Καλο μεσημερι σε ολους.
Δεν θα προσπαθησω να δωσω ελπιδες με αυτο που γραφω αλλα ουτε και το αντιθετο.
Δοκιμασα το νεο TNNT Loader+file σε μια καρτουλα που ειχε ξεμεινει και δεν ανοιγε με κανενα αρχειο.Ετσι και αλλιως δεν θα μου ελλειπε , αν καταστρεφοτανε η κλειδωνε η οτιδηποτε αλλο , οπως ειχε γινει στο παρελθον.Αλλωστε τα λεφτα της τα ειχε βγαλει προ πολλου και η αξια της ειχε μικρυνει πολυ ( ειδα και ατομα να τις πουλανε για 20 ευρω ) , οποτε δεν θα με στεναχωρουσε και πολυ αν χαλαγε και την πεταγα.Το αντιθετο εγινε ομως η καρτουλα ανοιξε και κελαιδαει.Οχι ομως αμεσως μην χαιρεστε οι βιαστικοι αλλα μετα απο string που της εστειλα απο log και παλι διευκρινιζω οχι των τελευταιων ημερων.
Ο λογος που τα γραφω ολα αυτα ειναι ενας και μοναδικος.Να σας ενημερωσω οτι ουτε το loader ουτε το file που τον συνοδευει ειναι ρουφιανοι η ιοι η οτιδηποτε αλλο γραφτηκε η συζητηθηκε,και με το σκεπτικο οτι για καποιους που παιδευονται μερες χωρις αποτελεσμα , αλλα απο την αλλη και με το δικιο τους μετα οσα εχουν γινει φοβουνται να δοκιμασουν,ισως ειναι μια ακομα λυση.
Συγγνωμη αν σας κουρασα με αυτα τα πολλα που εγραψα απλα ηθελα να ειμαι σαφης.
Φιλικα Τζιμακος
ΥΓ Παρακαλω πολυ αν καποιος mod κρινει οτι πρεπει το ποστ μου να σβηστει η να μεταφερθει αλλου πχ στα αρχεια , ας το κανει κατα την βουληση του οπου κρινει οτι θα εξυπηρετησει καλυτερα την λειτουργια του φορουμ.Ευχαριστω.