traffic θα ηταν
    ενα επιπλεον ζητημα που θα πρεπει να λυσουν οι ηθινοντες μιας και στο ενδεχομενο καθημερινη συνεχης επισκεψη 300+ μελλων
    το forum...τραβαει ζορια και μαλιστα χοντρα!
    Επισης
    Η συχνη αναφορα σας-παραπονο για τις περιστασιακες επισκεψεις μελλων στο forum εχει αρχισει να κουραζει. Δεν βρισκω
    πολλες διαφορες ενος forum απο ενα καφενειο. Οπως σ ολες τις εκφανσεις της κοινωνικης συνυπαρξης των ανθρωπων
    οπως στο καφενειο οπου υπαρχουν καθημερινοι θαμωνες, σταθεροι πελατες, περιστασιακοι και νεοι κατι παρομοιο συμβαινει και εδω
    ... μονο που στο καφενειο ποτε δεν μου τραβηξε το αυτι ο καφετζης γιατι ειχα να φανω καιρο για να πιω τον καφε μου στο
    μαγαζι του.

Στο καφενειο επισης παιζετε το καλυτερο ΤΑΒΛΙ που τυγχανει να το γνωριζουν περισσοτερο οι θαμμωνες δηλαδη αυτοι που
    δηλωνουν σχεδον καθημερινη παρουσια και οχι αυτοι που σπανια πατανε το ποδι τους εκει.
    Αυτοι ερχοντε απλα για τον καφε τον πινουν και... φευγουν.

Γιατι θα πρεπει να συμβαινει κατι διαφορετικο εδω?

Αφαιρεσε sticky, δημιουργεισε σωστο ιστο και εχε την ελπιδα συντροφια τιποτα παραπανω.

Καλο ξημερωμα και σ' ευχαριστω που σταθηκε το βλεμμα σου εστω και για λιγο εδω.

Junior Member
    Uploads
    0

exo diabasei alla den bgazo akri den eimai kai poly sxetikos me ayta kai katalabenete,,,, an yparxei kapoia trofi mporeite na mou steilete email? filika panta!

Senior Member
    Uploads
    0

xaniara mia erotisi se parakalo,
    fortono kapioa arxeia me 1,4
    vrisko log
    alla den ta kanei send successfull me emk 3,1
    mporeis na voithiseis sto ti kano lathos?
    efxaristo

Senior Member
    Uploads
    0

Re magges ego sistithika xanasistithika,xeretisa,diavasa alla telika i gata mou einai psofia.Mporei na dosei kapoios ena xeri voitheias.Me ton giganta tou 08 mou vgazei XXXX77 sto telos.Yparhei kamia lysi??

Advertise Here

Tags for this Thread